Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Zmajevi savladali Albaniju u prijateljskoj utakmici sa 2:1, Džeko i Lulić strijelci
Reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je u Elbasanu u prijateljskoj utakmici selekciju Albanije s rezultatom 2:1, a strijelci za bh. tim bili su Edin Džeko i Senad Lulić.
Zanimanje: Rusija i Belgija remizirali, Estonija šokirala Hrvatsku visokom pobjedom
Kategorija: Sport
Zmajevi večeras igraju prijateljsku utakmicu protiv Albanije
Bh. nogometna reprezentacija danas će na Elbasan Areni igrati prijateljsku utakmicu protiv Albanije. Bit će to prilika da selektor Mehmed Baždarević isproba neke nove igrače koji su pozvani na ovo okupljanje.
Kategorija: Sport
Zbog visočkog rekordera: Osnivač Monty Pythona ne može da se načudi Bosancima
Obaranje Guinnesovih i svjetskih rekorda proteklog vikenda u Visokom izazvalo je veliku pažnju javnosti, čak i svjetske, zbog čega gotovo svi mediji ovih dana bruke o 16-godišpnjem Kerimu Ahmedspahiću.
Kategorija: Magazin
Zmajevi pobjedu protiv Gibraltara trebaju osigurati već u prvom poluvremenu
Bh. nogometna reprezentacija večeras u Zenici igra petu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Mundijal koji će se 2018. godine održati u Rusiji. Protivnik je Gibraltar koji je u dosadašnja četiri okršaja primio sedamnaest golova.
Kategorija: Sport
Zasjedala Skupština USK: Čitav Kanton ovisi o političkoj volji stranačkih interesa
Upravo je završena 55. redovna sjednica Skupštine Unsko-sanskog kantona na kojoj se trebalo raspravljat o Budžetu USK za 2017. godinu, ali zbog nepostojanja većine te ličnih interesa i stranačkih uputa, Budžet neće biti usvojen.
Zanimanje: Ni danas nije usvojen Budžet za 2017. godinu
Kategorija: Krajina
Zasjedao Senat Univerziteta u Bihaću
Dvanaesta redovna sjednica Senata obilovala je obimnim dnevnim redom.Preovladavali su materijali koji se odnose na izbore u zvanja nastavnika i saradnika na više fakulteta Bihaćkog univerziteta. Univerzitet će uskoro biti bogat za više doktora nauka, čije će odbrane i promocije uskoro uslijediti. Završne su i pripreme na prerastanju Visoke zdravstvene škole u Zdravstveni fakultet. Ove godine Univerzitet će obilježiti 20 godina svoga postojanja, a sve one koji se pripremaju da upišu neki od ovdašnjih javnih fakulteta također stižu dobre vijesti sa današnje sjednice Senata.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Zašto je državljaninu Hrvatske u Sarajevu zasmetala statua "Srebreničanina Rame"?
Zaista je teško, gotovo nemoguće u potpunosti ući u um i shvatiti onoga ko se odlučuje na počinjenje nekog vandalskog čina. Nerijetko imamo priliku slušati i čitati o raznoraznim vrstama vandalizma: šaranju bogomolja grafitima, oštećenjima grobova, paljenju državnih zastava, automobila, bušenju guma...
Zanimanje: Vandalizam u glavnom gradu BiH
Kategorija: BiH
Zemlje regije žele zajedničko tržište (VIDEO)
Na samitu premijera zemalja Zapadnog Balkana u Sarajevu u četvrtak se razgovaralo o evropskim integracijama, ekonomskoj saradnji i infrastrukturnom povezivanju regije, očuvanju mira i stabilnosti, kao i daljnjoj saradnji u oblasti obrazovanja i unutar mladih ljudi kako bi se razbile predrasude, izjavio je domaćin sastanka, predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH
Zavidovićki Srđan Aleksić: Heroj Refik Višća svojim je životom spasio živote 12 Srba
Refik Višća jedan je od brojnih koji je u proteklom ratu branio Bosnu i Hercegovinu, ali i jedan od rijetkih koji je stao u zaštitu zatvorenika. Refik je stao ispred puške "svog čovjeka" i svojim životom spasio živote 12 Srba koji su iz Zenice dovezeni u školu u Zavidoviće.
Kategorija: BiH
Zabrinjavajući podaci: Cazin napustile 521 porodice, Bihać 128 porodica
Nastavljen je trend masovnog iseljavanja stanovnika iz Bosne i Hercegovine, a prema posljednjim informacijama, našu zemlju je samo u 2016. godini napustilo 4.758 porodica.
Zanimanje: Nastavljen trend masovnog iseljavanja
Kategorija: Krajina