Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Muzej I zasjedanja AVNOJ-a zatvoren za turiste
Stariji Bišćani pamte vremena kada je Avnojevski Bihać bio odrednica mnogobrojnih turističkih i đačkih eksurzija. Razlog tome je svakako bio Muzej I zasjedanja AVNOJ-a, bogata istorija ovog grada od antičkih vremena do danas.
Zanimanje: BIHAĆ I TURISTIČKE PONUDE
Kategorija: Krajina
Mještani ul. Saliha Mušanovića neće dozvoliti “krpljenje” ulice?
Prije nekoliko dana smo objavili priču o nazadovoljstvu mještana Ulice Saliha Mušanovića, koji su najavili potpisivanje peticije kako bi i na taj način skrenuli pažnju gradskim vlastima da način na koji izvode radove nije nešto što je prihvatljivo mještanima ove ulice.
Zanimanje: Peticija
Kategorija: Krajina
Ministar Hadžović na udaru medija zbog pokušaja ujedinjenja djece
Iako je Općinski sud u Mostaru presudio da postojanje dvije škole pod jednim krovom predstavljaju diskriminaciju djece po nacionalnoj osnovi i da ta praksa mora biti prekinuta, vlasti u ovom gradu i kantonu, kao i u svim drugim kantonima gdje postoji ovakva praksa, i dalje rade na razbijanju svake ideje koja bi vodila ujedinjenju djece, piše agencija Patria.
Zanimanje: DO KADA ĆE POSTOJATI DVIJE ŠKOLE POD JEDNIM KROVOM
Kategorija: BiH
Muslimani večeras obilježavaju Lejletul-kadr, noć vredniju od 1.000 mjeseci
Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini danas prije teravih-namaza, u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu organizira centralnu svečanosti povodom Lejletul-kadra- 27. noći mjeseca ramazana.
Zanimanje: 27. noć ramazana
Kategorija: BiH
Musa neće na Eurobasket sa bh. juniorima
Jedan od najbolji mladih košarkaša Evrope Džanan Musa neće učestvovati na Evropskom prvenstvo za juniore.
Zanimanje: Sa A timom u pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo
Kategorija: Krajina
Mejasa Dupanović: Otpadu nije mjesto u Uni (FOTO+VIDEO)
Mejasa Dupanović, predsjednica “Unskih smaragda” je uzburkala javnost svojom objavom o smeću u rijeci Uni, te potakla na velik broj reakcija građana putem društvene mreže. Njenu objavu sa Facebook-a prenosimo u cijelosti.
Zanimanje: Unski smaragdi
Kategorija: Krajina
Mostar: Srčani udar pilota uzrok pada aviona; Produžni kabel zapalio Bingo
Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Ismir Jusko, sekretar Ministarstva Igor Pejić i glavni istražitelj Salko Begić predstavili su na današnjoj pres-konferenciji rezultate istrage pada aviona kod Mostara. Istraga je pokazala da je avion kod Mostara pao zbog infarkta pilota, 7,5 minuta od polijetanja.
Zanimanje: REZULTATI ISTRAGA
Kategorija: BiH
Malo pozorište u Bihaću - gradu bez pozorišta
Počeli su skromno, hodati malim koracima, po daskama koje život znače. I to u gradu koji nema zgradu pozorišta i gdje glumci dođu samo na proputovanje.
Zanimanje: MoguLi
Kategorija: Krajina
Misteriozno biće na Marsu: Otkriveno stvorenje koje je šokiralo cijeli svijet (VIDEO)
Ufolozi su otkrili misterioznu siluetu na jednoj od fotografija rovera "Curiosity" na Marsu. Prema mišljenju entuzijasta, to bi mogao da bude ogroman rak, sličan kokosovom raku.
Kategorija: Magazin
Merhamet Bihać i ove godine organizira akciju “Iftar 2017”
Mubarek mjesec Ramazan je prilika za sve nas da izrazimo svoje dobročinstvo i pokažemo da nismo zaboravili na druge. Naša briga i solidarnost sa onima koji su u potrebi, približava nas našem Stvoritelju.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina