Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Zavod za prostorno uređenje Bihać u akciji uređenja zelenih površina i javne rasvjete
Nakon nedavno otpočete akcije uređenja dječijeg igrališta u gradskom parku JU Zavod za prostorno uređenje Bihać pristupio je i uređenju zelenih površina, kao i sanaciji javne rasvjete.
Zanimanje: Javna rasvjeta i tokom dana zbog provjere instalacija
Kategorija: Krajina
Završnica Una regate u Bosanskoj Krupi: Moguć koncert Harisa Džinovića, Crvene jabuke ili Zabranjenog pušenja
Na otvoreno pismo načelnika Armina Halitovića u kojem je izrazio nezadovoljstvo zbog odnosa NP „Una“ kao organizatora 45. Internacionalne turističke Una regate prema Bosanskoj Krupi u kojoj je i završnica ove manifestacije, zahtjevom za organiziranje sastanka prema Općini reagovali su iz Bihaća.
Kategorija: Krajina
Zrinjski protiv Maribora u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrat će protiv slovenskog Maribora, odlučeno je nakon današnjeg žrijeba u Nyonu.
Kategorija: Sport
Zamjenik Visokog predstavnika u BiH posjetio Gradsku upravu Bihaća
Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća zajedno sa Davorom Župom, predsjedavajućim GV Bihać, ugostio je danas Bruce G. Bartona, prvog zamjenika Visokog predstavnika u BiH. Svoju prvu posjetu gradu Bihaću, zamjenik Visokog predstavnika iskoristio je za upoznavanje sa aktuelnom političkom situacijom, planovima gradske administracije u ovoj godini, te razvojnim mogućnostima Bihaća kao administrativnog centra Unsko-sanskog kantona.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Zahvaljujući Džananu Musi, Evropa prvi put u historiji pobijedila Ameriku
Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa još jednom je oduševio svjetsku košarkašku javnost, piše agencija Patria.
Zanimanje: ODUŠEVIO MENADŽERE I TRENERE
Kategorija: Krajina
Za savršeni "cat eye" potrebna vam je samo jedna obična ukosnica
Osim što je mnogo teže no što izgleda ovaj svakodnevni ritual, još je gore kada uspijete napraviti "cat eye" na jednom oku, dok na drugom to izgleda kao nemoguća misija.
Kategorija: Lifestyle
Zenica u bojama bh. zastave, euforija sve veća
Ulice Zenice danas su u plavo-žutim bojama i sve je u znaku naše nogometne reprezentacije. Kako se bliži početak susreta između Grčke i BiH, sve je veća euforija i broj navijača u Zenici.
Kategorija: Sport
Za pet godina 6.000 učenika manje upisano u škole u USK, a povećan broj uposlenih nastavnika
Broj učenika u osnovnim i srednjim školama u Unsko-sanskom kantonu umanjen je za oko 6.000 u posljednjih pet godina. Pored toga, umanjen je i broj školskih odjeljenja, no, paradoksalno, povećan je broj uposlenih u obrazovanju.
Zanimanje: KRAJIŠKI PARADOKS
Kategorija: Krajina
Zvanično: Sead Kolašinac član Arsenala i odmah se obratio navijačima
Sead Kolašinac je zvanično novi član Arsenala. Tu vijest su potvrdili čelnici londonskog kluba. Kolašinac, u London stiže iz Gelsenkirchena. U dresu Schalkea 04 proveo je šest sezona, odigravši 95 utakmica i postigavši četiti gola, tri samo ove sezone.
Kategorija: Sport
Za aerodrom u Bihaću više nema izgovora
Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić boravio je u Unsko-sanskom kantonu, gdje je u Gradskoj upravi Bihaća potpisao ugovor sa Elvedinom Sedićem, direktorom JP Aerodrom Bihać o prijenosu sredstava kapitalnog transfera za Javno preduzeće Aerodrom Bihać. Ugovorom su osigurana sredstva od dva miliona KM, a prema riječima Šuhreta Fazlića, gradonačelnika Bihaća, dodijeljena sredstva konačno su potvrda da ovaj dio Bosne i Hercegovine nije zaboravljen. Gradonačelnik je pritom zahvalio federalnoj Vladi i ministru Šemsudinu Dediću iz Bihaća, koji je sa kolegom ministrom Denisom Lasićem pomogao pri osiguravanju sredstava za aerodrom u Bihaću.
Zanimanje: Nakon četiri godine priča i špekulacija
Kategorija: Krajina