Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Odgođeno suđenje Kemalu Čauševiću, novi advokat se nije pojavio na ročištu
Suđenje Kemalu Čauševiću, bivšem direktoru Uprave za indirektno oporezivanje (UIO), odgođeno je zbog nedolaska njegovog novoizabranog advokata nakon što mu branilac Asim Crnalić otkazao punomoć za zastupanje.
Zanimanje: Sud BiH
Kategorija: BiH
Osvojite trodnevne ulaznice za 7. haloo Sarajevo Beer Festival
Klix.ba nagrađuje deset čitatelja trodnevnim ulaznicama za 7. haloo Sarajevo Beer Festival koji će biti održan od 21. do 23. juna na parkingu Olimpijske dvorane Zetra.
Zanimanje: Tri dana zabave
Kategorija: Magazin
Opći izbori u Turskoj: (Ne)izvjesnost za Erdogana
U nedjelju 24. juna u Turskoj se održavaju predsjednički i parlamentarni izbori na kojima predsjednik Recep Tayyip Erdogan pokušava dosegnuti svoj sveti gral: vladavinu jednog čovjeka ozakonjenu na izborima, nakon što je tijesnom većinom osvojio prošlogodišnji referendum s kojim je zamijenio parlamentarni sistem s izvršnim predsjedništvom u ruskom stilu.
Zanimanje: Svjetski mediji
Kategorija: Svijet
Ognjen Vranješ novi igrač Anderlechta
Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ novi je igrač belgijskog Anderlechta.
Zanimanje: Promijenio klub
Kategorija: Sport
OHR i Ambasada SAD-a u BiH: Nismo vidjeli tekst Zakona o krivičnom postupku
Ni predstavnici Ureda visokog predstavnika u BiH ni Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu nisu vidjele tekst Zakona o krivičnom postupku koji je jučer i danas digao prašinu u našoj zemlji.
Zanimanje: Zasad nemaju stav
Kategorija: BiH
OV Velike Kladuše protiv smještaja migranata na području ove općine
Općinsko vijeće Velike Kladuše jednoglasno je protiv smještaja migranata na području ove općine. To je jedan od zaključaka današnje sjednice na kojoj je razmatranje migrantske krize i stanja sigurnosti bila jedina tačka dnevnog reda.
Zanimanje: jednoglasno protiv
Kategorija: Krajina
Obavijest ministra policije Anela Ramića za građane USK: Od 18 - do 23 sata, u Bihaću i Velikoj Kladuši će biti pojačane policijske kontrole
Stanje u Velikoj Kladuši, nakon što je juče grupa od oko 150 migranata organizirano pokušala preći granicu, stavljeno je pod kontrolu.
Zanimanje: svakodnevne kontrole
Kategorija: Krajina
Optužbe i prijetnje na sjednici o migrantskoj krizi: Vratit ćemo vam, budite sigurni
Prijetnje, optužbe za prijetnje, dobacivanje i ljutnja ministra sigurnosti BiH Dragana Mektić na izlaganje zastupnika HDZ-a obilježile su diskusiju na sjednici Zastupničkog doma PSBiH u okviru tačke dnevnog reda Informacija o provođenju Plana hitnih mjera i realiziranju aktivnosti vezanih za migrantsku krizu.
Zanimanje: Parlament BiH
Kategorija: BiH
Općinsko vijeće Velike Kladuše protiv smještaja migranata na području ove općine
Općinsko vijeće Velike Kladuše jednoglasno je protiv smještaja migranata na području ove općine. To je jedan od zaključaka današnje sjednice na kojoj je razmatranje migrantske krize i stanja sigurnosti bila jedina tačka dnevnog reda.
Zanimanje: Jedoglasna odluka
Kategorija: BiH
Osam tjelesnih znakova koje ne trebate ignorisati
Kada nešto nije uredu s našim zdravljem, tijelo to uglavnom pokazuje na različite načine. Eksperti su izdvojili osam znakova koje ne bi trebalo ignorisati nego im posvetiti pažnju i spriječiti komplikacije.
Zanimanje: Savjeti eksperata
Kategorija: Lifestyle