Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 23.02.2017. u 09:31   |  Izvor: ABC.ba 

Pogledajte drugu epizodu

Željko Pervan na "KORZU": Mladi ovdje ne vide budućnost jer stari ne vide prošlost

Sinoć je povodom 757. rođendana grada Bihaća gostovao Željko Pervan koji je predstavio svoju stand-up komediju "Na rubu Europe". U prepunoj sali Kultunog centra Željko je još jednom oduševio Bišćane koji su ga ispratili pljeskom i osmijehom.

Željko Pervan na "KORZU": Mladi ovdje ne vide budućnost jer stari ne vide prošlost
velika slika

Vezano: Pogledajte KORZO: Naši prvi gosti bili su Zosko i Saša

Udruženje ABC, u dogovoru sa menadžmentom Kulturnog centra, iskoristilo je priliku da ugosti poznatog hrvatskog glumca, scenaristu i komičara. Hvala mu na tome, iskreno se nadamo da se je zabavljao sa nama koliko i mi sa njim. 

[KORZO epizoda 2 sa Željkom Pervanom] Sa autorom Sašom Mirkovićem otvorili smo KORZO pjevačima, glumcima, kreativcima i...

Posted by ABC.ba on 22. veljače 2017


I u drugom Korzu sa nama je u ulozi voditelja naš svestrani sugrađanin Zufikar Handukić - Zosko, pjevač, DJ i Gradski vijećnik koji je Pervanu postavio čitav niz čudnih pitanja.

Bila je ovo odlična prilika da na jednom mjestu okupimo kamermane i montažere iz našeg grada koji su večeras, prvenstveno radi druženja, bili dio velike ABC ekipe. 

U nastavku pogledajte drugu epizodu KORZA sa Željkom Pervanom:


ABC KORZO je emisija polusatnog formata kroz koju će "prošetati" interesantni Bišćani, kao i namjerni i slučajni putnici koji se nađu u gradu Bihaću. ABC će u svakoj emisiji birati nove goste ali i  voditelje, što će sigurno doprinijeti dinamičnosti same emisije.

KOMENTARI