Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Rezervirajte Vaš izložbeni prostor na sajmu EKOBIS 2017 na vrijeme
Privredna komora USK organizira 15. Međunarodni sajam ekologije „EKOBIS 2017“ koji će se održati u Bihaću od 14. do 16.09.2017. godine na prostoru SCR „Luke“, te Vas poziva da uzmete učešće na istom.
Zanimanje: Privredna komora USK
Kategorija: Izdvojeno
Radnici bivših krajiških giganata ispred Biroa za zapošljavanje u Bihaću
Prema riječima bivšeg ministra privrede Unsko-sanskog kantona Vida Šantića, menadžementi osam krajiških firmi koje su u stečaj otišle u periodu 2008-2012. redovno su uplaćivali sve doprinose, pa i one za naknade za nezaposlene. Međutim, skoro 600 radnika i dalje čeka te naknade. Krajem prošle godine uplaćeno im je šest rata, a neki od njih bi trebali nakanade primati i za pune tri godine.
Zanimanje: Dobili još jedno obećanje
Kategorija: Krajina
Roditelji i djeca okupljeni ispred Skupštine USK: Zašto rušite snove našoj djeci?!
U Bihaću zasjeda Skupština USK, a jedna od tačaka dnevnog reda bila je i verifikacija diploma Srednje medicinske škole koja djeluje u okviru JU Katolički školski centar “Ivan Pavao II” u Bihaću.
Zanimanje: KŠC skinut sa dnevnog reda!
Kategorija: Krajina
Razočarenje među cazinskim malinarima: Ne dozvoljavam da im malinu dajem za 1 KM
Sezona berbe malina počinje, a razočarenje među cazinskim malinarima je sve veće. Iako se neki mogu pohvaliti visokom kvalitetom ovogodišnjih malina, zbog izuzetno niske otkupne cijene, za koju se pretpostavlja da neće biti veća od 1,6 - 2 KM, očaj i kriza u sektoru maline sve više raste.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
Revolucija na pomolu: Spremite se za nevjerovatne promjene fudbalskih pravila
Prema posljednjim informacijama iz Međunarodnog odbora fudbalskih saveza (IFAB) koji utvrđuje pravila igre, članovi Odbora razmatraju dokument "Igraj fer!", u kome ima nekoliko radikalnih prijedloga za promjenu pravila.
Kategorija: Sport
Rukometaši BiH ostali bez Evropskog prvenstva nakon poraza u Austriji
Rukometaši Bosne i Hercegovine poraženi su u Beču u okviru posljednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. godine u Hrvatskoj od selekcije Austrije rezultatom 32:34 i tako ostali bez plasmana na prvenstvo Starog kontinenta.
Kategorija: Sport
Rusija vjeruje da je vođa IDIL-a ubijen, SAD nema potvrdu
Rusko ministarstvo obrane saopćilo je da je lider ekstremističke grupe Islamska država Iraka i Levanta (IDIL) Abu Bakral-Bagdadi možda ubijen u ruskim zračnim udarima u Siriji prošloga mjeseca. Međunarodna koalicija predvođena Sjedinjenim Državama koja se bori protiv militanata u Siriji nije mogla potvrditi ruske navode.
Kategorija: Svijet
Ramazan u Rijeci: Ljepota u različitosti ljudi i njihovih adeta
Više hiljada muslimana u Rijeci, u Republici Hrvatskoj, ramazan, sveti mjesec muslimana, dočekao je daleko od svojih matičnih zemalja. Međutim, njegova draž se osjeti gdje god da si, samo da si okružen dragim ljudima i prijateljima.
Kategorija: Magazin
Rijeka Una dobila 20 novih skipera
Praktična i teoretska obuka za upravljača čamca, odnosno rafting vodiča, prema Programu Federalnog ministarstva prometa i komunikacija je uspješno okončana, a danas su svi polaznici obuke u Una RC rafting centru dobili i Uvjerenje o završenoj obuci.
Zanimanje: Turistička ponuda bogatija za nove profesionalnce na vodi
Kategorija: Krajina
Radio Bihać zamrznuo štrajk
Nakon uspješno provedenog postupka mirenja, Mirovno vijeće za JP RTV Bihać je postiglo sporazum i donijelo zaključak, na osnovu kojeg su radnici, koji su od 17. aprila u štrajku, i direktorica Enesa Hrustanović postigli dogovor i potpisali sporazum o zamrzavanju štrajka.
Zanimanje: Nakon uspješno provedenog postupka mirenja
Kategorija: Krajina