Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Romantični Bišćanin na neobičan način zaprosio djevojku
Na otoku u blizini hotela Paviljon u Bihaću ove večeri dogodila se jedna neobična i romantična scena. Na ovom mjestu je mladi Bišćanin smogao hrabrosti i odlučio napraviti korak koji će mu promijeniti život. Zaprosio je ljubav svog života!
Zanimanje: Ljubav u gradu na Uni
Kategorija: Krajina
Radnici Željeznica Republike Srpske sutra blokiraju Fond zdravstvenog osiguranja
Radnici Željeznica Republike Srpske (RS) će sutra, u 10 sati blokirati ulaze u gradovima u kojima Fond zdravstva RS ima svoja predstavništva. Ovo je Klixu potvrdio Zlatko Marin, predsjednik Samostalnog sindikata transportne djelatnosti Željeznica RS-a.
Zanimanje: Ne mogu se liječiti
Kategorija: BiH
Rusmir Kurić: Nigdje u svijetu avion star 46 godina ne obavlja panoramske letove
Nakon jučerašnje avionske nesreće kod Mostara, u kojoj je smrtno stradalo pet osoba, Rusmir Kurić, magistar zrakoplovstva i zrakoplovni konstruktor kazao je za Klix.ba kako je ova tragedija po svim obilježjima vrlo slična nesreći koja se desila u Banjoj Luci prije pet godina, kada je također izgubljeno pet mladih života.
Zanimanje: STRUČNJAK ZA LETOVE
Kategorija: BiH
Rimljani su u Ključu napravili grad, u njemu je Bosna pala pod vlast Osmanlija
Na visokim i strmim stijenama uz lijevu obalu rijeke Sane smješten je Stari grad Ključ koji predstavlja neprocjenjivo kulturno blago srednjovjekovne bosanske baštine.
Zanimanje: Postojao krajem 13. stoljeća
Kategorija: Krajina
Rođendanski poklon: Prvi profesionalni ugovor za Džanana Musu
Bh. reprezentativac Džanan Musa jučer je proslavio i 18. rođendan te je danas potpisao prvi profesionalni ugovor vezavši se uz KK Cedevitu na tri godine.
Zanimanje: Talenat iz grada na Uni
Kategorija: Krajina
Rukometaši BiH razbili Finsku u Goraždu i došli na korak do Evropskog prvenstva
Rukometaši Bosne i Hercegovine pobijedili su u Goraždu u okviru 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj naredne godine ekipu Finske rezultatom 34:23.
Kategorija: Sport
Rifet Hozanović: Vodimo pregovore ali je rano govoriti o novoj koaliciji
Povodom špekulacija o formiranju nove Skupštinske većine a time i nove Vlade Unsko-sanskog kantona koju bi činile Stranka demokratske akcije i Stranka demokratske aktivnosti, oglasio se Rifet Hozanović.
Zanimanje: Imali puno loših iskustava sa SDA
Kategorija: Krajina
RAUSK & ATLANTBH: Poziv svim zainteresiranim za ucesce na "DevDays" radionici
Na Tehnickom fakultetu Univerziteta u Bihacu, održana je prezentacija događaja Dev Days koji će se održati 18. i 19. maja na pomenutom fakultetu.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Radnice Borca čekaju sjednicu Vlade FBiH: Nismo spavale nikako
Još smo tu, već sedmi dan po snijegu, kiši i suncu, čekamo sutrašnji dan kada je zakazana sjednica Vlade FBiH, kazala nam je Nervina Habibović, jedna od radnica Borca Travnik.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH
Raspuštena komisija za nekretnine koja je Grad Bihać koštala 307.000 KM
Trinaest osoba je za rad u Komisiji za procjenu vrijednosti nekretnina Grada Bihaća u četiri godine naplatilo 307.000 maraka. Većina u toj Komisiji su uposlenici - državni službenici Gradske uprave, koji su svoj rad naplaćivali dvostruko, jer su procjenjivali nekretnine unutar redovnog radnog vremena.
Zanimanje: Imenovana privremena
Kategorija: Krajina