Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Nagrađeni najuspješniji učenici osnovnih i srednjih škola sa područja USK
U organizaciji Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK, u sali Muzeja Avnoja-a, danas je upriličena svečana ceremonija dodjele priznanja i nagrada najuspješnijim učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Unsko-sanskog kantona za školsku 2016/2017.godinu.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Nevrijeme u Njemačkoj: Dvoje mrtvih, otkazani mnogobrojni letovi zbog jakih oluja
Dvoje ljudi je poginulo, a saobraćajna infrastruktura snažno je pogođena jakim olujama koje su u četvrtak zahvatile Njemačku.
Zanimanje: NEVRIJEME
Kategorija: Evropa
Napustio milione i odselio na pusti otok: Želim umrijeti u raju na zemlji
David Glasheen postao je svjetska atrakcija, nakon što su pojedini mediji objavili reportažu o ovom neobičnom stanovniku pustog otoka na sjeveroistoku Australije, koji je posjedovao bogatstvo vrijedno skoro 29 miliona dolara.
Kategorija: Lifestyle
Nepalci će ponovo izmjeriti visinu Mount Everesta nakon snažnog zemljotresa
Nepal je najavio da će u naredne dvije godine ponovo mjeriti najvišu planinu na svijetu Mount Everest, kako bi utvrdili da li je na njenu visinu utjecao veliki zemljotres iz 2015. godine.
Kategorija: Magazin
Nova Googleova aplikacija otvara vrata najpoznatijih svjetskih muzeja mode
Google je kreirao novu aplikaciju Art&Culture uz koju korisnici mogu virtualno posjetiti neke od najpoznatijih modnih muzeja i univerziteta na svijetu.
Kategorija: Tehnologija
Nikolas Rimac: Nismo završili sa politikom, u utorak novi protesti učenika iz Jajca
Zadovoljni smo što škola u Jajcu neće biti podijeljena, ali mi se ne zaustavljamo. U utorak nastavljamo sa protestima. Okupljamo se ispred zgrade Vlade SBK u Travniku... Želimo da ministrica Čerkez i ostali političari dobro shvate šta su pokušali uraditi, kao i to da mi nećemo dopustiti nikakve podjele – kaže za agenciju Patria Nikolas Rimac, jedan od predvodnika mirnih protesta učenika iz Jajca, koji se već mjesecima suprotstavljaju podjeli lokalne škole na bošnjačku i hrvatsku školu.
Zanimanje: OBRAZOVANJE
Kategorija: BiH
Nezirov otpjevao pjesmu “Moj dilbere” a onda mu je Popović rekao ovo! (VIDEO)
Večerašnju drugu emisiju petog kruga Zvezde Granda otvorili su Adnan Nezirov i Dejan Nedić Tejovac. Adnan je izveo prvu pjesmu od Šerifa Konjevića “Ja bez tebe nisam ja”, dok je njegova druga pjesma bila od Safeta Isovića “Moj dilbere”.
Zanimanje: Zvezde granda
Kategorija: Krajina
Ne pokušavajte biti sretni zbog pritiska društva, to će vas učiniti još tužnijim
Ukoliko očajno pokušavate da održite osmijeh na licu, to će pogoršati vašu depresiju i učiniti vas tužnijim, tvrdi se u novoj studiji koju je uradio Univerzitet u Melbourneu.
Kategorija: Lifestyle
Najviše nepravilnosti u SDA: TI BiH prijavio 8 političkih partija zbog nedozvoljenih donacija
Transparency International u Bosni i Hercegovini (TI BiH) podnio je prijavu Centralnoj izbornoj komisiji protiv osam političkih partija zbog kršenja Zakona o finansiranju političkih partija, saopćeno je iz Ti BiH.
Zanimanje: 20 firmi
Kategorija: BiH
Nova premijerka Srbije bit će Ana Brnabić
Ana Brnabić bit će nova premijerka Republike Srbije, odnosno jedini kandidat za tu poziciju pred Skupštinom Srbije, obznanio je danas predsjednik susjedne države Aleksandar Vučić.
Kategorija: Srbija