Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Najavljena gradnja katoličke kapele u Bosanskom Petrovcu
Prilikom nedavnog posjeta banjolučkog biskupa Franje Komarica Bosanskom Petrovcu najavljena je gradnja katoličke kapele u tom gradu.
Zanimanje: BOSANSKI PETROVAC
Kategorija: Krajina
Novi koncept: Gradonačelnik Bihaća angažovao saradnike na volonterskom osnovu
Od kako je stupio na funkciju, svi potezi gradonačelnika Grada Bihaća Šuhreta Fazlića pod velikim su povećalom. Često se čini da i oni potezi koji su kod njegovih prethodnika prolazili neopaženo, u slučaju novog gradonačelnika izazivaju oštre reakcije. Da li je u pitanju jače opoziciono djelovanje nego ranije ili je gradonačelnik Fazlić odmah u startu sam postavio visoke kriterije kojih će se morati pridržavati, u ovom trenutku nije toliko bitno.
Zanimanje: Besplatan angažman
Kategorija: Krajina
Novalić: MMF nije rekao da nove tranše kredita neće biti
Međunarodni monetarni fond (MMF) nigdje nije rekao da nove tranše kredita neće biti. Međunarodne finansijske institucije su svjesne složene političke situacije u našoj državi i često nam izlaze u susret. Zato sudbna nove tranše još uvijek nije zapečaćena. No, čak i ako se dogodi najgore i MMF odustane od aranžmana, novca neće nestati, rekao je u intervjuu za magazin "Start" federalni premijer Fadil Novalić.
Zanimanje: PREMIJER FBIH OPTIMISTA
Kategorija: BiH
Neustrašivi Bišćani skaču sa Štrbačkog Buka u rijeku Unu (VIDEO)
Na Facebooku je objavljen video s raftinga na Uni na kojem se vidi kako mladići skaču s vrha vodopada na glavu, i to u brzake pune stijena i kamenja.
Zanimanje: Hrabrost, ludost ili još jedan radni dan skipera sa Une
Kategorija: Krajina
Nutricionisti preporučuju: Namirnice koje prirodno podižu raspoloženje
U svijetu se svakodnevno bilježi porast broja osoba sa problemima vezanim za mentalno zdravlje.
Kategorija: Ishrana
Navijači Schalkea priredili emotivan oproštaj Seadu Kolašincu
Navijači Schalkea nakon jučerašnjeg remija njihovog kluba protiv ekipe Hamburger SV priredili su emotivan oproštaj bosanskohercegovačkom reprezentativcu Seadu Kolašincu i Holanđaninu Klaas-Janu Huntelaaru koji su odigrali svoje posljednje mečeve na Veltins-Areni.
Kategorija: Sport
Nezavidan položaj medicinskih sestara-tehničara u USK-u
12. maj u svijetu se obilježava kao Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara. Cilj obilježavanja ovog dana jeste ukazati na važnost ove profesije, njihovu predanost pacijentima i poslu, ali i položaj u kojem se nalaze danas u Bosni i Hercegovini.
Zanimanje: MEĐUNARODNI DAN SESTRINSTVA
Kategorija: Krajina
Nauči dizajnirati i oblikovati svijet oko sebe u moćnom AutoCad softveru
Obuka iz AutoCAD-a je namjenjena profesionalcima i početnicima iz bilo koje oblasti koja od njih zahtjeva da kreiraju 2D ili 3D geometriju jako brzo i precizno i da isto tako dokumentuju istu.
Zanimanje: POSJETITE CENTAR ZA EDUKACIJU BIG BEN
Kategorija: ABC market
Na putu ka liječenju demencije: Sastojak iz marihuane THC poboljšava pamćenje kod starijih miševa
Marihuana poboljšava proces učenja i pamćenje, otkriveno je u studiji u okviru koje su vršena testiranja na starijim miševima. Slično testiranje bit će obavljeno i na ljudima do kraja ove godine.
Kategorija: Nauka
Najjači čaj: Za samo 24 sata vidjet ćete promjenu na tijelu
Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno "ludilo", posebno zato što je sve više onih koji su ga isprobali i imaju samo riječi hvale za ovu sjajnu kombinaciju.
Kategorija: Ishrana