Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Pred špicu sezone: Nacionalni park Una bilježi porast broja turista za 15 posto
Nacionalni park Una do danas bilježi povećanje broja turista od 15 posto u odnosu na isti period prošle godine koja je bila rekordna po posjećenosti, kazao je za Klix.ba Amarildo Mulić, direktor parka.
Zanimanje: RAZNOLIKA PONUDA
Kategorija: Krajina
Poskok na trim stazi u Bihaću
Svakim danom sve je više slučajeva gdje se građani susreću sa ovim gmizavcima, a jedan takav slučaj susreta sa najopasnijom otrovnicom zabilježen je danas na trim stazi na lokalitetu Borića u Bihaću.
Zanimanje: OPREZ
Kategorija: Krajina
Pretresi širom USK, sumnja se u izdavanje lažnih ljekarskih uvjerenja
Pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a USK, po naredbi Tužilaštva USK, trenutno vrše pretrese na više lokacija u Unsko-sanskom kantonu u vezi s kriminalnim aktivnostima prilikom polaganja vozačkih ispita, saznaje Klix.ba.
Zanimanje: AKCIJA MUP-A
Kategorija: Krajina
Pucnjava u Bihaću; Ilegalni migranti kod Velike Kladuše
Policijskoj stanici u Bihaću obratila se K. S. rođena 1974.godine koja je prijavila da je nju kao i lica P.E rođen 1976.godine i Č.E. rođen 1984.godine, napalo lice S.B.rođen 1962.godine na način da je iz automatske puške ispalio nekoliko rafala u zrak, a potom ih odgurnuo kundakom nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Uviđaj na licu mjesta te daljni rad na dokumentovanju krivičnih djela nastavljaju istražitelji Policijske stanice Bihać.
Zanimanje: KRIMINALITET
Kategorija: Krajina
Politička previranja u Krajini ugrožavaju privredni rast B. Krupe
Općina Bosanska Krupa, iako jedna od najrazrušenijih u ratu, posljednjih desetak godina bilježi najveći privredni rast u Unsko-sanskom kantonu, a investicije se mjere desetinama miliona maraka. Od 2016. se na stranicama "Financial Timesa" navodi kao certificirana jedinica lokalne samouprave s povoljnim poslovnim okruženjem u Jugoistočnoj Evropi. Međutim, stalna politička previranja u Krajini počela su ugrožavati imidž ove općine u poslovnom svijetu.
Zanimanje: Jedna od najrazrušenijih u ratu
Kategorija: Krajina
Podaci NHTSA: Teslin Model X je najsigurniji terenac na svijetu
Na dan prezentovanja Modela X 2015. godine, kompanija Tesla Inc. je tvrdila da će ovaj električni terenac dobiti po pet zvjezdica u sve i jednoj sigurnosnoj kategoriji u okviru NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration). Dvije godine kasnije testiranje je pokazalo da je firma Elona Muska bila upravu.
Kategorija: AutoMoto
Piton progutao kozu, pa se nije mogao pomaknuti
Ogroman piton progutao je čitavu kozu u jednom selu u indijskoj državi Assam. Nakon obilnog obroka, gmaz se nije mogao ni pomaknuti pa su ga mještani sela Baihata Chariali morali odvući nazad u šumu, pri čemu su ga vezali užetom.
Kategorija: Magazin
Portugal: Najmanje 62 žrtve požara, proglašena trodnevna žalost
U velikom šumskom požaru u centralnom Portugalu poginulo je najmanje 62 ljudi. Mnogi od njih spaljeni su u svojim automobilima, javili su vladini zvaničnici u nedjelju.
Zanimanje: TRAGEDIJA
Kategorija: Evropa
Pokazatelji da je vaša veza pri kraju: Svađe u vezi finansija, iste prepirke, ne ljubite se
Niti jedna veze ne teče uvijek glatko. Seksualna antropologinja Bella Elwood-Clayton upozorila je na znakove koji ukazuju na to da je veza pred samim krajem.
Kategorija: Lifestyle
Ponižen: Zaprosio djevojku na bejzbol utakmici, ona odbila i otišla
Muškarac iz Južne Caroline odlučio je pripremiti iznenađenje svojoj djevojci zaprosivši je na bejzbol utakmici na stadionu Columbia Fireflies, ali nije prošlo onako kako je zamišljao.
Kategorija: Magazin