Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Pique i grupacija Kosmos pokreću revolucionarni teniski Veličanstveni kup
Barcelonin defanzivac Gerard Pique i njegova investicijska grupacija Kosmos imaju u planu organizaciju revolucionarnog teniskog turnira.
Zanimanje: Novi turnir
Kategorija: Sport
Prakticirajući vjernici zdraviji u odrasloj fazi života
Nova studija kaže da su osobe koje su u mladosti prisustvovale sedmičnim vjerskim obredima ili koje su svakodnevno obavljale molitve zadovoljnije i pozitivnije u trećoj životnoj dobi.
Zanimanje: Zdrava religija?
Kategorija: Lifestyle
Prevareni kupci stanova u Tuzli u subotu podižu šatorsko naselje
Prevareni kupci u Stambeno-poslovnom objektu (SPO) "15. maj" u naselju Brčanska Malta u Tuzli sutra će podići šatorsko naselje ispred zgrade u koju još uvijek nisu uselili, iako su trebali prije skoro devet godina.
Zanimanje: Ogorčeni na nadležne
Kategorija: BiH
Prvi takmičarski film AJB DOC Festivala prati život bivšeg pripadnika terorističke grupe
Prvi dokumentarni film iz Takmičarskog programa Al Jazeera Balkans Documentary Film Festivala pod nazivom "Izgubljeni ratnik" prikazan je večeras u sarajevskom Multiplex Cinema Cityju.
Zanimanje: "Izgubljeni ratnik"
Kategorija: Magazin
Predrag Kojović: Aktivnije ćemo raditi u RS-u, vjerujem u poslijeratne generacije mladih
Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović u razgovoru za Klix.ba komentariše pravce budućeg djelovanja, plan za Republiku Srpsku, pitanja mladih, potrebne reforme, ali govori i o ljudima koji su napustili stranku, o tome zašto je kandidat i na redovnoj i na kompenzacijskoj listi te s kim bi pravio koaliciju, a s kim nikada ne bi.
Zanimanje: Intervju
Kategorija: BiH
Podignuta optužnica protiv 64-godišnjeg Kladuščanina
Tužilac Tužilaštva BiH podigao je optužnicu protiv Husić Seada, rođenog 1954. godine u mjestu Todorovo, državljanina BiH.
Zanimanje: ilegalno prevozio migrante
Kategorija: Krajina
Producent i tekstopisac Nile Rodgers: Michael Jackson me je spasio od alkohola i droge
Producent i tekstopisac Nile Rodgers radio je s velikim imenima poput Madonne, Michaela Jacksona, Diane Ross, Davida Bowieja i Daft Punk. Za časopis The Sun otkrio je do sada nepoznate detalje o svom životu.
Zanimanje: Otkrio detalje
Kategorija: Magazin
Potpisan okvirni sporazum o autoputu Sarajevo-Beograd, gradnja u Srbiji počinje 2019.
Ministrica građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović i predsjednik turske kompanije Tasyapi Emrullah Turanli potpisali su danas u Beogradu Okvirni sporazum o saradnji u oblasti infrastrukturnih projekata, koji obuhvata i izgradnju autoputa Beograd-Sarajevo.
Zanimanje: Prisustovao i Jusko
Kategorija: Regija
Promocija prve halal kuharice na Sarajevo Halal Fairu
Koliko je važan odabir hrane koju jedemo? Koliko svakodnevnoj porodičnoj atmosferi pridonose raznoliki obroci pripremljeni s pažnjom i ljubavlju? Potaknute ovakvim razmišljanjima, a s ciljem promocije halal ishrane i podizanja svijesti o njenoj važnosti, djevojke i žene okupljene kroz Vijeće žena Medžlisa Islamske zajednice Sisak "Nahla“ osmislile su i pripremile prvu halal kuharicu u Hrvatskoj, pod nazivom "Iz Nahline halal kuhinje“.
Zanimanje: Odabir hrane
Kategorija: Lifestyle
Promo /Neodoljiva ponuda: Meridian vas časti najboljim kvotama i mega bonusima
Sezona takmičenja uveliko traje i najbolji način da iskoristite sportsku euforiju jeste da odigrate tiket sa omiljenim parovima i kombinacijama, koji vam može donijeti sjajne dobitke, ali i osigurati odlične bonuse.
Zanimanje: sport
Kategorija: Sport