Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
U Federaciji BiH zaposleno 6.999 državnih službenika i namještenika
Prema podacima Agencije za državnu službu (ADS) FBiH od sredine maja, na nivou Federacije, kantona, te općina bilo je zaposleno 6.999 državnih službenika i namještenika.
Zanimanje: Nedostaju podaci iz dva kantona
Kategorija: BiH
Uskoro ćemo imati emotikone i ikonice s riđokosim likovima
Nakon brojnih zahtjeva korisnika društvenih mreža i ljubitelja sve popularnijih emotikona, uskoro ćemo moći našim prijateljima slati i emotikone s riđokosim likovima.
Kategorija: Magazin
Uzorak prašine s Mjeseca bi mogao biti prodan za 4 miliona dolara
Bijela torbica koja će biti prodana na aukciji ne izgleda privlačno, no, u njoj se krije nešto što joj daje milionsku vrijednost.
Kategorija: Magazin
Učenici OŠ Harmani II Bihać na finalnoj smotri ''Projekt građanin 2017.''
Učenici Harmani II škole trenutno se nalaze u Sarajevu gdje kao pobjednici gradskog i kantonalnog takmičenja "Projekt građanin/Ja građanin 2017." predstavljaju naš grad i kanton.
Zanimanje: Predstavljaju naš grad i kanton
Kategorija: Krajina
U Bihaću usvojena Panevropska deklaracija o BiH
Međunarodna konferencija na temu "Bosna i Hercegovina: korak do statusa zemlje kandidata – Možemo li ubrzati proces?" održava se od 19. do 21. maja 2017. godine u organizaciji Paneuropske unije Bosne i Hercegovine u Bihaću.
Zanimanje: Status kandidata
Kategorija: Krajina
USK: U petak konkurs za boračke stipendije
Na jučerašnjoj sjednici Vlade Unsko-sanskog kantona data je saglasnost na Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o kriterijima za dodjelu stipendija studentima boračkih kategorija sa područja Unsko-sanskog kantona.
Zanimanje: Ministarstvo za pitanja boraca i RVI Vlade USK
Kategorija: Krajina
Uspješno održana Atlantbh Dev Days radionica u Bihaću
U Bihaću je završena dvodnevna radionica Dev Days u organizaciji Razvojne agencije Unsko-sanskog kantona, Tehničkog fakulteta u Bihaću i IT firme Atlantbh iz Sarajeva.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
U Bihaću izgorio automobil
Danas je u popodnevnim satima u ulici Bihaćkih branilaca, ispred Medžlisa Islamske zajednice u Bihaću izgorio privatni automobil marke Peugeot.
Zanimanje: Nije bilo povrijeđenih
Kategorija: Krajina
U Bihaću obilježen Dan rijeke Une
U organizaciji Unskih smaragda, Nacionalnog parka Una danas je sedmu godinu za redom, održana centralna manifestacija obilježavanja 17. maja - Dana rijeke Une. Ovogodišnjoj proslavi u eko selu Natura Art u bihaćkom naselju Lohovo, pored aktivista Unskih smaragda, prisustvovali su učenici OŠ Kulen Vakuf-Orašac, članovi Crvenog križa Bihać, te brojne osobe iz javnog života grada Bihaća.
Zanimanje: 17. maj
Kategorija: Krajina
Učenici OŠ Harmani I predstavljali USK na malim olimpijskim igrama u košarci
Proteklog vikenda u glavnom gradu Bosne i Hercegovine održane su male olimpijske igre u košarci (Federalno takmičenje) za učenike osnovnih škola. Unsko- sanski kanton predstavljali su učenici OŠ ¨Harmani I , Bihać ¨, uz pratnju njihovih koordinatora, nastavnika Nurudina Zahirovića i Mirsada Pečenkovića. Učenici i nastavnici tokom čitave godine su se vrijedno pripremali i trenirali, dokazali da su najbolji na kantonu.
Zanimanje: Treća i peta pozicija za Bišćane
Kategorija: Krajina