Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Nismo sami: NASA na Ceresu pronašla organski materijal!
Naučnici koji tragaju za životom van Zemlje pronašli su organski materijal na Ceresu, patuljastoj planeti koja se nalazi između Marsa i Jupitera.
Kategorija: Nauka
Načelnik Višegrada: Postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed-paše Sokolovića
Načelnik Višegrada Mladen Đurević upozorio je da postoji opasnost od urušavanja mosta Mehmed paše Sokolovića nakon rekonstrukcije, te apelovao na izvođače radova i investitore da što prije reaguju.
Kategorija: BiH
Na GP Izačić ne mogu saobraćati šleperi
U Bosni i Hercegovini jutros se saobraća po mokrom i mjestimično zasnježenom kolovozu. Na planinskim prijevojima Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje), Lanište (Ključ-Bosanski Petrovac), Oštrelj (Bosanski Petrovac-Drvar), kao i na dionici M-5 Gorjevac-Ripač ima ugaženog snijega na kolovozu.
Zanimanje: Vozači, oprezno preko Makljena, Oštrelja i Laništa
Kategorija: Krajina
Navijači Zadra ponovo vrijeđali Musu, utakmica prekinuta (VIDEO)
Košarkaši Cedevite sinoć su igrali polufinalni meč Kupa Krešimira Ćosića protiv Zadra, a čini se kako najvatreniji navijači Zadra, popularni Tornado ne može a da ne vrijeđa bosanskohercegovačkog reprezentativca Džanana Musu.
Zanimanje: Jedan navijač uhapšen
Kategorija: Krajina
Novo priznanje: Džeko sa Ibrahimovićem predvodi tim kola Europa lige
Kao i tokom cijele sezone, Edin Džeko blistao je sinoć na utakmici Europa lige, u kojoj je uspio postići novi ovosezonski hat-trick.
Kategorija: Sport
Nedžad Bašić uputio otvoreno pismo dekanu i prodekanu Pravnog fakulteta Bihać
Na brojne socijalne probleme i politička previranja, velika nazodavanja u obrazovnom sustavu, akademska zajednica u BiH posljednjih godina šuti. Mnogi problemi ove zemlje, pa i sam obrazovni sustav kao da se ne tiču onih koji bi trebali biti kreatori društvene scene. ABC javno traži odgovor na pitanje zašto akademska zajednica šuti?
Zanimanje: JAVNA POLEMIKA
Kategorija: Krajina
Novi Seat Ateca stigao u Bihać
Ispred novog objekta ovlaštenog distributera za Skoda i Seat vozila "UNA AUTO" d.o.o. u ulici Put Armije BiH bb smo vozili novi seatov SUV "Ateca". Novi SUV je spreman da postane kralj bosanskog asfalta.
Zanimanje: VEĆ OD 40.000KM
Kategorija: ABC market
Nakon ovoga nikada ih nećete pojesti: Evo od čega se prave gumene bombone
Rijetko ko ne voli žvakati gumene bombone, šarene i mirisne. Ali, kada bi svi znali kako nastaju, rijetki bi ih ponovo stavili u svoja usta.
Zanimanje: Evo od čega se prave gumene bombone
Kategorija: Lifestyle
Nema više čekanja: Ljekari u FBiH idu u štrajk
Obzirom na stalno odlaganje početka pregovora sa Savezom strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije FBiH, Sindikat je na hitnoj sjednici Upravnog odbora donio odluku o početku aktivnosti oko otpočinjanja generalnog štrajka doktora medicine i stomatologije na području F BiH, saopćeno je, prenosi Patria.
Zanimanje: Pacijente mole za razumijevanje
Kategorija: BiH
Nova kriza Vlasti: Prekinuta Skupština USK
Predsjedavajući Skupštine USK Nijaz Hušić potvrdio je za Cazin.net da je prekinuta današnja redovna Skupština USK, nakon što dnevni red nije dobio potreban broj glasova za njegovo usvajanje.
Zanimanje: Dnevni red nije dobio potreban broj glasova za usvajanje
Kategorija: Krajina