Pizza bestellen Graz Aktuelne vijesti iz BiH Vicevi smesno mujo i haso
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Milorad Dodik na Palama otvorio rekonstruirani tunel "Kalovita brda"
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorio je danas rekonstruirani tunel "Kalovita brda" na Palama, u koji je uloženo, kako je to istaknuto na današnjem skupu, milion i 560 hiljada konvertibilnih maraka.
Zanimanje: Veliki događaj
Kategorija: BiH
Manchester City postavio engleski rekord
Pobjedom protiv Swansea Cityja (4-0), nogometaši Manchester Cityja upisali su 15. uzastopnu ligašku pobjedu što nije uspjelo niti jednom klubu u 129 godina dugoj povijesti elitnog razreda engleskog nogometa.
Zanimanje: Veliki podvig
Kategorija: Sport
Mourinho: Ako je City već osvojio titulu, onda odoh na odmor u Brazil
Manchester United je savladao Bournemouth u 17. kolu engleskog Premiershipa rezultatom 1:0, a menadžer Crvenih đavola Jose Moruinho je istakao kako je zadovoljan igrom njegove ekipe.
Zanimanje: Ironični Portugalac
Kategorija: Sport
Mladen Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja
Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić otpušten je jučer sa bolničkog liječenja iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, potvrđeno je Srni u toj zdravstvenoj ustanovi.
Zanimanje: UKC Banja Luka
Kategorija: BiH
Mostar ukrašen za praznike, za dekoraciju potrošeno 30 hiljada KM
Mostar će praznike čekati okićen kako je to bio običaj i prošlih godina, a za ovu svrhu izdvojeno je 30 hiljada KM. Svjetlećom dekoracijom koja se još postavlja bit će ukrašen potez od Fejićeve ulice, Musale, preko Španskog trga do Rondoa, sve dalje do Katedrale. Na Rondou su postavljene i prigodne jaslice.
Zanimanje: Skromno ali prigodno
Kategorija: BiH
Majo Dizdar: Fondacija "Mak Dizdar" je nelegalno štampala i promovirala "Kamenog spavača"
Sin Maka Dizdara koji nasljednik jedne trećina autorskih prava Majo Dizdar uputio je demant našoj redakciji povodom vijesti koju smo objavili sa agencije FENA, a u kojoj je predsjednik Fondacije "Mak Dizdar" Gorčin Dizdar kazao kako Majo Dizdar iz privatnih razloga nastoji onemogućiti obilježavanje 100. godišnjice rođenja velikog pjesnika.
Zanimanje: Reakcija
Kategorija: Lifestyle
Milorad Dodik i Dragan Čović sutra se sastaju na Jahorini
Delegacije SNSD-a i HDZ-a BiH, koje će predvoditi lideri stranaka Milorad Dodik i Dragan Čović, sastaće se sutra na Jahorini.
Zanimanje: BiH
Kategorija: BiH
Memo Haljevac slikarskim performansom nije oborio Guinnessov rekord
Sarajevski slikar Sulejman Memo Haljevac priznao je da slikarskim performansom u sklopu kojeg je prošle godine na platnu dugom 30 metara iscrtavao znamenitosti Sarajeva od Ilidže do Kozije ćuprije nije oborio Guinnessov rekord.
Zanimanje: Bit je druženje
Kategorija: Lifestyle
Ministarstvo saobraćaja RS optužuje Vijeće ministara da koči gradnju graničnog prijelaza kod Bratunca
Prema informacijama kojim raspolaže Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske, izgradnju zajedničkog graničnog prijelaza na lokaciji Bratunac-Ljubovija koči Vijeće ministara BiH koje još uvijek nije dalo saglasnost za potpisivanje ugovora između Uprave za indirektno oporezivanje i Vlade Republike Srpske.
Zanimanje: Most izgrađen
Kategorija: BiH
Mercedes otkrio unutrašnjost nove G-Klase: Više prostora, više luksuza
Uoči svjetske premijere koja će se održati na predstojećem Sajmu automobila u Detroitu Mercedes-Benz otkriva nove detalje o novoj generaciji jednog od najboljih terenskih automobila svih vremena.
Zanimanje: Uoči premijere
Kategorija: AutoMoto