Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Jedite zdravo: Ishrana prema krvnim grupama
Peter D’Adamo napisao je zanimljivu knjigu o ishrani koja odgovara određenoj krvnoj grupi. On tvrdi da neka hrana šteti određenim tipovima, dok je za druge ekstremno korisna, piše Healthyfoodteam.
Kategorija: Ishrana
Jubilarna Kolonija „Ostrožac“ oživljava prostor Starog grada
Nakon 50 godina, na istom mjestu i sa ljudima koji su je osnivali, Kolonija skulptora „Ostrožac“ i dalje obogaćuje umjetnički sadržaj ovog prostora i ostavlja trajnu vrijednost u prostoru Parka skulptura pod vedrim nebom.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
Jeste li je vidjeli: U Sanskom Mostu nestala Zekija Šekić!?
Policijskoj stanici Sanski Most prijavljen je nestanak Zekije Šekić rođene 1961. godine iz Donjeg Kamengrada.
Zanimanje: SANSKI MOST
Kategorija: Krajina
Jezivo: Vozač skutera preživio je ovaj udes samo s lakšim povredama
Snimak nevjerovatne nesreće dolazi s Tajlanda. Nevjerovatne jer je vozač skutera izbjegao smrt u naletu kamiona.
Kategorija: Magazin
Jedinstvo povelo, pa doživjelo težak poraz od Slobode
Nogometaši Sloge iz Simin Hana slavili su sigurnu pobjedu nad Jedinstvom iz Bihaća sa visokih 5:1, te tako došli na treću poziciju sa 44 osvojena boda, samo četiri manje od lidera Bosne iz Visokog.
Zanimanje: Bišćani gostovali u Siminom Hanu
Kategorija: Krajina
Jusko i Butković potpisali inicijativu za stavljanje u promet Unske pruge
Na inicijativu Ministarstva komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine, u Zagrebu je jučer održan sastanak delegacija Ministarstva komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, predvođenih ministrima Ismirom Juskom i Olegom Butkovićem.
Zanimanje: SASTANAK U ZAGREBU
Kategorija: Krajina
Jusuf Arifagić ostaje u USK: Norveške krave stižu u B. Petrovac
Dugotrajne opstrukcije proširenja farmerskog posla u slučaju preseljenja iz RS-a u USK kompanije Arifagić invest, konkretno na zemljišnim prostorima Bosanskog Petrovca i Bosanske Krupe, isprovocirale su i federalnog premijera Fadila Novalića, koji se založio da problem bude prevaziđen.
Zanimanje: Sporazum
Kategorija: Krajina
JKP "Sana" - U stečaju, a stala na noge
Javno komunalno preduzeće "Sana", tri godine nakon uvođenja stečaja, sada posluje na zdravim osnovama, a u proteklom periodu vraćena je gotovo polovina dugovanja prema komitentima i zaposlenicima. Prema riječima Faruka Alagića, tehničkog direktora ovog preduzeća, vremenom je postignuta redovnost u isplati plata i toplih obroka zaposlenicima i njima se sukcesivno isplaćuju zaostala dugovanja.
Zanimanje: SANSKI MOST
Kategorija: Krajina
Jedinstvo i Travnik podijelili bodove u Bihaću
Jedinstvo i Travnik na stadionu Pod borićima u Bihaću odigrali su odigrali su meč u okviru 25. kola Prve lige Federacije BiH. Nakon 90 minuta igre pobjednika nije bilo, a utakmica je okončana neriješenim rezultatom 2:2.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Jedinstvu nedostaje plan razvoja; Grad Bihać ne može sam financirati klub
Nagomilani problemi koji niz godina prate Nogometni klub Jedinstvo i nedostatak financijiskih sredstava posljednjih dana kulminirali su i samo jedno pitanje: ugasiti klub ili pokušati pronaći rješenje. Rješenje u ovome trenutku malo ko može ponuditi, ali stav javnosti je da se ne smije dozvoliti gašenje kluba.
Zanimanje: SASTANAK UMJESTO PROTESTA
Kategorija: Krajina