Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Teletović: Nisam se oprostio od reprezentacije BiH, bit ću Vujoševiću na raspolaganju u budućnosti
Mirza Teletović, kapiten košarkaške selekcije BiH, nije rekao zbogom reprezentaciji naše zemlje, kako su pojedini mediji, ne provjeravajući činjenično stanje, prenijeli.
Kategorija: Sport
Turisti svih nacija na Bosanskoj piramidi sunca proslavili dolazak ljeta
Proslava prvog dana ljeta i ljetnog solisticija postala je svojevrsna tradicija u Bosanskoj dolini piramida u Visokom, gdje je ove godine prvi put organiziran trodnevni festival za sve one koji već nekoliko godina slave ovaj događaj u našoj državi.
Kategorija: Magazin
Tajna svakodnevice: Kako zaista funkcionira mašina za pranje posuđa
Mašina za pranje posuđa je uređaj koji veliki broj domaćinstava koristi svakodnevno, no da li ste ikada i pomislili šta se to dešava u njoj tokom samog procesa pranja i kako je moguće da gomila prljavog posuđa izađe tako čista?
Kategorija: Tehnologija
Trik uz pomoću kojeg ćete uvijek imati višak čokolade
Na Facebooku se pojavio video s trikom pomoću kojeg možete imati neograničene zalihe čokolade.
Kategorija: Magazin
Tužne slike iz Sarajeva: Borci i dalje ispred zgrade Vlade koja je prazna kao njihovi stomaci!
Opet ponavljaju da će ovdje ostati, na užarenom sarajevskom asfaltu, sve dok Vlada ne ispuni njihove zahtjeve. Na pregovore ne pristaju jer vjeruju samo pisanoj odluci.
Zanimanje: NEMA ODUSTAJANJA
Kategorija: BiH
Turska u srži računica o blokadi Katara
Posljedice zaljevske krize počele su se odražavati i na Tursku. Dok ova država svoje diplomatske aktivnosti usmjerava u pravcu obuzdavanja sukoba, države koje su nametnule blokadu Kataru vrše napore da spriječe širenje turskih aktivnosti i neutraliziraju ulogu Ankare u pružanju podrške Kataru, njenom najvažnijem savezniku u arapskom regionu.
Kategorija: Svijet
Terzić i Prce spremni za Španiju: Postižemo više lakih golova i mnogo smo efikasniji!
Rukometni Zmajevi sutra od 18 sati igraju kvalifikacioni meč protiv Španije, a povodom ovog važnog duela za naš tim, medijima su se obratila dva najiskusnija reprezentativca.
Kategorija: Sport
Tužne scene ispred KCUS-a: Ovo nema ni u Ruandi
Ispred Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu jutros se odvijala drama neviđena u novijoj historiji zdravstva. Naime, zbog suludih ideja i mjera štednje menadžmenta KCUS-a, s direktoricom Sebijom Izetbegović na čelu, nijedan od tri aparata za zračenje ne radi.
Zanimanje: SDP: Sutra ćemo tražiti smjenu Sebije Izetbegović!
Kategorija: BiH
Tehnički fakultet Univerziteta u Bihaću pokreće doktorski studij
Tehnički fakultet Univerziteta u Bihaću ove godine po prvi put pokreće III ciklus studija / doktorski studij / pod nazivom „Savremene proizvodne tehnologije“, na mašinskom i drvnoindustrijskom odsjeku.
Zanimanje: Najstarija visokoškolska ustanova u gradu na Uni
Kategorija: Krajina
Tematska sjednica: Gradsko vijeće zatražilo ostavke čelnika Sportskog saveza
Danas, 6. juna 2017. godine Gradsko vijeće Bihaća održalo je tematsku sjednicu posvećenu stanju sporta u gradu Bihaću. U okviru tematske sjednice, vijećnici su raspravljali o informacijiama o stanju sporta na području grada Bihaća Javne ustanove za sport, odmor i rekreaciju i Gradskog sportskog saveza Bihać. Nakon sjednice proizišli su zaključci koji obavezuju prvenstveno Sportski savez ali i Gradsku upravu, odnosno JU za sport odmor i rekreaciju da zauzmu određne pravce djelovanja ali i poduzmu neke konkrete radnje.
Zanimanje: Loše stanje u oblasti sporta i sumnje na nezakonitosti u radu
Kategorija: Krajina