Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Turistički potencijali Jablanice: Čiste rijeke, prelijepa jezera i netaknute planine
Općina Jablanica ima veoma dobre prirodne uslove za razvoj turizma, a izdvajaju se Jablaničko i Grabovičko jezero, planine Prenj i Čvrsnica, rijeke Neretva, Doljanka i Šanica.
Kategorija: Magazin
Telekom operaterima u BiH se otvaraju vrata za uvođenje 4G mreže
Vijeće ministara BiH danas je, na prijedlog Ministarstva komunikacija i prometa i ministra Ismira Juska, usvojilo Politiku sektora elektronskih komunikacija u Bosni i Hercegovini za 2017-2021. godine i Akcioni plan za provođenje politike.
Zanimanje: Vijeće ministara BiH
Kategorija: BiH
Tri bračna para iz B. Petrovca proslavili duge bračne zajednice
Tri bračna para iz Bosanskog Petrovca proslavili su duge bračne zajednice, porodica Družić, 65, Bulajić 60, a porodica Jungić 45 godine zajedničkog života.
Zanimanje: BOSANSKI PETROVAC
Kategorija: Krajina
Tuča učenica srednje škole u Cazinu uz navijanje (VIDEO)
Dvije učenice "II srednje škole" Cazin potukle su se ispred školske zgrade, a sve su gledali i snimali drugi učenici koji su ih bodrili i smijali se.
Zanimanje: Fizički sukob zaustavio profesor
Kategorija: Krajina
Transparency International uručio zahvalnicu gradonačelniku Ogreševiću
Gradonačelniku Cazina mr. Nerminu Ogreševiću danas je uručena zahvalnica od Transparency Internationala BiH za aktivno učešće i izuzetan doprinos projektu „Jačanje integriteta u lokalnim samoupravama“.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
Takmičenje iz njemačkog jezika u Glossa-centru Bihać
Glossa – centar za njemački jezik Bihać organizuje takmičenje iz njemačkog jezika za svu zainteresovanu djecu i omladinu na nivoima jezičkog znanja A1, A2, B1 i B2.
Kategorija: Krajina
Teleskop Hubble snimio spektakularnu fotografiju krivudanja svjetlosti kroz svemir
Naučnici koji istražuju porijeklo svemira fotografisali su klaster galaksija koje su udaljene šest milijardi godina od Zemlje. Fotografija je oduševila javnost.
Kategorija: Nauka
Tuzla slavi 15. maj, dan kada se odbranila od agresora
Prošlo je 25 godina od tog 15. maja 1992. godine kada su pripadnici MUP-a RBiH i Teritorijalne odbrane RBiH na Brčanskoj Malti u Tuzli porazili jedinice bivše JNA i paravojne srpske snage, piše novinska agencija Patria.
Zanimanje: PROŠLO 25 GODINA
Kategorija: BiH
Tužan dan u Bosanskoj Krupi: Napustio nas 19-ogodišnji Benjamin Dizdarević
Jutros u Bosanskoj Krupi osvanuo je tužan dan, bez našeg mladog sugrađanina Benjamina Dizdarevića (19) koji je zbog svojih zdravstvenih poteškoća sinoć preselio na Ahiret.
Zanimanje: POSLJEDNJI POZDRAV
Kategorija: Krajina
Teretana u Velikoj Britaniji nudi "vježbe" drijemanja
Zaštitni znak moderne osobe 21. stoljeća postao je manjak sna koji donosi niz neželjenih posljedica poput stresa i hroničnog umora. Zbog toga je teretana za drijemanje koja je otvorena u Velikoj Britaniji mnogim ljudima promijenila život.
Kategorija: Lifestyle