Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Opel objavio početne cijene za novu Insigniju
Početna cijena druge generacije Opelovog automobila D segmenta u Njemačkoj iznosi 25.940 eura.
Kategorija: AutoMoto
Opada nivo kisika u okeanima - posljedice mogu biti fatalne
U okeanima se od 1960. godine smanjila količina kisika za dva posto i to smanjenje bi moglo imati teških posljedica na morske ekosustave, prenose mediji.
Kategorija: Nauka
Ovo je BiH kakvu zamišlja Dragan Čović
Čelnici Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, odnosno Hrvatskog narodnog sabora (HNS), ne odustaju od ideje o formiranju trećeg entiteta u BiH, iako svoje ambicije nastoje upakovati u priču o potrebi uređenja koje bi dovelo do efikasnijeg funkcionisanja BiH. Tri entiteta i Distrikt Brčko po želji HNS-aAdministrativna karta BiH
Kategorija: BiH
Odgođena sjednica Skupštine USK: Rošićeva Vlada izgubila podršku, trenutno pat-pozicija
Sjednica Skupštine Unsko-sanskog kantona prekinuta je danas nakon što nije usvojen dnevni red, čime je i zvanično potvrđeno da je aktuelna Vlada Huseina Rošića (SDA), bar u ovom momentu, izgubila podršku zakonodavne vlasti.
Zanimanje: 15:15 u Skupštini
Kategorija: Krajina
Obilježena 22. godišnjica oslobađanja bihaćke mjesne zajednice Sokolac
U bihaćkoj mjesnoj zajednici Sokolac danas je dvadeset drugi put za redom održana tradicionalna manifestacija kojom mještani ove mjesne zajednice, ali i građani Bihaća, obilježavaju godišnjicu oslobađanja naselja ratne 1995. godine. Dvadeset dvije godine od oslobođenja, prisutni su se prisjetili ratnih dešavanja i herojske borbe pripadnika 5.korpusa Armije R BiH i policije R BiH na oslobađanju ovog bihaćkog prigradskog naselja.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Ovako bi mogao izgledati crossover SEAT Arona
SEAT-ov subkompaktni crossover Arona će biti predstavljen u septembru na Sajmu automobila u Frankfurtu, a sada se pojavio i render koji nagovještava kako bi mogao izgledati novi model španskog proizvođača.
Kategorija: AutoMoto
Obilježena godišnjica Patriotske lige Bosanske krajine
Povodom obilježavanja 26-te godišnjice Patriotske lige Bosanske krajine, Patriotska liga Unsko-sanskog kantona u saradnji sa Patriotskom ligom Bosne i Hercegovine danas je u Bihaću organizirala okrugli sto i obilazak mezarja i spomen-obilježja naboljih sinova Bosne i Hercegovine.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Optuženi napadači na Bogdana Rakića: Nakon iživljavanja jedva izvukao živu glavu
Osnovni sud u Tesliću potvrdio je optužnicu protiv Armina Jašarevića (24) i Branka Jurića (23) iz Teslića, koja ih tereti da su prije tri mjeseca pretukli, mučili i zlostavljali tada 18-godišnjeg sugrađanina Bogdana Rakića.
Zanimanje: Teslić
Kategorija: BiH
Od sezone 2018/2019 reflektori obavezni za sve premijerligaške klubove
Seminar o licenciranju klubova BH Telecom Premijer lige BiH održan je danas u hotelu „Park“ u Vogošći. U uvodnom obraćanju prisutne je pozdravio generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković, a predstavnici klubova našeg elitnog fudbalskog takmičenja su na seminaru upoznati sa kriterijumima koje je potrebno ispuniti u postupku licenciranja za sezonu 2017/2018.
Kategorija: Sport
Objavljen render Teslinog kamiona, prototip se očekuje u maju
Novi render Jana Peiserta nagovještava kako bi mogao izgledati nadolazeći kamion kompanije Tesla, takozvani Model T, koji bi se trebao pojaviti ove godine
Kategorija: AutoMoto