Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Wenger: Kolašinac je veoma svestran igrač, jak je i odlučan
Sead Kolašinac je jučer i zvanično postao novi igrač Arsenala, a menadžer Topnika Arsene Wenger je istakao zadovoljstvo što je našeg reprezentativca uspio dovesti na Emirates.
Kategorija: Sport
Wigermak u Cazinu kod Emrića lobirao za povećanje akciza, A-SDA i dalje protiv
Lars-Gunnar Wigemark, šef Delegacije EU u BiH i specijalni predstavnik EU u BiH, boravio je danas u službenoj posjeti općini Cazin, a sa domaćinima je razgovarao o nekoliko aktuelnih tema, kako lokalnog karaktera, tako i onih koji se ovih dana nalaze u žiži interesovanja javnosti u našoj zemlji, a prije svega o povećanju akciza.
Zanimanje: Wigermak u Cazinu
Kategorija: Krajina
WWF Adria organizira radionicu iz osobne motivacije u Bihaću
Gledate neiscrpne prirodne resurse koji nas okružuju i mislite da ih treba više promovirati, razmišljate o turistima kojih je svake godine sve više… Razmišljate o pokretanju svog biznisa ili proširenju već postojećeg... Imate ideje, ali nikako da se pokrenete…
Zanimanje: Uložite u sebe, ne propustite ovu priliku
Kategorija: Krajina
WWF Adria, NP Una i Turistički klaster Una organiziraju radionice "Poslovno planiranje"
WWF Adria, NP Una i Turistički klaster Una organiziraju radionice "Poslovno planiranje" a namijenjena je svim onima koji razmišljaju o pokretanju privatnog biznisa vezano ga održivi turizam ili su već započeli i žele ga proširit, a ne znaju kako, te žele unaprijediti svoje znanje i vještine
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
WWF poziva sve gradove da se uključe u jubilarni Sat za planetu Zemlju
Suočavanje s posljedicama klimatskih promjena mora postati naša realnost, a WWF nas na to podsjeća i ove godine organizacijom desetog, jubilarnog Sata za planetu Zemlju.
Kategorija: Magazin
Waste is Taste - sedam dana do zatvaranja konkursa
Udruženje KULTART je objavilo poziv svim kreativcima, koji vole svoju okolinu i žele progovoriti o važnosti njenog očuvanja da učestvuju u ovogodišnjem Waste is Taste-u kroz kreativnu reciklažu.
Zanimanje: Reciklirana moda
Kategorija: Krajina
Washington za vrijeme inauguracije Trumpa: Uhapšeno oko 90 demonstranata
Više od 90 osoba je uhapšeno u Washingtonu kada su se na inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa demonstranti sukobili s policijom, priopćila je policija savezne prijestolnice.
Zanimanje: Sukobili se s policijom
Kategorija: Svijet
Writer tekst editor kao besplatna alternativa Wordu
OpenOffice.org Writer na prvi se pogled ne razlikuje mnogo od Microsoft Worda. Funkcije su mu na sličnim mjestima, sličnih su imena i većina korisnika znanje stečeno u Officeu odmah će moći iskoristiti u radu s OpenOfficeom.
Zanimanje: Writer tekst editor kao besplatna alternativa Wordu
Kategorija: Tehnologija
Wilz: Nijedan pripadnik OS BiH ne smije učestvovati na obilježavanju 9. januara
Komandant NATO Štaba u BiH, brigadna generalica američke vojske Giselle Wilz kazala je za novinsku agenciju Patria da je institucionalni i pravni okvir jasan, piše bh. novinska agencija Patria.
Zanimanje: NATO ŠTAB U BiH
Kategorija: BiH
Winter Story: S.A.R.S. po treći put oduševio Bišćane (VIDEO)
U Bihaću je večeras održan koncert grupe S.A.R.S. Vidno zadovoljni Bišćani i članovi benda podarili su još jednu noć za pamćenje, a atmosferu ćemo vam najbolje dočarati kroz fotografije i video koji smo pripremili. Pogledajte!
Zanimanje: Bihaćka pivovara i koncertna agencija Stage ART
Kategorija: Izdvojeno