Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Muke mještana Sanskog Mosta: Vidre tamane kokoši, a dabrovi drveće
Dabrovi i vidre, koji su se namnožili u izuzetno velikom broju na području gornjeg vodotoka rijeke Sane i njenih pritoka, pričinjavaju sve veću materijalnu štetu poljoprivrednim proizvođačima i mještanima koji žive u blizini rijeka.
Zanimanje: sve veća materijalna šteta
Kategorija: Krajina
Milorad Mažić će za finale Lige prvaka zaraditi 4.500 eura
Srbijanski sudija Milorad Mažić dijelit će pravdu na večerašnjem finalu Lige prvaka između Reala i Liverpoola.
Zanimanje: Utakmica karijere
Kategorija: Sport
Mostarski studenti prikupljali pomoć za migrante koji su smješteni u Salakovcu
Humanitarna akcija za pomoć migrantima smještenim u Izbjegličkom centru Salakovac kod Mostara završena je u petak, a akciju je organizirala Unija studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, u saradnji s Omladinskim savezom Bijelo polje i Humanitarnom organizacijom Izvor pomoći, a uz pomoć Osnovne škole "Bijelo Polje" Potoci.
Zanimanje: Humanitarna akcija
Kategorija: BiH
Mevludin Gađun tvrdi da zbog statusa na Facebooku nije dobio novi ugovor, iz RMU Kakanj demantuju
Demobilisani borac Mevludin Gađun jedini je iz grupe rudara s kojom je primljen nu Rudnik mrkog uglja u Kakanj koji nije potpisao novi ugovor na šest mjeseci. U razgovoru za Klix.ba Gađun tvrdi da iza svega stoji politika i to zbog Facebook statusa kojeg je napisao protiv lokalne SDA i načelnika Kaknja Nermina Mandre, a iz RMU Kakanj tvrde suprotno.
Zanimanje: Demobilisani borac
Kategorija: BiH
Mini šampioni u Mostaru: Stotine dječaka i djevojčica u dresovima Reala i Liverpoola
Dječaci i djevojčice od pet do dvanaest godina već osmu godinu zaredom na dan velikog finala Lige šampiona druže se, raduju i takmiče u nekom od bh. gradova. "Mini šampione" organizuju UEFA Champions League, UniCredit Bank d.d. i Otvorena zabavna škola nogometa, a nekoliko sati prije velikih šampiona u Kijevu, mali šampioni igrali su se ispred mostarskog Mepas Malla.
Zanimanje: Uoči finala u Kijevu
Kategorija: Sport
Muškarac poginuo prilikom pada sa skele u sarajevskom naselju Bjelave
Stariji muškarac poginuo je jutros prilikom pada sa skele u ulici Pinje Bajraktara u sarajevskom naselju Bjelave.
Zanimanje: Nepoznat identitet
Kategorija: BiH
Mažić pred finale: Ovo je san svakog arbitra i moja najveća utakmica u karijeri
Srbijanski arbitar Milorad Mažić sudit će finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, a on je kazao da će mu taj meč biti ispunjenje snova.
Zanimanje: Liga prvaka
Kategorija: Sport
MUP USK: Potpisan ugovor sa 50 novih kadeta
Nakon provedene višemjesečene, teške i zahtjevne konkursne procedure, odabrano je 50 kandidata za početni čin „ policajac“, koji će od ponedjeljka 28.05.2018. godine, otpočeti svoje školovanje na Policijskoj akademiji u Sarajevu. Na njihovom putu školovanja od Policijske akademije pa do zasnivanja stalnog radnog odnosa i samostalnog obavljanja posla policajac, kadete će pratiti i mentori ispred Uprave policije MUP USK-a a čija uloga je da kadetima pruži profesionalnu pomoć i podršku i kako bi sve naučeno na akademiji što bolje i efikasnije realizirali u praksi.
Zanimanje: popuna kadrovske strukture
Kategorija: Krajina
MUP Kantona Sarajevo donirao hranu i higijenske artikle migrantima u Salakovcu
Delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova KS na čelu s ministrom Vedranom Mulabdićem danas je posjetila Azilantski centar "Salakovac" te uručila Crvenom križu Grada Mostara donaciju u vidu prehrambenih i higijenskih artikala za potrebe migranata.
Zanimanje: Osnovne potrpštine
Kategorija: BiH
Mohamed Salah neće postiti na dan finala Lige prvaka, post nastavlja u nedjelju
Prva zvijezda Liverpoola Mohamed Salah odlučio je prekinuti post na tri dana zbog finala Lige prvaka koje će njegov tim u subotu igrati proti dvostrukog uzastopnog prvaka Real Madrida.
Zanimanje: Promjena plana
Kategorija: Sport