Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Lukač: Zloupotreba povjerenja NSRS-a u vezi sa slučajem Davida Dragičevića
Ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač tvrdi da je Anketni odbori, čiji je predsjednik Branislavom Borenovićem, a uz podršku SDS-a, zloupotrijebio povjerenje Narodne skupštine da provde istragu u vezi s stradanjem banjalučkog mladića Davida Dragičevića.
Zanimanje: Optužbe
Kategorija: BiH
LeBrona Jamesa sin oduševljeno pitao: Kako uvijek pogađaš te lude šuteve?
LeBron James još jednom je pokazao da je daleko najbolji NBA igrač posljednjih deset godina, a on je u šestom meču finala Istočne konferencije kod vodstva Bostona od 3:2 u seriji postigao 46 poena, imao je devet asistencija i 11 skokova čime je ovaj sjajan duel odveo u sedmi meč koji će odlučiti pobjednika.
Zanimanje: Nezaustavljiv
Kategorija: Sport
Lava iz vulkana Kilauea teče ulicama Havaja uništavajući sve pred sobom
Lava iz vulkana Kilauea od sinoć teče niz ulice Havaja uništavajući sve što dodirne. Od 3. maja, kad je vulkan prvi put eruptirao, lava je zapalila oko 2.200 hektara zemljišta, a broj uništenih kuća i objekata od sinoć se popeo s 52 na 82, podaci su američke Federalne agencije za upravljanje hitnim slučajevima.
Zanimanje: Zapaljene 82 kuće
Kategorija: Svijet
Liga prvaka /Real Madrid protiv Liverpoola: Dominacija "kraljeva" ili potpuna senzacija letećih Redsa
Liga prvaka odbrojava posljednje minute, a priča se svela na dva imena - Real Madrid ili Liverpool. Da li će Kraljevi nastaviti totalnu dominaciju u najjačem klupskom takmičenju na svijetu ili će senzacija poletnih Redsa doživjeti svoj vrhunac? Novi osmijeh Zinedinea Zidanea ili konačno pobjeda za Jurgena Kloppa u finalu? Odgovore ćemo znati na kraju novog finala Lige prvaka koje počinje večeras u 20:45 sati u Kijevu.
Zanimanje: Finale
Kategorija: Sport
Lepir: Istražuje se mogućnost podmetanja predmeta u slučaju "Dragičević"
Glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Republike Srpske Želimir Lepir rekao je da tužilaštvo istražuje mogućnosti eventualnog podmetanja određenih predmeta u džepove stradalog Davida Dragičevića u periodu od pronalaska tijela do obdukcije.
Zanimanje: Glavni tužilac
Kategorija: BiH
Lana Jurčević i Luka Basi objavili videospot za ljetni hit "Upalimo ljubav"
Atraktivna Hrvatica Lana Jučervić i Slovenac Luka Basi objavili su videospot za novi duet nazvan "Upalimo ljubav" koji već mnogi smatraju hitom ovog ljeta.
Zanimanje: Snimljen u Rovinju
Kategorija: Magazin
Ljetna škola za norveške i bh. studente u Mostaru
Ambasador Bosne i Hercegovine u Kraljevini Norveškoj Nedim Makarević predstavio je Ljetnu školu za studente iz BiH i Norveške, što je zajednički projekat Univerziteta jugoistočne Norveške s Univerzitetom Džemal Bijedić i Sveučilištem u Mostaru, koja traje od 21. maja do 2. juna.
Zanimanje: Zajednički program
Kategorija: BiH
Lazar Prodanović ne voli skraćenicu "BiH": Ona je neustavna u velikom broju institucija
Član Ustavnopravne komisije Parlamentarne skupštine Lazar Prodanović smatra da je zvanično korištenje skraćenice za Bosnu i Hercegovinu - BiH - u velikom broju slučajeva vid kršenja ustava BiH
Zanimanje: I to se desilo
Kategorija: BiH
LeBron James je ipak samo čovjek: Umoran sam, ali sam pokušao
Iako je nebrojno puta u svojoj karijeri pokazao da posjeduje vanserijsku snagu i da je umor protivnik protiv kojeg uvijek ostvari pobjedu, zvijezda Clevelanda LeBron James istakao je nakon poraza njegove ekipe od Bostona u petom meču finala Istočne konferencije da zaista osjeća umor.
Zanimanje: Poraz od Bostona
Kategorija: Sport
Liverpoolovi navijači u euforičnoj avionskoj atmosferi pristižu u Kijev
Nogometaši Liverpoola će nakon 11 godina igrati u finalu Lige prvaka, a protivnik 26. maja u Kijevu bit će im Real Madrid.
Zanimanje: Finale Lige prvaka
Kategorija: Sport