Pizza bestellen Graz Lieferservice Graz
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Ljekari u Zvorniku dočekali komisiju Ministarstva zdravlja RS-a: Popijte kafu i razgulite
Komisiji koju je poslao ministar zdravlja Republike Srpske Dragan Bogdanić da pomogne novom direktoru da sjedne u fotelju bolnice u Zvorniku dočekana je u ovoj javnoj ustanovi riječima da komforno može da se vrati u Banju Luku, jer do smjene neće doći.
Zanimanje: Smjena direktora
Kategorija: BiH
Lift u Predsjedništvu BiH porezne obveznike će koštati 67.862 KM
Služba za zajedničke poslove BiH izdvojila je novac za nabavku i ugradnju lifta u zgradi Predsjedništva BiH.
Zanimanje: Nabavka i ugradnja lifta
Kategorija: BiH
Legendarna Lada Niva pokleknula na moskovskom asfaltu (VIDEO)
Vozač Lade se namalo iznenadio u prelasku pružnog prijelaza.
Zanimanje: Iznenadio se prilikom prelaska pruge
Kategorija: Svijet
Ljekovito bilje iz Bihaća stiglo u Dubai i Abu Dabi
Ljekovito bilje "Orhideja" iz Bihaća je postao brend prepoznatljiv po kvalitetu proizvoda i organskom uzgoju ljekovitog bilja. Ovo je porodični obrt koji vodi Fahir Alibabić sa svojom porodicom u Srbljanima, Bihaću. Najviše mu pomaže supruga Ismeta, a iza njih su godine rada sa ljekovitim biljem i pripravcima od njih.
Zanimanje: Veliku pažnju poklanjaju kvalitetu
Kategorija: Krajina
Loša prehrana uzrok je svake pete smrti
Loša prehrana bila je presudna za svaku petu smrt u svijetu prošle godine, pokazalo je istraživanje čiji su rezultati objavljeni u britanskome časopisu The Lancet.
Zanimanje: Loša prehrana uzrok je svake pete smrti
Kategorija: Ishrana
Ljekari u BiH rade i za 950 KM, medicinske sestre za 500 KM
Prosječna plata ljekara opće prakse u FBiH kreće se od 1.080 do 1.180 KM, a specijaliste od 1.340 do 1.470 KM. U Republici Srpskoj neki ljekari rade čak za 950 KM, a medicinske sestre za 500-600 KM. Oni koji svakodnevno spašavaju živote i brinu o zdravlju građana svoje plate smatraju mizernim i ponižavajućim te glavnim razlogom masovnog odlaska zdravstvenih radnika iz BiH.
Zanimanje: Mizerne plate glavni razlog odlaska
Kategorija: BiH
Lideri Bošnjaka i generalna direktorica u Bošnjaka
Jedno je javno priznanje podiglo veliku prašinu u javnosti. Dr. Ismet Gravrankapetanović je ispričao da je išao reisu Huseinu ef. Kavazoviću da se posavjetuje i traži pomoć oko problema sa KCUS-om i načinom kako ga vodi direktorica Sebija Izetbegović. Reis Kavazović ga je poslao „okolo“, kod bošnjačkog člana Predsjedništva Bakira Izetbegovića. Kad je Gavrankapetanović završio razgovar sa Izetbegovićem, on ga je vratio u KCUS. Poslao ga je „okolo“ kod svoje supruge Sebije.
Zanimanje: KOMENTAR
Kategorija: BiH
Ljetni prijelazni rok u Europi: Potrošeno gotovo 4 milijarde eura
Nogometni klubovi iz cijelog svijeta su potrošili nešto manje od 4 milijarde eura (3,95) u ljetnom prijelaznom roku, što je gotovo isto koliko je potrošeno tokom cijele 2016. godine, stoji u izvještaju koje je FIFA objavila.
Kategorija: Sport
Lady Gaga otkazala nastup, boluje od fibromialgije
Zbog jakih fizičkih bolova popularna pjevačica Lady Gaga je završila u bolnici. "Sve bih uradila za vas, ali sada se moram pobrinuti za sebe", napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.
Kategorija: Magazin
Lista najgorih i najboljih cesta u USK
Ceste, ili većina cesta, u Bosni i Hercegovini su poznate po svojoj dotrajalosti i opasnosti koju donose vozačima. Ipak, nisu sve ceste u našoj zemlji jednako rizične.
Zanimanje: EuroRAP
Kategorija: Krajina