Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Zamjenska država na Sinaju i u Gazi: Kraj Palestine?
Prijedlog o "zamjenskoj državi za Palestince u Gazi i na Sinaju" kompatibilan je s općom izraelskom vizijom, koja isključuje rješenje sa dvije države. Također je u skladu i sa stavom nove američke administracije, koja je nagovijestila da je moguće postići mir na Bliskom istoku, pa čak i bez uspostavljanja palestinske države.
Zanimanje: Pitanje koje izaziva polemike
Kategorija: Svijet
Zbog ovog, danas je veoma težak dan za Donnu Ares (VIDEO)
Moraš biti direktan danas do srži inače te ljudi ne razumiju, napisala je Donna Ares i tim riječima započela obraćanje javnosti, na ovaj, težak dan za nju…
Zanimanje: Hrabra Bišćanka
Kategorija: Krajina
Zele Lipovača udružio snage sa pjevačem Black Sabbath-a
Zele Lipovača, osnivač grupe “Divlje jagode”, poslije uspjeha sa prvim singlom s istoimenog albuma “Internal Waves of Love”, predstavio je i spot za pjesmu “Missing You”.
Zanimanje: BIHAĆKI ČAROBNJAK NA GITARI
Kategorija: Krajina
Za Vladu FBiH prava radnika su 60 puta manje vrijedna od prava banaka i komunalnih preduzeća
Samo jednim potezom parlamentarna većina u FBiH je sredinom decembra smanjila zatezne kamate sa 12 posto godišnje na 0,2 posto, a koje se odnose na potraživanja neisplaćenih plaća radnicima od poslodavaca. O stavljanju u neravnopravan i diskriminirajući položaj radnika u entitetu izjasniti će se i Ustavni sud FBiH.
Kategorija: BiH
Zaboravite selfie štapove, SelfieFeet za moderan način selfiranja
Selfiji su postali iznimno popularni u zadnjih nekoliko godina, a sve zahvaljujući rasprostranjenosti pametnih telefona i ekstremnoj popularnosti društvenih mreža.
Zanimanje: SelfieFeet za moderan način selfiranja
Kategorija: Tehnologija
Zenica: Potraga za trojicom mladića, policija moli za pomoć
Nakon nestanka trojice mladih Zeničana, naređeno je formiranje Operativnog štaba pri Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) ZDK, kao i neprekidno vršenje provjera, kako u ZDK, tako i sa ostalim ministarstvima unutrašnjih poslova u FBiH i cijeloj BiH.
Kategorija: BiH
Žerić izvršio prozivku u NK Jedinstvo
U prostorijama NK Jedinstvo održana je jučer prozivka igrača za proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH. Prozivku je izvršio novi šef stručnog štaba Nedžad Žerić koji je pozdravio sve koji su se odazvali prozivci, a tokom svog obraćanja prisutnima upoznao je igrače s trenutnom situacijom i početnim planom priprema.
Zanimanje: Crveno-bijeli obavili prvi trening
Kategorija: Krajina
Završeni protesti u Rumuniji, najveći od 1989. godine
Nova, socijaldemokratska Vlada Rumunije u srijedu uvečer suočila se s najmasovnijim demonstracijama od obaranja socijalističkog poretka 1989. godine, ocijenili su domaći mediji.
Kategorija: Evropa
Zabranjeno pušenje ima novi spot: Sejo Sexon i ekipa pobjegli "od bića iz džipova i teretane"
Novi spot grupe Zabranjeno pušenje govori o legendarnoj sarajevskoj kafani "Rajvosa", poznatijoj kao "Kafana kod Keke", koja je već godinama mjesto okupljanja brojnih sarajevskih umjetnika.
Kategorija: Zabava
Zasjedala Vlada USK-a: Saglasnost na odgovore iz Upitnika EU
Iza 850 odgovora na pitanja iz Upitnika EU, koji su kompletirani i prije roka, stoji ogroman rad i trud koordinatora koji su obavili ovaj posao. lada USK je na današnjoj redovnoj sjednici dala saglasnost na odgovore iz posljednih nekoliko poglavlja od kojih je onaj o političkim kriterijima i najobimniniji.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina