Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Jahanje: Hobi koji efikasno liječi bol u leđima
Bol u leđima koju osjećamo nakon ustajanja iz kreveta ili bol koju osjećamo dok sjedimo na kancelarijskoj stolici mogu se jednostavno spriječiti, čak i izliječiti uz pomoć jednog zdravog hobija.
Kategorija: Magazin
Jedno lice uhapšeno prilikom prelaska granice na GP Izačić
Na MGP Izačić, prilikom ulaska u BiH, jučer je uhapšen A.L. (1963.), jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bihaću zbog krivičnih djela nasilje u porodici i lake tjelesne povrede.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Jedinstvo bez problema protiv Bosna Seme
Jedinstvo je u sklopu 21. kola Prve lige FBiH s 4:1 savladalo Bosna Semu. Jedinstvo je u Bihaću rutinski ostvarilo pobjedu, a ova utakmica puno važnija bila je za goste, koji se grčevito bore za opstanak.
Zanimanje: Sigurna pobjeda tima iz Bihaća
Kategorija: Krajina
Jupiter će večeras biti najbliži Zemlji
NASA-ina kosmička sonda Juno snimila je fantastične nove fotografije Jupitera koje su objavljene 28. marta, a obradio ih je astronom Roman Tkachenko i postavio na oficijelnu stranicu sonde Juno. Večeras će Jupiter biti najbliži Zemlji i zbog toga će biti izuzetno svijetao na nebu.
Kategorija: Magazin
Jučerašnjom biciklijadom službeno otvorena biciklistička sezona Cazin 2017.
Jučer je u Cazinu održana biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Cazin, kojom je i službeno otvoren početak biciklističke sezone u našem gradu.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
Jedinstvu bod u Čapljini
U Čapljini su snage odmjerili Čapljina i Jedinstvo, a mreže se nakon 90. minuta nisu tresle, te više razloga za zadovoljstvo sigurno imaju gosti iz Bihaća.
Zanimanje: 20. kolo Prve lige Federacije
Kategorija: Krajina
Još četiri godine savezništva Čovića i Dodika BiH ne može preživjeti!
- Ako 2018. ne uzmemo dovoljno vlasti da se možemo na duge staze politički biti sa ovim monstrumima koji su na vlasti, onda je vjerovatno bitka izgubljena zauvijek. U oktobru 2018. je naš dan D, kaže u intervjuu za DEPO Portal predsjednik Građanskog saveza BiH Reuf Bajrović, partije koja je nastala prije nepunih godinu dana kao, kako sami kažu, "odgovor na potrebu urbanih birača i svih onih koji su antifašistički nastrojeni, i koji traže političku opciju koja će se bez ikakvog kalkulisanja boriti za naš način života".
Zanimanje: Nema kompromisa, ljevica mora uzeti vlast!
Kategorija: BiH
Jedinstvo slavi vrijednu pobjedu protiv Goražda
U Bihaću Jedinstvo je ugostilo Goražde, pa je slavilo s 3:1 u 19. kolu Prve lige Federacije BiH. Jedinstvo je bilo sigurno pred svojom publikom, a ovom pobjedi Bišćani su napravili dobar korak u borbi za opstanak.
Zanimanje: Bišćani trijumfovali s 3:1
Kategorija: Krajina
Jedinstveni antički lokalitet turistički nedovoljno iskorišten
Jedinstven arheološki lokalitet iz rimskog perioda nalazi se nedaleko od samog centra Čapljine. Spomenik kulture za kojeg još ni danas ne znamo zasigurno šta je zaista bio, daleko je od iskorištenog u ova vremena kad se svi u turizam zaklinju. Kad je ekipa Klix.ba posjetila Mogorjelo, osim porodice koja se brine o pripadajućem ugostiteljskom objektu, nije zatekla nikog drugog.
Kategorija: Magazin
Juniorska reprezentacija BiH savladala Francusku u elitnom krugu kvalifikacija za EP
Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je savladala Francusku na gostovanju u Romorantinu rezultatom 2:0 u prvom kolu grupe 5 elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Kategorija: Sport