Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Republika Srpska bez ijednog kardiohirurga
Republika Srpska nema niti jednog kardiohiruga ni za djecu ni za odrasle, te zbog toga pacijenti moraju da idu na liječenje u FBiH i Srbiju.
Zanimanje: Ni za djecu ni za odrasle
Kategorija: BiH
Raspisan konkurs: Komisiji za vrijednosne papire prije osam godina istekao mandat
U Službenim novinama Federacije je raspisan konkurs za izbor novih članova Komisije za vrijednosne papire kojeg potpisuje predsjednik FBiH Marinko Čavara.
Zanimanje: FBiH
Kategorija: BiH
Rošićevo ''Bravo mi'', umjesto ''Platili smo vodu'' dovodi građane u tešku situaciju
Izmjene Zakona o komunalnim djelatnostima su uzburkale javnost u Krajini, posebno onu u Bihaću kada je gradonačelnik Bihaća jasno kazao zbog čega se izmjene ovog zakona rade.
Zanimanje: Voda školama uključena, Bolnici upozorenje?
Kategorija: Krajina
Reorganizacija škole nogometa NK Jedinstvo
Čelnici NK Jedinstvo ovih dana vrijedno rade kako bi stabilizirali stanje na stadionu Pod borićima. Bihaćki klub je suočen sa brojnim problemima, počevši od nagomilanih dugova do nedovoljnog igračkog kadra, međutim među ljudima koji vode Jedinstvo ne nedostaje entuzijazma da se stanje stabilizira u što kraćem roku.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
RVI iz Cazina: U Vladi USK sjede ratni kuhari, dok pravi borci i njihova djeca nemaju šta jesti
Pred novi radni dan u Vladi FBiH, u kampu boraca koji skoro dva mjeseca protestuju nema velikih očekivanja. Spremni su, kažu, biti tu još dugo, ali im ipak smeta nekorektnost kojom se vlast pokušava služiti u želji da diskredituje njihovu borbu.
Zanimanje: U kampu boraca koji skoro dva mjeseca protestuju
Kategorija: Krajina
Renault 4: Kako je Mali div postao automobil naše mladosti
Direktor Renaulta Pierre Dreyfus pokrenuo je u proljeće 1956. veliku operaciju – razvoj vozila za masovnu proizvodnju koji će naslijediti model 4CV i biti sposoban natjecati se sa Citroenovom "žabom".
Zanimanje: Vremeplov
Kategorija: AutoMoto
Rusija uplatila klirinški dug, slijedi raspodjela 125 miliona dolara
Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda pokrenuo je danas sve potrebne zakonske i tehničke prcedure na temelju kojih će biti raspodijeljeno 125 miliona dolara koje će Vlada Ruske Federacije uplatiti po osnovu klirinškog duga na račun otvoren u Centralnoj banci BiH.
Zanimanje: Pokrenute zakonske i tehničke prcedure
Kategorija: BiH
Raj za oči u blizini Sanskog Mosta: Vodopad Blihe biser je netaknute prirode
Dok Bosanci i Hercegovci sanjaju daleke egzotične destinacije i za odlazak na njih izdvajaju vrtoglave sume i vrijeme, “pred nosom” propuštaju ljepote rođene zemlje.
Zanimanje: Generalova čežnja
Kategorija: Krajina
Robot Kuri Vision prati situaciju u kući i pravi snimke
Kompanija Mayfield Robotics je proizvela robota pod nazivom Kuri Vision koji prati situaciju u kući i pravi neočekivane snimke.
Kategorija: Tehnologija
Rang-lista svjetskih univerziteta: Univerzitet u Bihaću na dalekom 14023. mjestu
Na svjetskoj rang-listi visokoškolskih institucija Webometrics, objavljenoj prije nekoliko dana, Univerzitet u Bihaću zauzeo je 14023. mjesto.
Zanimanje: Neslavan podatak
Kategorija: Krajina