Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Nevakcinisana djeca u FBiH od sljedeće sedmice neće moći pohađati vrtiće i škole
Šefica Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH prim. dr. Mirsada Mulaomerović izjavila je kako zadnjih nekoliko godina opada broj cijepljene djece, a pogotovo opada pokrivenost cjepivom protiv ospica, rubeole i zaušnjaka (MMR cjepivo).
Zanimanje: Prije cjepiva, ospice uzrokovale 2,6 miliona smrti
Kategorija: BiH
Nacionalni park Drina za bolji život na granici
Suština otpora leži u politici i u interesima onih koji koriste šumsko bogatstvo srednjeg toka Drine, a koje ne brine uništavanje flore i faune.
Kategorija: BiH
Neoprezno paljenje korova izazvalo požar kod Cazina
Usljed neopreznog paljenja korova u cazinskom naselju Saltina došlo je do požara. Vatra se proširila do kanalizacionih cijevi koje su se nalazile u blizini, nakon čega je požar buknuo.
Zanimanje: SLATINA
Kategorija: Krajina
Na Univerzitetu u Bihaću od ovog ljeta moguć upis i sa kopijom diplome
Inicijativa pod nazivom "I kopija vrijedi", po prvi put će omogućiti budućim studentima Univerziteta u Bihaću da upišu više od jednog fakulteta u jednom upisnom roku, i to uz pomoć ovjerene kopije diplome.
Zanimanje: "I kopija vrijedi"
Kategorija: Krajina
Novi Nissan X-Trail 4x4 s novim 2.0 dCi motorom i Xtronic CVT mjenjačem
Na bosanskohercegovačkom tržištu u gami robusnog Nissana X-Traila je sada dostupna i najsnažnija verzija 2.0-litrenog dizelaša, koja će se konačno u ediciji 4x4 pogona moći upariti sa automatskim Xtronic CVT mjenjačem. Najsnažnije verzije u srednjem SUV segmentu na evropskom tržištu pokrivaju čak 46 posto, pa Nissan s razlogom širi ponudu.
Kategorija: AutoMoto
Najveći farmer napušta Krajinu
Kada sam reisu kazao koliko ljudi odlazi iz Kozarca, preda mnom je zaplakao, a SDA i SNSD se sada pitaju otkud ja u USK-u, ističe Jusuf Arifagić.
Zanimanje: BOSANSKI PETROVAC
Kategorija: Krajina
Neozbiljnost bh. političara: Na sjednice ne dolaze ni zastupnici, a ni ministri
Zbog nedolaska zastupnika prilikom izjašnjavanja "pao" je Izvještaj Vlade Federacije BiH za 2016. godine uprkos tome što koalicioni partneri iz SDA, HDZ-a BiH i SBB-a tvrde kako u entitetu postoji parlamentarna većina. Rukovodstvo Zastupničkog doma Parlamenta FBiH razmišlja da zabrani zastupnicima praćenje sjednice iz restorana ili hola zgrade vrhovnog organa zakonodavne vlasti u FBiH.
Kategorija: BiH
Nema sjednice Doma naroda: Nisu se pojavili delegati Rodić, Radmanović i Nović
Bariša Čolak (HDZ BiH) predsjedavajući Doma naroda PS BiH kazao je u izjavi za medije da neće biti održana sjednica Doma naroda PS BiH jer se danas nisu pojavili delegati iz reda srpskog naroda Sredoje Nović, Nebojša Radmanović (SNSD), Dragutin Rodić (DNS).
Zanimanje: BLOKADA
Kategorija: BiH
Novi porezi na plaće u FBiH: Ovo su svi detalji o novom zakonu
Novi zakon o porezu na dohodak predstavlja jednu od mjera iz Akcionog plana za provođenje Reformske agende, kojim će se osloboditi plaćanja poreza niža primanja, a obaveza plaćanja poreza prenijeti na visoka primanja.
Kategorija: BiH
Nestali Krupljanin Jasmin Bešić vratio se kući
Jasmin Bešić, 45-godišnji Krupljanin, koji je u četvrtak, 16. marta oko 21 sat otišao od kuće, zbog čega je posljednja dva dana krenula potraga za njim, sinoć oko 22 sata došao je kući!
Zanimanje: BOSANSKA KRUPA
Kategorija: Krajina