Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Kad neće MMF, hoće domaće banke: Vlada FBiH se zadužila za 30 miliona KM
Federalno ministarstvo finansija je na današnjoj aukciji putem Sarajevske berze vrijednosnih papira ponudilo na prodaju 3.000 trezorskih zapisa Federacije Bosne i Hercegovine nominalne vrijednosti 10.000,00 KM po jednom trezorskom zapisu.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH
Kina rasporedila 100.000 vojnika na granici sa Sjevernom Korejom
Rukovodstvo Kine zbog rasta napetosti na Korejskom poluostrvu rasporedilo je dodatnih 100.000 vojnika na granici. Paralelno, nivo gotovosti oružanih snaga Kine je povećan, piše japanski list „Jomiuri“ pozivajući se na izvore u Kini, uključujući vojnike.
Zanimanje: PEKING
Kategorija: Svijet
KBS “Zino” iz Bihaća osvojio brojne medalje na Svjetskom kupu
Takmičari KBS “ZINO” Bihać nastupili su na WAKO Svjetskom kupu, koji je od 21.-23. aprila 2017. godine održavan u Innsbrucku, Austrija.
Zanimanje: WAKO
Kategorija: Krajina
Krupljanka Emina Komić apsolutna pobjednica “Sarajevo Opena”
Terzo Gym klub i Bodybuilding i Fitness savez Federacije BiH u subotu su u Sarajevu organizirali međunarodno takmičenje u bodybuildingu i fitnessu.
Zanimanje: Bodybuilding
Kategorija: Krajina
KO SBB USK i Sindikat Radio Bihaća: Zaustaviti gašenje JP RTV Bihać
Peti je dan kako su uposlenici Radiotelevizije Bihać stupili u štrajk upozorenja, koji se nastavlja i naredne sedmice.
Zanimanje: Delegacija
Kategorija: Krajina
Korištenje mobilnog telefona nije povezano s tumorom na mozgu
Organizacija The Brain Tumor Charity saopćila je kako nema dovoljno naučnih dokaza koji povezuju korištenje mobilnog telefona s tumorom na mozgu, prenosi BBC.
Kategorija: Lifestyle
Kako još možete iskoristiti deterdžent?
Deterdženti služe za pranje veša i suđa - logično! No, da li ste znali da postoji još nekoliko načina na koje ga možete upotrijebiti, i pritom uštediti?
Kategorija: Magazin
Kompanija Tesla opoziva 53.000 automobila zbog problema s ručnom kočnicom
Kompanija Tesla je primorana povući 53.000 automobila koji obuhvataju Modele S i Modele X proizvedene između februara i oktobra prošle godine zbog problema s ručnom kočnicom.
Kategorija: AutoMoto
Koliko su građani BiH plaćali službena putovanja političarima prošle godine
Teška ekonomska situacija u BiH nije spriječila državne funkcionere da o trošku građana obiđu neke od svjetski najatraktivnijih destinacija. Na avionskim kartama, kao ni na drugim troškovima, nije se štedjelo pa su tako Bosanci i Hercegovci petodnevno putovanje jednog ministra u Washington platili čak 15.054 KM.
Zanimanje: OBIŠLI POLA SVIJETA
Kategorija: BiH
Kurz: Turska više ne može u EU
Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas tursku vladu na "učtiv dijalog sa svim političkim i civilnim snagama u zemlji" nakon tijesne pobjede turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana na referendumu o proširenju njegovih ovlaštenja.
Zanimanje: Turska se udaljava od demokratije
Kategorija: Evropa