Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Prva nogometna liga FBiH: Važna pobjeda Jedinstva
Jučer su odigrane sve utakmice 28. kola Prve nogometne lige Federacije BiH. Bihaćko Jedinstvo je pred domaćim navijačima sa 1:0 slavilo protiv Radničkog iz Lukavca i dva kola prije kraja prvenstva zadržalo šanse za opstanak. Igrač odluke je bio Amir Remić koji je mrežu zatresao u 49. minuti.
Zanimanje: 28. kolo
Kategorija: Krajina
Prijem za članove nevladine organizacije Arche4Dogs iz Njemačke
Gradska uprava Bihaća i Vetrinarska stanica Bihać podržati će u narednom periodu aktivnosti nevladine organizacije Arche4Dogs iz Njemačke koja već godinama pomaže rad azila za napuštene pse na Gorjevcu. Istaknuto je ovo na današnjem susretu predstavnika organizacije Arche4Dogs i bihaćkog gradonačelnika Šuhreta Fazlića.
Zanimanje: Grad Bihać
Kategorija: Krajina
Počela radionica „Bihaćka regija - pravac razvoja incoming turizma“
Na lokalitetu Japodskih otoka u Račiću kod Bihaća sa radom je počela radionica pod nazivom „Bihaćka regija - pravac razvoja incoming turizma“. Ovaj događaj se organizira u okviru projekta MarketMakers podržanog od Vlade Švicarske, a koji provodi konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv, Posao.ba i turistički klaster Una.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Posljedica nevakcinacije djece: Veliki kašalj se vratio u BiH
Institutu za javno zdravstvo RS od početka ove godine prijavljena su dva slučaja obolijevanja od velikog kašlja, zarazne bolesti za koju se smatralo da je skoro iskorijenjena, a oboljela su dva djeteta sa područja regije Zvornik.
Kategorija: BiH
Posljedice vladavine Sebije Izetbegović: Umjesto na KCUS-u specijalizacija u Mostaru i Tuzli!
Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu nije moguće obaviti specijalizaciju iz oblasti gastroenterologije i kardiologije već su ljekari primorani ići u Sveučilišnu bolnicu Mostar i Univerzitetski klinički centar Tuzla, piše agencija Patria.
Zanimanje: MASOVNI ODLAZAK PROFESORA
Kategorija: BiH
Plavi kit stigao u BiH: U sarajevskoj školi otkriven dječak koji je igrao opasnu igricu
U jednoj sarajevskoj osnovnoj školi otkriveno je krajem prošle sedmice da učenik igra igricu poznatu kao „Plavi kit“, potvrdio je direktor ove škole za agenciju Patria.
Zanimanje: PRIJAVLJENO POLICIJI I MINISTARSTVU
Kategorija: BiH
Poruka mladima Prijedora: Dan bijelih traka je pitanje ljudskosti i budućnosti
"Prije 25 godina u našem gradu ubijeno je 102 djece. Ubijeni su jer je njihovo postojanje stajalo na putu ideolozima razdvajanja naroda i etnički čiste države u kojoj nije bilo mjesta za one koji nisu Srbi", poručuju aktivisti i aktivistkinje Inicijative "Jer me se tiče" iz Prijedora.
Zanimanje: ZA BOLJI PRIJEDOR
Kategorija: BiH
Počelo suđenje Amiru Zukiću i ostalima
Suđenje generalnom sekretaru Stranke demokratske akcije (SDA) Amiru Zukiću i još osam optuženih za više krivičnih djela, počelo je u sarajevskom Općinskom sudu čitanjem optužnice, te uvodnim riječima Tužilaštva i dijela odbrane.
Zanimanje: Generalni sekretar SDA
Kategorija: BiH
Panasonic ulaže novac u električne automobile i kladi se na njihov uspjeh
Panasonic kao i druge tehnološke kompanije ulaže mnogo truda i novca u automobilsku tehnologiju.
Kategorija: Tehnologija
Prije 25 godine zastava RBiH istaknuta ispred zgrade UN-a u New Yorku
Zastava Republike Bosne i Hercegovine sa šest ljiljana koja je usvojena 4. maja 1992. godine prvi put je zvanično predstavljena 22. maja 1992. godine ispred zgrade UN-a u New Yorku.
Zanimanje: GODIŠNJICA
Kategorija: BiH