Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
London: Broj stradalih u požaru porastao na 17
Broj osoba koje su smrtno stradale u požaru koji je u srijedu zahvatio višespratnicu u Londonu porastao je na 17, saopštila je danas policija, navodeći da će broj nastradalih vjerovatno i dalje rasti.
Zanimanje: ENGLESKA
Kategorija: Evropa
LG će vjerovatno proizvesti sljedeći Pixel smartphone
Kompanija LG će vjerovatno zamijeniti HTC i proizvesti najmanje jedan od sljedećih Googleovih smartphonea Pixel, koji je interno poznat pod kodnim imenom "taimen".
Kategorija: Tehnologija
Lamborghini isporučio još dva "stogodišnjaka"
Lamborghini je kupcima u Sjedinjenim Američkim Državama isporučio još dva od ukupno četiri planirana ultrasportska modela Centenario kojim italijanska automobilska kompanija obilježava stogodišnjicu rođenja osnivača kompanije Ferruccia Lamborghinija.
Kategorija: AutoMoto
Lajčak: BiH je ono što je od nje napravila međunarodna zajednica
Proces proširenja Europske unije je usporen, ali i dalje ostaje jedna od najvažnijih politika EU, izjavio je Miroslav Lajčak, ministar za vanjske poslove Slovačke, u intervjuu za internet stranicu European Western Balkans.
Zanimanje: Slovački ministar
Kategorija: BiH
Legenda o tragičnoj krajiškoj ljubavi
Bosna i Hercegovina je prepuna legendi i narodnih priča koje su prenošene s koljena na koljeno i čuvane stoljećima kroz povijest.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Liga šampiona: Zbog sigurnosnih razloga krov stadiona u Cardiffu biće zatvoren
Krov stadiona Millennium u Cardiffu tokom finala Lige šampiona u fudbalu 3. juna iz sigurnosnih razloga biće zatvoren, saopštili su iz Fudbalskog saveza Velsa, koji je tehnički organizator utakmice.
Kategorija: Sport
LGBT protesti u Sarajevu: Pljuju nas na ulici jer se držimo za ruke!
Mirni protest LGBTI osoba održavo se u parku ispred zgrade u kojoj su smještene institucije Kantona Sarajevo.
Kategorija: BiH
Lažni humanitarci love naivne Krajišnike
Nepoznata žena pokušava loviti u mutnom, predstavljajući se kao majka 14-godišnjeg Muhameda Talića iz Šehovaca, kod Sanskog Mosta, oboljelog od leukemije, te na javnom mjestu prikuplja pomoć za liječenje ovog dječaka. Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona o ovom nisu dobili zvaničnu prijavu, ali i pored toga se obavljaju provjere na osnovu saznanja iz medija, potvrdila nam je Snežana Galić, portparol Uprave policije u Bihaću.
Zanimanje: SANSKI MOST
Kategorija: Krajina
Land Rover proslavlja uspješnu prodaju Evoquea, predstavljena specijalna verzija
Land Roverov Range Rover Evoque slavi značajan jubilej, tačnije 600.000 prodanih automobila, a tim povodom je proizvedena specijalna verzija pod nazivom Landmark.
Kategorija: AutoMoto
Lancia Delta S4 Stradale će novog vlasnika koštati pola miliona eura
Jedan od automobila koji će biti prodan na aukciji kuće RM Sotheby's 27. maja na obali jezera Como u Italiji je legendarna Lancia Delta S4 Stradale.
Kategorija: AutoMoto