Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Zašto (ne) možemo odgovoriti na Upitnik Europske komisije
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić nakon današnjeg sastanka s čelnicima entiteta javno je izgovorio ono što se uveliko naslućivalo - na odgovorima na Upitnik Europske komisije (EU) se još uvijek nije počelo ni raditi.
Zanimanje: Polje politikanstva
Kategorija: BiH
Za ljubav, sreću i uspjeh samo tri biljke
Feng shui filozofija navodi kako su biljke osnova dobre energije. Osim što donose ravnotežu i pozitivu, određene biljke navodno donose i određeni tip sreće.
Kategorija: Lifestyle
Zbog Nezirova je Karleuša načisto odlijepila, a publika vrištala!
U posljednjem duelu imali smo prilike vidjeti jedan od najjačih duela u Zvezdama Granda između Elmedina Kadrispahića i Adnana Nezirova.
Zanimanje: Bišćanin favorit za pobjedu!
Kategorija: Krajina
Zastupnici SDP-a i DF-a traže smjenu Vlade FBiH na čelu s Novalićem
Klubovi zastupnika stranki SDP-a BiH i DF-a BiH u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine uputili su prijedlog za izglasavanje nepovjerenja Vlade FBiH.
Kategorija: BiH
Žestoke kritike Inzka u novom izvještaju UN-u
Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Inzko će sutra podnijeti 51. izvještaj Vijeću sigurnosti UN-a o stanju i radu Vijeća za provedbu mira u BiH, kao i političkoj situaciji u BiH.
Zanimanje: Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH
Kategorija: BiH
Zbog financija upitan odlazak Krajišnika na Evropsku olimpijadu iz fizike
Financijska sredstva su sve izraženiji problem odlaska učenika na takmičenja van granica BiH. Tako je i sa mladim fizičarima Armanom Dupanovićem iz Bihaća i Dinnom Koluhom iz Sanskog Mosta, učenicima Unsko-sanskog koledža, koji su se plasirali u sami vrh na državnom takmičenju, održanom u Banjoj Luci krajem aprila.
Zanimanje: Sramotan odnos vlasti prema maldima
Kategorija: Krajina
Zahvaljujući Meggleu: Jedinstvo dobilo nove dresove
Ekipa Jedinstva iz Bihaća dobila je novu garnituru dresova zahvaljujući mljekari Meggle. Budući da se ovaj nekadašnji premijerligaš nalazi u veoma teškoj situaciji, u pomoć je priskočila bihaćka mljekara koja je crveno-bijelima donirala novu garnituru dresova marke Givova sa logom Meggle.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Za preseljenje u italijansko selo poklanjaju 2.000 eura
Rukovodstvo sela Bormida u Italiji nudi 2.000 eura svakome ko se tamo preseli, u pokušaju da spriječi da to mjesto postane "naselje duhova".
Kategorija: Magazin
Zlatna kopačka 2016-2017: Džeko u trci za bronzu, Messi vodi
Samo čudo može spriječiti Lionela Messija u pohodu na trofej Zlatna kopačka 2016-2017 za najboljeg strijelca europskih liga.
Zanimanje: Zmajevi
Kategorija: Sport
Za prva četiri mjeseca prikupljeno 2 milijarde i 112 miliona KM
Prihodi od indirektnih poreza u prva četiri mjeseca 2017. godine iznosili su 2 milijarde i 112 miliona KM i veći su za 87 miliona KM ili 4,29 % u odnosu na isti period 2016. godine kada su iznosili 2 milijarde i 25 miliona KM.
Zanimanje: UIO BIH
Kategorija: BiH