Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Moderna, evropska Francuska vođena od biznismena Macronea ili mračni izolacionizam Le Pen?
Iako još uvijek nisu objavljeni konačni službeni rezultati prvog kruga predsjedničkih izbora u Francuskoj, jasno je koja su dva kandidata u drugom krugu. Mladi, nezavisni kandidat proevreposkog centra, Emanuel Macorn i čelnica ultradesničarskog, antievropskog pokreta Nacionalni front, Marine Le Pen.
Zanimanje: Dva kandidata, dvije potpuno različite ideologije
Kategorija: Evropa
Međunarodna saradnja Univerziteta u Bihaću: Neprocjenjiva iskustva naših studenata i osoblja
Pružiti mladom čovjeku priliku da bude dio globalne učionice i stiče znanja na svjetskim univerzitetima, a zatim se vrati na svoj univerzitet i prenese znanja svojim kolegama, posao je od neprocjenjive vrijednosti, a zadovoljstvo da se bave tim poslom imaju uredi za međunarodnu saradnju na univerzitetima.
Zanimanje: Emrahova priča
Kategorija: Krajina
Mreža: Ima li kriminala u krajiškom sportu? (VIDEO)
Nijemi posmatrači u nogometu dozvoljavaju namještanje utakmica, žmire na zlupotrebu trenerskih licenci, ignoriraju nezakonito provedene izbore u kantonalnim savezima. Krajina je primjer. Klubove vode politički aktivisti, neznalice sklone kriminalu i prevarama, s lažnim registracijama za igrače i skupim informacijama za kladioničare. Od dna do vrha isto.
Zanimanje: U Krajini klubove vode politički aktivisti
Kategorija: Krajina
Mine iznenađenja odnijele dva života u Bihaću
Iako su se ubistva Jasmine Koričić i Sabine Dulić desila u razmaku od tri godine, nekoliko slučajnosti ih povezuje.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Marija Šerifović očarala Bišćane (FOTO+VIDEO)
Regionalna zvijezda, Marija Šerifović očarala je Bišćane priredivši nezaboravan koncert u gradu na Uni. Prepuna bihaćka dvorana ''Luke'' već od prve pjesme ''Deo prošlosti'', pjevala je s Marijom najveće hitove, što im je ona vratila energičnim nastupom kojeg će se dugo sjećati.
Zanimanje: Bihać je opet koncertni grad
Kategorija: Izdvojeno
Marija Šerifović održat će veliki koncert u nedelju u Bihaću: ABC daruje ulaznicama troje sretnika
Bliži se veliki i i prvi koncert Marije Šerifović u gradu na Uni koji je zakazan za nedelju u 20 sati u Sportskoj dvorani Luke. Vrate za sve posjetioce otvaraju se već od 19 sati.
Zanimanje: Još uvijek ima ulaznica u prodaji
Kategorija: Izdvojeno
Mještani napuštaju Sanicu kod Ključa
Poput mnogih drugih sredina u Bosni i Hercegovini, i Sanica se posljednjih nekoliko godina suočava s odlaskom velikog broja mještana, mahom mladih ljudi, ali i čitavih porodica van granica naše države.
Zanimanje: Prostor obiluje bogatim resursima i prirodnim ljepotama
Kategorija: Krajina
Mladi muzičari iz Sanskog Mosta nagrađeni u Banja Luci
Sanski Most oduvijek je bio prepoznatljiv po muzičkim talentima, a dokaz tome je i posljednji uspjeh učenika Niže muzičke škole iz našeg grada, koji su na nedavno održanom takmičenju muzičkih škola osvojili prvu nagradu.
Zanimanje: SANSKI MOST
Kategorija: Krajina
Musa: Očekuje nas neizvjesno finale protiv Zvezde, Vujošević najbolja opcija za BiH
Košarkaši Cedevite prošlog vikenda plasirali su se u još jedno finale ABA lige nakon što su u odlučujućem meču savladali Partizan, a ekipu iz Zagreba do pobjede je predvodio bh. reprezentativac Džanan Musa.
Zanimanje: Bh. reprezentativac
Kategorija: Krajina
MMF: Upitna sljedeća tranša kredita Bosni i Hercegovini
Međunarodni monetarni fond (MMF) saopćio je kako će neusvajanje izmjena i dopuna Zakona o akcizama i zakona o osiguravanju depozita u Bosni i Hercegovini imati implikacije na mobiliziranje vanjskog finansiranja za prijeko potrebne infrastrukturne projekte i na napore koje vlasti ulažu u modernizaciju regulative bankarskog sektora.
Zanimanje: Spremni pomoći vlastima da i dalje provode reforme
Kategorija: BiH