Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Od srijede do petka „Mini bazar“ na Gelenderima u sklopu Una regate
Ovogodišnja 45. Internacionalna Una regata obilovati će nizom pratećih događaja koji će upotpuniti turističku ponudu grada Bihaća na sam dan dolaska regate u Bihać.
Zanimanje: Bihać
Kategorija: Krajina
Otvoren poziv za prijave na 18. Brdsku trku u Cazinu!
Ove godine (2017.), tokom vikenda 5./6. augusta, održaće se 18. Brdska trka u Cazinu, Grand Prix "CAZIN 2017".
Zanimanje: KRAJIŠKA ZMIJA
Kategorija: Krajina
Oliver Stone dolazi na 23. SFF, bit će mu uručeno Počasno Srce Sarajeva
Sarajevo Film Festival će imati čast u programu Posvećeno ugostiti istaknutog reditelja Olivera Stonea, kojem će u okviru 23. izdanja SFF-a biti uručena nagrada Počasno Srce Sarajeva za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti.
Zanimanje: SFF
Kategorija: Magazin
Održana izložba sjajnog Anik Duba
U organizaciji Anika Smajića, sjajnog tvorca brenda ANIK DUB održan je "Natura ART Fest", odnosno izložba karikatura Bišćana ali i drugih poznatih ličnosti.
Zanimanje: Natura Art Fest
Kategorija: Krajina
Obilježena godišnjica slamanja ofanzive „Spržena zemlja“
Podsjećanjem na slamanje jedne od najjačih i najtežih ofanziva agresora na Bihaćki okrug, vođene pod kodnim nazivom „Spržena zemlja“ od 19. do 24.jula 1995. godine na prostoru od Bugara u bihaćkoj do Pećigrada i Krivaje u cazinskoj općini, u Tražkim Raštelima i Krivaji obilježava se dan pobjede. Podsjećanje jr to na herojsku borbu pripadnika Petog korpusa Armije BIH, ali i na najteži period u tadašnjem Bihaćkom okrugu.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Održana 21. Ključka regata
U Ključu je održana 21. po redu Ključka regata. I ove godine zaljubljenici u vodene sportove iz cijele Bosne I Hercegovine ali i zemalja regiona te zapadne Evrope, uživali su u veslanju niz rijeku Sanu u jedinstvenom prirodnom ambijentu.
Zanimanje: 900 veslača se spustilo niz rijeku Sanu
Kategorija: Krajina
Očaravajući Štrbački buk i vodopadi u Martin Brodu predloženi za listi UNESCO-a
Vodopad Štrbački buk i kompleksa slapova i vodopada u Martin Brodu uskoro bi se mogli pridružiti spisku bosanskohercegovačkih dobara koja se nalaze pod zaštitom UNESCO-a.
Zanimanje: Čarobna Una
Kategorija: Krajina
Od SIDA-e u 2016. godini umrlo milion ljudi
Sida je odnijela milion života u 2016. godini, što je skoro upola manje nego 2005. godine, kada je smrtonosna epidemija bila na vrhuncu, navodi se u novom izvještaju UN.
Zanimanje: 36 miliona oboljelo
Kategorija: Lifestyle
Opel u igru vraća oznaku GSi
Opelova legendarna oznaka GSi svoje će mjesto pronaći na sportskom automobilu koji će biti predstavljen na jesenjem Sajmu automobila u Frankfurtu.
Kategorija: AutoMoto
Odbijena optužnica u slučaju "Referendum"
Sudija za prethodno saslušanje odbio je optužnicu Tužilaštva BiH, kojom su optuženi Siniša Karan, Dragoljub Reljić, Goran Zmijanac i Milan Petković zbog krivičnog djela Neizvršenja odluke Ustavnog suda BiH o privremenoj mjeri kojom se privremeno obustavlja primjena Odluke o raspisivanju referenduma o 9. januaru kao Danu Republike Srpske.
Kategorija: BiH