Pizza bestellen Graz Lieferservice Graz
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
WhatsApp priprema radikalno drugačije izdanje
Novo izdanje WhatsAppa namijenjeno kompanijama navodno je u pripremi. Između ostalog, trebalo bi funkcionirati i na fiksnim telefonskim linijama.
Zanimanje: I na fiksnim telefonskim linijama
Kategorija: Tehnologija
Wall Street: Indeksi porasli, splasnule tenzije u vezi Sjeverne Koreje
Na Wall Streetu su u utorak cijene dionica blago porasle jer su splasnula strahovanja od rasta tenzija na Korejskom poluotoku nakon što je Sjeverna Koreja ispalila raketu preko Japana.
Zanimanje: Američko tržište
Kategorija: Svijet
WHO: Dojenje sve manje zastupljeno, veći angažman spasio bi živote 520.000 djece
Nijedna zemlja na svijetu ne ispunjava u potpunosti preporučene standarde za dojenje, navodi se u novom izvještaju UNICEF-a i WHO-a izrađenom u saradnji sa Global Breastfeeding Collective (Svjetski kolektiv za dojenje), novom inicijativom čiji je cilj povećati svjetske stope dojenja.
Kategorija: Nauka
Who See objavio novi album "Pamidore",najavljen singlom "Naselje"
Najpoznatiji crnogorski hip hop duo Who See nakon trogodišnje pauze objavio je novi album "Pamidore", najavljen singlom "Naselje", u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media.
Kategorija: Zabava
Wilz predala dužnost Hustonu: Iskoristite prošlost kao iskustvo - vrijeme da gledamo u budućnost
Svečanom primopredajom dužnosti komande nad NATO-ovim štabom Sarajevo danas je dosadašnja brigadna generalica Giselle Wilz okončala dvogodišnji mandat na ovoj dužnosti i ustupila ga američkom brigadnom generalu Robertu Hustonu.
Zanimanje: NATO
Kategorija: BiH
Wilz: BiH još mora mnogo uraditi kako bi se nosila sa sigurnosnim prijetnjama
Brigadna generalica Giselle M. Wilz prva je žena koja je obavljala ovu čelnu funkciju u NATO-u u BiH. Danas predaje ovu dužnost svom nasljedniku. U razgovoru za Klix.ba ističe kako su joj kolege ukazale veliko poštovanje tokom rada.
Zanimanje: Brigadna generalica NATO-a
Kategorija: BiH
Wenger: Kolašinac je veoma svestran igrač, jak je i odlučan
Sead Kolašinac je jučer i zvanično postao novi igrač Arsenala, a menadžer Topnika Arsene Wenger je istakao zadovoljstvo što je našeg reprezentativca uspio dovesti na Emirates.
Kategorija: Sport
Wigermak u Cazinu kod Emrića lobirao za povećanje akciza, A-SDA i dalje protiv
Lars-Gunnar Wigemark, šef Delegacije EU u BiH i specijalni predstavnik EU u BiH, boravio je danas u službenoj posjeti općini Cazin, a sa domaćinima je razgovarao o nekoliko aktuelnih tema, kako lokalnog karaktera, tako i onih koji se ovih dana nalaze u žiži interesovanja javnosti u našoj zemlji, a prije svega o povećanju akciza.
Zanimanje: Wigermak u Cazinu
Kategorija: Krajina
WWF Adria organizira radionicu iz osobne motivacije u Bihaću
Gledate neiscrpne prirodne resurse koji nas okružuju i mislite da ih treba više promovirati, razmišljate o turistima kojih je svake godine sve više… Razmišljate o pokretanju svog biznisa ili proširenju već postojećeg... Imate ideje, ali nikako da se pokrenete…
Zanimanje: Uložite u sebe, ne propustite ovu priliku
Kategorija: Krajina
WWF Adria, NP Una i Turistički klaster Una organiziraju radionice "Poslovno planiranje"
WWF Adria, NP Una i Turistički klaster Una organiziraju radionice "Poslovno planiranje" a namijenjena je svim onima koji razmišljaju o pokretanju privatnog biznisa vezano ga održivi turizam ili su već započeli i žele ga proširit, a ne znaju kako, te žele unaprijediti svoje znanje i vještine
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina