Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Peugeot 208, 2008 i DS 3 Crossback dobijaju električne verzije
PSA Grupa nastavlja elektrifikaciju svojih modela te za 2019. godinu priprema dva potpuno električna modela, a to su Peugeot 208 i DS 3 Crossback.
Kategorija: AutoMoto
Počitelj proživljava svoje najgore dane zarobljen u vremenu i potpunom bezvlašću
Kulturno-historijski dragulj Bosne i Hercegovine, svojevrsni grad-spomenik Počitelj svako malo nađe se u medijima zbog nekog problema. Kad ih nabrojite redom od problematičnih nacionalnih odnosa mještana i općinske vlasti u Čapljini, preko sporne privatizacije, narušenih međuljudskih odnosa i komunalne neuređenosti pa sve do potpunog bezvlašća, dobijete dojam da u jako malom, zidovima omeđenom prostoru imate preslik cijele države.
Zanimanje: BIH U MALOM
Kategorija: BiH
Press DF-a: „Zbog našeg glasanja u Skupštini pokrenuta medijska hajka“
Na press konferenciji predsstavnici Demokratske fronte (DF) dotakli su se na sjednici Skupštine Unsko-sanskog kantona (USK) neusvojenog izvještaja o radu Radiotelevizije Unsko-sanskog kantona (RTVUSK), koji je posljednih dana pokrenuo brojne komentare u javnosti, uglavnom negativne po ovu stranku. Na pitanja novinara nije bilo konkretnog odgovora u vezi sa razlozima neusvajanja izvještaja. Ipak na kraju se pokazalo da je razlog „kadrovska politika“.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Problem koji traje već šest godina: U BiH od maja blokirana registracija novih lijekova
Ramo Rustemović, predsjednik sindikata Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine kaže da još uvijek nije imenovan direktor i zamjenika direktora Agencije u skladu sa zakonskim propisima.
Zanimanje: Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH i dalje bez direktora i zamjenika
Kategorija: BiH
Poruka iz Gelendera: Učinit ćemo jesen u Bihaću šarenijom i veselijom (VIDEO)
Povodom manifestacije "Jesen na Gelenderima", koja je danas zvanično i započela, organizatori, Udruženje ABC zajedno sa partnerima, priredili su konferenciju za medije na kojoj su predstavili svrhu i cilj održavanja iste, kao i program u kojem će građani Bihaća i posjetitelji imati priliku da uživaju u narednih sedam dana.
Zanimanje: Press konferencija organizatora i partnera
Kategorija: Krajina
Promocija knjige "Tragom jedne obitelji" održana u Starom gradu Ostrožac
Ovo kulturno-historijsko blago Cazinske krajine, naš jedan i jedini dvorac Ostrožac, danas je bio oplemenjem nesvakidašnjim događajem i nesvakidašnjim posjetiocima.
Zanimanje: Ostvarenje sna autora Almira Kurtovića
Kategorija: Krajina
Počelo obilježavanje jeseni: Najmlađi Bišćani pohodili usnuli park (FOTO)
Najmlađi Bišćani danas su uživali u bojama jeseni i gelenderskim kišobranima koji su ukrasili ovo nekada kultno bihaćko okupljalište.
Zanimanje: Kišobrani ukrasili Gelendere
Kategorija: Krajina
Pjongjang bi mogao testirati hidrogensku bombu na Pacifiku
Sjevernokorejski ministar vanjskih poslova Ri Yong-ho izjavio je u petak kako smatra da bi njegova zemlja mogla razmotriti mogućnost testiranja hidrogenske bombe na Pacifičkom oceanu, prenosi južnokorejska novinska agencija Yonhap.
Zanimanje: Kim Jong-un: Poremećeni Trump će skupo platiti
Kategorija: Svijet
Političkim strankama u 2016. iz federalnog budžeta nezakonito isplaćeno 3,6 miliona KM
Ministarstvo pravde Federacije BiH je u 2016. godini na račune političkih stranaka i koalicija uplatilo 3.600.000 KM.
Zanimanje: Revizorski izvještaj
Kategorija: BiH
Pogledajte prvu epizodu serijala "Svi zločini Fikreta Abdića" (VIDEO)
Televizija Unsko-sanskog kantona snimila je serijal "Svi zločini Fikreta Abdića". Prva epizoda je prikazana 11. septembra 2017. godine.
Zanimanje: U produkciji RTVUSK
Kategorija: Krajina