Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
USK: Registracija vozila uskoro i bez izmirenih obaveza komunalnih usluga
U Bihaću je jučer zasjedala Vlada Unsko-sanskog kantona. Između ostalog razmatran je Prijedlog mišljenja o Inicijativi poslanika u Skupštini Unsko-sanskog kantona Damira Hodžića za izmjenu Zakona o komunalnim djelatnostima, a koja se odnosno izmjenu odredbe člana 36. predmetnog Zakona.
Zanimanje: Vlada USK ukinula odredbu
Kategorija: Krajina
Uhapšen Bišćanin osumnjičen za krađu u OŠ.„Harmani 2“
Dana 18.06.2017.godine , Policijskoj stanici Bihać oko 02.00 sati, građani su prijavili kako su uočili sumnjivo vozilo parkirano ispred zgrade u ul. Ešrefa Kovačevića.
Zanimanje: MUP USK
Kategorija: Krajina
U Krajini najniža plata u Cazinu, a najveća u Bihaću
Federalni zavod za statistiku saopćio je da prosječna isplaćena neto plaća u Federaciji BiH za 2016. godinu iznosi 839 KM.
Zanimanje: Agencija za statistiku objavila podatke
Kategorija: Krajina
U Cazinu uhapšen 20-godišnjak: Pronađene stabljike marihuane
Jučer je u Cazinu uhapšen 20-godišnji Č.E. kojeg dovode u sumnju da je neovlašteno uzgajao marihuanu koja mu je oduzeta.
Zanimanje: MUP USK
Kategorija: Krajina
U Potočarima ove godine bit će ukopano šest maloljetnih žrtava genocida
Za kolektivnu dženazu u Potočarima 11. jula ove godine do danas spremni su posmrtni ostaci 68 osoba, potvrdila je za AA glasnogovornica Instituta za nestale osobe BiH Lejla Čengić.
Zanimanje: Srebrenica
Kategorija: BiH
USK: Pojačane kontrole osoba koje iznajmljuju smještaj u vlastitom domaćinstvu
Kantonalni inspektori ovih dana vrše pojačane kontrole osoba koje iznajmljuju smještaj u vlastitom domaćinstvu. Ispočetka ovi nadzori biti će preventivnog karaktera, ali će uskoro uslijediti sankcije na što ih obavezuju odredbe nedavno donesenog Zakona o turizmu USK-a. Kontrola neće biti pošteđeni niti oni veći ugostiteljski objekti, čije je poslovanje do sada bilo regulisano federalnim propisima i u nadležnosti inspekcije F BiH.
Zanimanje: Kantonalni inspektori na terenu
Kategorija: Krajina
Učenici u Travniku poručuju: U školu zajedno
Učenici iz Jajca, koji su jutros u 10 sati krenuli iz tog grada za Travnik, stigli su na odredište te su se okupili ispred zgrade Vlade Srednjobosanskog kantona gdje čekaju sastanak sa ministricom obrazovanja SBK Katicom Čerkez.
Zanimanje: Ministrica učenicima iz Jajca poručila: Idite u disko
Kategorija: BiH
U Gradskoj galeriji otvorena izložba pod nazivom „Dani Kur'ana“
Iranski kulturni centar u okviru razmjene kultura dviju zemalja, IR Iran i Bosne i Hercegovine, a povodom mjeseca Ramazana, i ove godine organizuje program pod naslovom Dani Kur'ana. Ove godine program Dana Kur'ana u saradnji sa Gradskom upravom Bihać i Muftijstvom bihaćkim realizira se u Gradskoj galeriji Bihać od 19. do 22. juna 2017. godine.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
U Bihaću počela Ljetna škola gitare
Raspust u školama je započeo, a školarci se uveliko odmaraju od svojih obaveza. Međutim, učenici Muzičke škole koji sviraju gitaru, ali i drugi mladi Bišćani, ipak su odlučili da uče još malo.
Zanimanje: Treće izdanje
Kategorija: Krajina
U Bužimu prijećeno policajcu; U Bihaću opljačkana OŠ Harmani II
U nedjelju su policijski službenic lišili slobode J.N rođen 1984. godine nakon što je isti odbio prilikom kontrole u saobraćaju dati dokumente, te uputio ozbiljne prijetnje po život policijskim službenicima.
Zanimanje: MUP USK
Kategorija: Krajina