Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Mujo Demirović postao prvi krajiški akademik
Profesoru Pravnog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Muji Demiroviću dodijeljena je titula akademika. Odluku je na jučerašnjoj sjednici donio Senat Bošnjačke akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Miss.NET i dvorana Luke vam nude besplatan Wi-Fi
Tijekom historije sport je uvijek bio od vitalnog značaja. No nikad nije imao tako dominantnu ulogu u svakodnevnom životu kao danas.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Maturnanti na gradskom trgu u Bihaću proslavili završetak srednje škole
Gradska uprava Bihaća i ove godine uz podršku Kulturnog centra Bihać i Radio Bihaća na gradskom trgu organizirala je tradicionalno druženje bihaćkih maturanata.
Zanimanje: Grad Bihać
Kategorija: Krajina
McDonald's se izvinio zbog posljednje reklame koja je razbjesnila gledaoce
Američki lanac brze hrane McDonald's se izvinio zbog televizijske reklame emitirane u Ujedinjenom Kraljevstvu, u kojoj se pojavljuje dječak bez oca koji utjehu pronalazi u sendviču, a zbog koje gledaoci tvrde da McDonald's iskorištava dječiju tugu za prodaju sendviča.
Kategorija: Magazin
Mostar se oprostio od pet tragično preminulih sugrađana: Tuga kakva se ne pamti
Komemoracijom u dvorani Doma hercega Stjepana Kosače, Mostar se oprostio od pet svojih sugrađana tragično nastradalih u avionskoj nesreći pored naselja Rodoč.
Kategorija: BiH
Mlada Cazinjanka nas treba: Hanifa Tričić otputovala u Tursku na liječenje
Jučer, 15. maja, sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, na liječenje u Tursku otputovala je naša sugrađanka Hanifa Tričić, koja boluje od akutne leukemije. Hanifa je otputovala u pratnji majke Fikrete (Hanifa je još maloljetna) i brata Mersada, koji je ujedno i donator koštane srži. Liječenje će se nastaviti na prestižnoj Medical Park klinici u Istanbulu, a predviđeno je da će trajati oko šest mjeseci.
Zanimanje: POTREBNO JOŠ 10.000 KM
Kategorija: Krajina
Međunarodna saradnja Univerziteta u Bihaću: Neprocjenjiva iskustva naših studenata i osoblja
Pružiti mladom čovjeku priliku da bude dio globalne učionice i stiče znanja na svjetskim univerzitetima, a zatim se vrati na svoj univerzitet i prenese znanja svojim kolegama, posao je od neprocjenjive vrijednosti, a zadovoljstvo da se bave tim poslom imaju uredi za međunarodnu saradnju na univerzitetima.
Zanimanje: Ovo je Kanitina priča
Kategorija: Krajina
Mladi Bišćanin: Strah i potreba da zaštitim svoju porodicu tjeraju me da odem odavde
Bihać je jedan od gradova iz kojih je najviše mladih napustilo BiH. Iz razgovora sa mladim Bišćanima saznajemo sa kojim problemima se suočavaju i zašto odlaze.
Zanimanje: Zašto svoju budućnost vidim vani
Kategorija: Krajina
Majčino mlijeko počelo se koristiti kao lijek protiv raka, daje dobre rezultate
Majčino mlijeko počelo se koristiti kao lijek protiv raka nakon što su naučnici u Švedskoj slučajno otkrili da sadrži sastojak koji ubija ćelije tumora. Na korištenje majčinog mlijeka u borbi protiv raka čekalo se više od pet godina, a sada je počelo davati prve rezultate.
Kategorija: Nauka
MINI Cooper S E Countryman ALL4: Agilan, svestran, električan
MINI Cooper S E Countryman ALL4 prvi je model britanske premium marke u kojem hibridni plug-in pogon nudi mogućnost mobilnosti koja je isključivo električna, a time i bez emisija, uz to što nudi uzbuđenje sportske agilnosti i vrhunske svestranosti.
Kategorija: AutoMoto