Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Vrijeme, putevi i radari na području USK
Jutros je u Bosni oblačno, lokalno pada slab snijeg u centralnim i istočnim područjima. Sjever i istok Hercegovine je pretežno oblačan, u ostalim dijelovima se izvedrilo. Slaba kiša pada na istoku Hercegovine.
Zanimanje: U Krajini oblačno
Kategorija: Krajina
Vrijeme, putevi i radari na području USK
Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno. U Bosni pada i snijeg i kiša, a u Hercegovini kiša. Temperature zraka izmjerene u 7 sati: Bjelašnica -4, Bihać, Ivan Sedlo i Sokolac 0, Banja Luka, Bijeljina, Livno, Sanski Most i Zvornik 1, Bugojno, Gradačac, Jajce i Prijedor 2, Doboj, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 3, Zenica 4, Trebinje 6, Mostar 8, Neum 12 °C.
Zanimanje: U KRAJINI KIŠA
Kategorija: Krajina
Visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko boravio u Bihaću
Gradonačelnik Šuhret Fazlić ugostio je je danas u gradskoj upravi Valentina Inzka, Visokog predstavnika za BiH.
Zanimanje: Posjetio Gradsku upravu i Katolički školski centar
Kategorija: Krajina
Vrijeme, putevi radari na području USK
Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U Bosni po kotlinama ima magle. Temperature zraka izmjerene u 7 sati: Sokolac -7, Drvar -6, Bijeljina, Prijedor i Sanski Most -4, Banja Luka, Bihać, Bugojno, Gradačac, Jajce i Zvornik -3, Livno, Srebrenica, Tuzla i Zenica -2, Bjelašnica i Doboj -1, Sarajevo 0, Stolac 1, Ivan Sedlo, Mostar i Trebinje 3, Neum 9 °C.
Zanimanje: U KRAJINI SUNČANO
Kategorija: Krajina
Vlada FBiH osigurala 500.000 KM za sanaciju magistralne ceste Bihać – Bosanska Krupa
Vlada Federacije BiH je na današnjoj 91. sjednici u Mostaru donijela ovogodišnji plan rada Cesta Federacije Bosne i Hercegovine.
Zanimanje: M-14
Kategorija: Krajina
Vlada USK: Utvrđen nacrt strategije prema mladima
Vlada USK održala je 47 redovnu sjednicu. Na prijedlog Ministarstva obrazovanja utvrđen je nacrt strategije prema mladima USK za period 2016-2030. godine.
Zanimanje: Zaustaviti trend odlaska mladih
Kategorija: Krajina
Vrijeme, putevi i radari na području USK
Jutros je u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U većem dijelu Bosne po kotlinama preovladava niska naoblaka. Temperature zraka izmjerene u 7 sati: Bjelašnica -10, Livno i Sokolac -8, Drvar -6, Bijeljina, Gradačac, Tuzla i Zvornik -5, Ivan Sedlo i Sarajevo -4, Srebrenica i Zenica -3, Banja Luka i Bugojno -2, Jajce, Prijedor i Sanski Most -1, Bihać i Čapljina 0, Trebinje 2, Neum 4, Mostar 5 °C.
Zanimanje: SUNČANO
Kategorija: Krajina
Vaš prstenjak govori kakvi ste u ljubavi
Ukoliko vas je zanimalo kakvo je vaše ljubavno umijeće, samo pogledajte svoj prstenjak i saznat ćete sve.
Zanimanje: Sve govori vaš prstenjak
Kategorija: Lifestyle
Vijeće sigurnosti hitno zasjeda zbog ispaljivanja rakete Sj. Koreje
SAD, Japan i Južna Koreja zatražili su hitnu sjednicu Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda zbog ispaljivanja balističkog projektila koje je u nedjelju izvršila Sjeverna Koreja, kazao je Reutersu glasnogovornik SAD-a u UN-u.
Kategorija: Svijet
Vrijeme, putevi i radari na području USK
Jutros je u Bosni oblačno, lokalno sa rosuljom, a u Hercegovini je pretežno vedro. Temperature zraka izmjerene u 7 sati: Bjelašnica -5, Bijeljina i Livno -4, Gradačac -3, Ivan Sedlo, Sokolac i Zvornik -2, Bugojno, Doboj, Drvar, Jajce, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 0, Banja Luka i Bihać 1, Prijedor, Sanski Most i Zenica 2, Trebinje 3, Mostar 5, Neum 7 °C.
Zanimanje: Pretežno oblačno
Kategorija: Krajina