Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Kako se trošio novac za projekt "Popis stanovništva u BiH
Državni revizori utvrdili su niz regularnosti kod utroška sredstava iz budžeta za kapitalni projekat u BiH - popis stanovništva, čiji su rezultati saopćeni prošle godine.
Zanimanje: Nalazi revizora
Kategorija: BiH
Karizmatični Bišćani ''Jall Aux Yeux'' večeras sviraju ispred Gradske galerije
Karizmatična šestorka iz grada na Uni formirala je bend francuskog štiha iz srca Bihaća. Bend već neko vrijeme stvara a večeras će se predstaviti i široj bihaćkoj publici.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Kada je najbolje vrijeme za odspavati popodne
Poznato je da popodnevno spavanje ima brojna pozitivna dejstva na organizam, a britanski naučnici nedavno su otkrili da stepen korisnosti spavanja popodne zavisi i od vremena kada odlučimo da prilegnemo.
Zanimanje: Naučnici
Kategorija: Magazin
Krajevi planete u kojima možete odmoriti bez navale turista
Krajevi naše planete u kojima turizam još nije uzeo maha san su svakog turiste željnog pravog odmora, piše Daily Mail.
Zanimanje: Mir i tišina
Kategorija: Magazin
Korisnici peleta u BiH se ponovo suočavaju s nestašicom i cijenama i do 370 KM po toni
Poučeni iskustvom od prošle zime, kada je zavladala nestašica peleta, bh. građani su se već tokom ljeta angažovali oko potražnje peleta za predstojeću zimsku sezonu. I ovog puta su se suočili ili s nestašicom ili višim cijenama koje se kreću čak i do 370 KM. Da je potražnja porasla, potvrdile su nam i kompanije koje se bave proizvodnjom peleta.
Zanimanje: Uoči zimske sezone
Kategorija: BiH
Kupovanje kurbana od povratnika putem Islamske zajednice u Srebrenici
Islamska zajednica u BiH četvrtu godinu realizira projekt kupovine kurbana od povratnika te tako vjernici imaju mogućnost kupovanja kurbana i putem Islamske zajednice u Srebrenici.
Zanimanje: IZ
Kategorija: BiH
Krupljani nudili na prodaju posteljinu pa od starice ukrali 2.500 maraka
Abdulahi Š. (64) i Sedija D. (37), oboje iz Bosanske Krupe u martu su u Hambarinama kod Prijedora od mještanke A.M. (73) ukrali 2.500 maraka dok su joj nudili da kupi posteljinu.
Zanimanje: KRAĐA
Kategorija: Krajina
Kim obustavio planove za napad na Guam
Lider Sjeverne Koreje Kim Jong-un primio je izvještaj sjevernokorejske vojske o njenim planovima da napadnu područje u blizini Guama i rekao da će posmatrati djelovanje Sjedinjenih Američkih Država neko vrijeme prije nego što donese odluku, javila je sjevernokorejska zvanična novinska agencija KCNA.
Zanimanje: Lider Sjeverne Koreje
Kategorija: Svijet
Kombiteks se nameće kao buduća poslovna zona
Tačno prije 60 godina je utemeljen „Prvi krajiški kombinat“, kasnije preimenovan u Kombiteks. Iako smo navikli na loše vijesti i iako je Kombiteks kao tekstilna industrija izgubio šansu da bude ono što je nekad bio, resursi koji su ostali potencijal su da bude buduća poslovna zona Bihaća. Nakon dolaska novog stečajnog upravnika 20 kompanija je kupilo dio tih resursa, naplaćeno je oko 5,5 miliona maraka i podijeljeno povjeriocima. Nakon milion maraka koji će 31. augusta biti na računima povjerilaca, ukupna masa namirenja će dostići 36 %.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Kovač: Izgradnji Pelješkog mosta protive se bošnjačke stranke, ne cijela BiH
Miro Kovač, predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku, izjavio je kako će Pelješki most biti izgrađen te da protivljenje gradnji tog mosta nije službena politika BiH nego su se o tomu oglasili samo predstavnici nekih bošnjačkih stranaka.
Zanimanje: Hrvatska
Kategorija: Hrvatska