Pizza bestellen Graz Lieferservice Graz
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Job Step d.o.o traži Web Developera
JOBSTEP DOO traži kreativne osobe sa izraženim ličnim interesom za nove tehnologije, osobe koje će obogatiti njihovu kreativnost svojim svježim idejama, iskustvima i znanjem, kao i nekoga ko je spreman da stalno uči i razvija se zajedno sa projektima i timom.
Zanimanje: Oglas za posao
Kategorija: ABC market
Još jedan napad medvjeda na domaćinstvo u Bihaću: Mještani prepušteni sami sebi, a vlast bez reakcije?
U proteklih nekoliko mjeseci, u mjestima nadomak Bihaća, medvjed je napravio štetu i uništio košnice sa pčelama u nekoliko domaćinstava.
Zanimanje: Mještani prepušteni sami sebi, a vlast bez reakcije?
Kategorija: Krajina
JOBSTEP: Nova prilika za medicinske sestre/tehničare
Naša primarna djelatnost je edukacija i zaposljenje određenog kvalifikovanog kadra u Njemačkoj, tj. da olakšamo put od samog početka, prijave za posao, pa do nastanjenja u okolini novog radnog mjesta. Našim predanim radom svim klijentima osiguravamo kvalitetu i sigurnost u pružanju usluge zapošljavanja te na taj način postižemo partnerski odnos, kako sa poslodavcima tako i sa kandidatima.
Zanimanje: RAZGOVOR ZA POSAO SA NJEMAČKIM POSLODAVCEM
Kategorija: ABC market
James poručio Trumpu: Nećemo dozvoliti da koristiš sport kao platformu za podjelu
Košarkaška zvijezda LeBron James pohvalio je igrače američkog fudbala koji su protestovali protiv Donalda Trumpa i optužili ga da “koristi sport za pokušaj da nas podijeli“.
Zanimanje: NBA
Kategorija: Sport
Jasmin Mujanović za Patriju: Revolucija u Makedoniji može biti dobar putokaz za BiH
Politički analitičar sa Instituta Istok-Zapad u New Yorku i doktor filozofije na Fakultetu političkih nauka York Univerziteta u Torontu Jasmin Mujanović u intervjuu za novinsku agenciju Patria kazao je kako ni EU ni Amerika ne mogu izgraditi demokratiju i slobodno društvo u BiH ukoliko građani ove zemlje to sami ne učine.
Zanimanje: POLITIČKI ANALITIČAR
Kategorija: BiH
Jedinstven stav krajiških načelnika i gradonačelnika: Vlada USK se ponaša kao predizborni štab SDA
Zbog ugrožavanja ustavnih nadležnosti lokalnih zajednica, načelnici Bosanske Krupe, Bužima, Bosanskog Petrovca, Ključa i gradonačelnici Cazina i Bihaća, održali su zajednički sastanak u Gradskoj upravi Bihać.
Zanimanje: Mašehinski odnos Kantona prema općinama i gradovima
Kategorija: Krajina
JP Vodovod Bihać: Obavijest građanima Bihaća o kvaliteti vode!
Usljed obilnih padavina u proteklom periodu došlo je do povećanje izdašnosti izvorišta Klokot, Privilica, Trbljenik, Ostrovica i Toplica, a samim tim i do povećanja mutnoće vode.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Jutarnja tjelovježba višestruko korisna i za djecu
Polusatno vježbanje prije škole pomaže djeci da se bolje koncentriraju na nastavi, a naročito onoj koja pate od poremećaja pažnje i hiperaktivnosti, pokazalo je američko istraživanje.
Kategorija: Lifestyle
Jasenovac: Uz policijsko osiguranje skinuta ploča s ustaškim pozdravom
U Jasenovcu je jutros konačno skinuta ploča s natpisom "Za dom spremni". Radnici tvrtke Novokom u Jasenovcu skinuli su spomen ploču poginulim pripadnicima HOS-a, na kojoj je istaknut grb te udruge koji sadrži ustaški pozdrav "Za dom spremni". Skidanje se odvija uz prisutnost policije, te dva pripadnika HOS-a koji negoduju jer nisu očekivali da će ploča biti skinuta prije press konferencije HOS-a koja je najavljena za 11 sati.
Zanimanje: HOS-ovci dežurali kod ploče u Jasenovcu
Kategorija: Hrvatska
Jesu li odgovorni trebali osigurati pitku vodu građanima Bihaća!?
Voda sa bihaćkih izvorišta i dalje nije za piće, potvrdili su u Zavodu za javno zdravstvo USK. Voda je zagađena i na izvorištu Zmajevac u Ključu. Pitali smo jesu li odgovorni trebali osigurati pitku vodu građanima nakon zagađenja vode u Bihaću?
Zanimanje: Voda sa bihaćkih izvorišta i dalje nije za piće
Kategorija: Krajina