Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Saudijski kralj na godišnji poveo 1.000 ljudi, platio ceh od 100 miliona eura
Kada ide na godišnji odmor, saudijski kralj Salman ne štedi.
Zanimanje: Maroko
Kategorija: Magazin
Srbija povlačenjem ambasadora iz Skoplja političku nervozu nakon BiH dokazuje i u Makedoniji
Srbija je u ponedjeljak povukla osoblje iz svoje Ambasade u Skoplju, što makedonska javnost većinski smatra neodmjerenom reakcijom zvaničnog Beograda. Tim više što još uvijek nije obrazloženo šta znači "ofanzivno djelovanje prema Srbiji". Makedonski stručnjaci datu situaciju objašnjavaju kao nervozu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića zbog opredjeljenja nove Vlade Makedonije da pristupi NATO-u.
Zanimanje: Neobjašnjeno stanje
Kategorija: BiH
Sarajevo je jedna rigidna nacionalistička zabit: Danas je ovdje svakome neugodno živjeti
Osnovna škola u sarajevskom naselju Dobroševići i zvanično je ponijela naziv "Mustafa Busuladžić", uprkos protivljenju dijela zastupnika u Skupštini, ali i javnosti.
Zanimanje: Škola za Pavelićevog poklonika
Kategorija: BiH
Sindikalisti poručuju: Vlada FBiH sada tvrdi da nam Opći kolektivni ugovor uopće ne treba
Novi problemi Saveza samostalnih sindikata BiH i Vlade FBiH nastali su zbog nepoštivanja Općeg kolektivnog ugovora koji je prema shvatanjima izvršne vlasti potpuno nebitan.
Zanimanje: NOVI PROBLEMI
Kategorija: BiH
Šarović: 2018. godine u funkciji će biti GP Bratunac-Ljubovija
Direktor Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovije (UIO BiH) Miro Džakula na današnjoj konferenciji za medije je izjavio kako je za gradnju graničnog prijelaza Bratunac-Ljubovija potrebna njegova kategorizacija i verifikacija.
Zanimanje: Višemilionski projekt
Kategorija: BiH
Školama prijete katanci: Nedostaje 8.000 đaka, nastavnici će ostati bez posla?
Obrazovni sistem na području Unsko-sanskog kantona ugrožen je drastičnim padom broja učenika u osnovnim i srednjim školama, ali i studenata na Univerzitetu u Bihaću, što trenutno predstavlja nerješiv problem.
Zanimanje: Realnost u BiH
Kategorija: BiH
Srbija povlači diplomate iz Skoplja
Ministarstvo vanjskih poslova Makedonije priopćilo je da je dobilo notu Veleposlanstva Srbije u Skoplju, kojom su obaviješteni da je osoblje Veleposlanstva pozvano na konzultacije u Beograd.
Kategorija: Srbija
Sa 40 na 25 °C: Kupanje na Uni završava sa augustom
Bez obzira na to što je najavljen povratak toplotnog talasa, kupanje na rijeci Uni za mnoge je završeno. Za samo nekoliko dana povremenih kiša temperatura je pala sa 40 na prosječnih 25 stepeni. Ohladila se zemlja i ohladila se voda. Roditelji prijavljuju da su se uslijed nagle promjene vremena mnoga djeca nahladila, a znala su po cijeli dan da ne izlaze iz Une.
Zanimanje: Kraj sezone sve bliže
Kategorija: Krajina
Sloga potopila Jedinstvo sa 6:0
Fudbaleri Sloge su na domaćem terenu deklasirali Jedinstvo u okviru trećeg kola Prve lige Federacije BiH.
Zanimanje: 1. liga FBiH
Kategorija: Krajina
Sanski Most: Vatrogasni kombi postao kućica na točkovima
Od starog vatrogasnog kombija, proizvedenog 1979. godine, Amel Bećirović iz Sanskog Mosta je stvorio kamper verziju, koja svojim izgledom i atraktivnošću privlači pažnju ljubitelja starih automobila.
Zanimanje: Kamper privlači pažnju
Kategorija: Krajina