Pizza bestellen Graz Lieferservice Graz
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Možda vas zbog ovoga boli glava?
Ne osjećate se baš dobro? Moguće je da vam fali vitamina i minerala, a to može da se odrazi na vaše zdravlje, raspoloženje, izgled i tjelesnu težinu. Evo kako da znate da li je o tome riječ.
Zanimanje: Trpite učestale glavobolje?
Kategorija: Magazin
Medvjedi provalili u piceriju i pojeli trideset kilograma salame
Medvjedica sa dva preslatka mečeta ušetala je u piceriju u gradu Estes Park u Koloradu, gdje su pojeli više od trideset kilograma tijesta i salame!
Zanimanje: Prvo su probili prozor a zatim krenuli u pljačkanje
Kategorija: Magazin
Marina Karamarko zahvaljujući Soundkeepersima stiže u Bihać
Marina Karamarko važi za jednu od najtalentovanijih dj-a na našim prostorima, a njen trud, rad i kvalitet odavno je isplivao na vrh dj - ljestvica širom Evrope.
Zanimanje: 27. Oktobar 2017
Kategorija: Krajina
MUP USK: Obavijest za vozače na području USK!
Dana 17. i 18.10.2017. godine, na području Unsko-sanskog kantona, stručna institucija Institut za privredni inžinjering iz Zenice, ovlaštene stanice za tehnički pregled na području USK-a u suradnji sa Upravom policije MUP USK-a, provodit će preventivnu akciju provjere tehničke ispravnosti vozila.
Zanimanje: Tehnička ispravnost vozila
Kategorija: Krajina
Mladi napravili još jedan korak ka povezivanju Sarajeva i Bihaća
Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu, Unija studenata Univerziteta u Bihaću i Studentski parlament Internacionalnog univerziteta u Sarajevu potpisali su memorandume o saradnji u utorak, 17. oktobra 2017. godine.
Zanimanje: Potpisani memorandumi o zajedničkoj suradnji
Kategorija: Krajina
Ministarstvo za boračka pitanja USK u petak potpisuje ugovore za stipendiranje 984 studenta
Prije nešto više od mjesec dana smo pisali o stipendiranju naših studenata i činjenici da su se skoro sve stipendije svele na one boračke koje dijeli ministarstvo za pitanje boraca USK.
Zanimanje: 984 Stipendije
Kategorija: Krajina
Mladi žele bolje uvijete života i ostanak u BiH
U okviru planiranih aktivnosti za 2017. godinu, Koalicija za borbu protiv mržnje “Uvažavanje” Livno, uz potporu Misije OESS u BiH te u suradnji s Koalicijom “Drvar grad razumijevanja” organizirala je u subotu prvu, od dvije planirane radionice za maturante iz Livna i Drvara.
Zanimanje: Radionice za maturante
Kategorija: BiH
Mektić: Ne želimo da budemo dio Dodikovih političkih gluposti
Član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić izjavio je danas da se predsjednik RS-a Milorad Dodik “izvlači na opoziciju”, umjesto da provede usvojenu odluku Narodne skupštine RS-a o Sudu i Tužilaštvu BiH, koja je objavljena i u “Službenom glansiku RS-a”.
Zanimanje: Poslao poruku Dodiku
Kategorija: BiH
Mostarci umjesto mesa sušili marihuanu
Policajci su uhapsili trojicu Mostaraca, nakon što su na području njihovog grada, na nekoliko lokacija, pronašli naoružanje i marihuanu.
Zanimanje: Policijska akcija pripremana duzi period
Kategorija: BiH
Morska voda stigla do Čapljine: Poljoprivrednici zabrinuti, nadležni kažu da je sve uobičajeno
Aktuelna je tema o dopiranju morske vode do čapljinske doline, čak do Počitelja. Zbijaju se šale da Čapljina postaje drugi bh. grad na moru, a zabrinuti poljoprivrednici već navode prouzročene štete te traže reakciju države. Nadležne institucije kažu kako je ovo dugogodišnji problem, karakterističan za ušća rijeka u more.
Zanimanje: Salinitet Neretve
Kategorija: BiH