Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Ljubitelji knjiga u humanoj ulozi: Prodajom knjiga do kupovine novogodišnjih paketića
Igor Preradović se prodajom knjiga bavi pune dvije decenije. Štand Književne zajednice “Vaso Pelagić“, na kojem radi, s vremenom je mijenjao lokacije u Banjoj Luci, ali je misija ostala ista - omogućiti čitaocima da po pristupačnoj cijeni kupe ono što ih interesuje. A interesuje ih mnogo toga, što ne znači da svako i kupuje knjige.
Zanimanje: BANJA LUKA
Kategorija: Lifestyle
Lažni “mega projekt” koji je Izetbegović u društvu Lipovače obećao Krajišnicima (VIDEO)
Od brzih cesta, sve su prilike, ostala su samo pusta obećanja federalnog premijera Fadila Novalića, te njegovog stranačkog šefa Bakira Izetbegovića. Obećane milione od klirinškog duga za izgradnju cesta, vlasti će preusmjeriti za prikrivanje vlastitog nerada, odnosno za krpljenje budžetskih rupa.
Zanimanje: CARGO AERODROM
Kategorija: Krajina
Lauren Tickner pokazuje kako je savršeno tijelo čista zabluda
Navikli smo da gledamo fotografije na kojima se vidi kakvu su transformaciju doživjele neke osobe nakon iscrpnog treninga.
Kategorija: Lifestyle
Lamija Gutić, Sarajka za koju UN tvrdi da može promijeniti svijet
Lamiju Gutić, 16-godišnju djevojku iz Sarajeva, specijalna agencija Ujedinjenih naroda, UN Women, prije nekoliko dana istaknula je kao primjer jedne od onih djevojki koje mogu promijeniti svijet.
Kategorija: Magazin
LaLiga odbila novac PSG-a: Neymar još uvijek nije slobodan
Predstavnici PSG-a i Neymara danas su doputovali u urede LaLige u Madridu s namjerom da uplate 222 miliona eura koliko je potrebno da se aktivira klauzula u ugovoru Brazilca Neymara.
Kategorija: Sport
Luksuz ne smije da trpi: Ministru isporučen Audi A6 sa sportskim sjedištima
Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske odlučilo je da od "Brčko Gasa", firme bivšeg narodnog zastupnika SNSD-a Đorđa Kojića, kupi 113.000 KM vrijedan luksuzni automobil Audi A6, sa pogonom na sva četiri točka i sportskim sjedištima da bi ministru Dani Maleševiću vožnja bila udobnija.
Zanimanje: BANJA LUKA
Kategorija: BiH
Lokalna zajednica već osjeća dobrobit od Turističkog klastera Una
Iako je prošlo samo mjesec dana otkako je WWF Adria unutar svog projekta „Zaštićena područja za prirodu i ljude“ dodijelila grant sredstva privrednim društvima i udruženjima koja djeluju u ili oko Nacionalnog parka Una, već su vidljivi prvi rezultati provedbe tih projekata. Grantovi su bili vezani za kreiranje nove i obogaćivanje već postojeće turističke ponude.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Ljepotica Sana: Bistra i hladna bh. planinska rijeka
Rijeka Sana je bistra i hladna planinska rijeka. Sana je rijeka u Bosanskoj krajini i najveća desna pritoka Une. Uz Unu i Neretvu smatra se jednom od najljepših i najčistijih rijeka u BiH.
Zanimanje: SANSKI MOST
Kategorija: Krajina
Linkin Park otkazao turneju nakon smrti Chestera Benningtona
Turneja Linkin Park "One more light" je otkazana dan nakon što se 41-godišnji pjevač benda Chester Bennington ubio.
Zanimanje: One More Light
Kategorija: Magazin
Ljetne gužve na graničnom prijelazu Izačić
Sezona godišnjih odmora i ljetovanja na Jadranu uveliko je u toku pa je na našim graničnim prijelazima, posebno s Republikom Hrvatskom, u dane vikenda evidentan pojačan saobraćaj putničkih automobila pri prelasku državne granice i kolone vozila.
Zanimanje: Sezona godišnjih odmora i ljetovanja na Jadranu
Kategorija: Krajina