Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Ilija Cvitanović: Ako isti ostanu na vlasti, građani BiH mogu strahovati od novih sukoba
Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice 1990 Ilija Cvitanović i kandidat za Zastupnički dom PS BiH u razgovoru za Klix.ba kazao je da do blokade nakon izbora ne može doći, iako Dragan Čović plaši narod i ponaša se kao malo dijete kada mu se oduzme najdraža igračka. Ističe da građani mogu strahovati od sukoba ako se ne promijeni vlast, dok smatra da Željko Komšić nema obraza.
Zanimanje: Intervju
Kategorija: BiH
IZBiH osudila Lavrovo prihvatanje ordena kojim su odlikovani ratni zločinci
Islamska zajednica u BiH je zaprepaštena činjenicom da je ministar vanjskih poslova Ruske Federacije, Sergej Lavrov, prihvatio da mu se dodijeli orden kojeg su prije njega dobili presuđeni i dokazani ratni zločinci poput Miloševića, Karadžića, Mladića i Plavšić
Zanimanje: "Zaprepašteni smo"
Kategorija: BiH
Idejno rješenje aerodroma u Bihaću gotovo, čekaju se dozvole
Konačno idejno rješenje izgleda budućeg aerodroma u Bihaću je urađeno i upriličena je njegova prezentacija, a u narednom periodu slijede aktivnosti u vezi sa dobijanjem potrebnih dozvola i druge dokumentacije.
Zanimanje: ove godine izgradnja testnog dijela piste
Kategorija: Krajina
Iza oznake S-Design krije se posebno izdanje FIAT-a 500L
Četvrti FIAT-ov automobil koji na sebi nosi oznaku S-Design je popularni model 500L.
Zanimanje: Osvježenje ponude
Kategorija: AutoMoto
Ivanić nakon sastanka s Lavrovom: Rusija podržava cjelovitu BiH i RS kao jedan od bh. entiteta
Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić obratio se javnost nakon sastanka članova Predsjedništva BiH s ministrom vanjskih poslova Rusije Sergejom Lavrovom.
Zanimanje: Jasna poruka
Kategorija: BiH
Instagram testira opciju reshare
Društvena mreža Instagram je počela testirati opciju reshare koja će korisnicima omogućiti da podijele postove s drugih profila.
Zanimanje: Nova mogućnost
Kategorija: Tehnologija
Irena Škorić na AJB DOC Festival donosi priču o sudbini umjetničkih djela pretvorenih u otpad
Rediteljica i scenaristica Irena Škorić filmom "Neželjena baština" progovara o društvu koje se odreklo svoje historije i vrijedne umjetnosti. Dvosatni dokumentarac za koji je muziku napisao bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović premijerno je prikazan na 22. SFF-u gdje je oduševio publiku.
Zanimanje: Neželjena baština
Kategorija: Magazin
Izetbegović: Nisam htio susret MVP-a BiH, Srbije, Turske i Rusije jer bi se pogrešno protumačio
Predsjedavajući predsjedništva BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović kazao je netom prije dolaska ruskog ministra vanskih poslova Sergeja Lavrova da nije miljenik ideje kvadrilaterale ministara vanjskih poslova BiH, Srbije, Rusije i Turske.
Zanimanje: Pred dolazak Lavrova
Kategorija: BiH
Island od sada u supermarketima prodaje već napravljen omlet
Bilo da ste zauzeti, neraspoloženi za kuhanje ili vas ne plaćaju dovoljno – pravljenje jaja može biti najbrži način da pojedete zdrav i jeftin obrok. Ipak, na Islandu su se potrudili da i taj proces olakšaju, pa sada u toj zemlju u supremarketim amožete pronaći već pripremljene omlete.
Zanimanje: Za one koji žure
Kategorija: Lifestyle
Iskoristite povrće na kraju ljetne sezone za kuhanje bogate čorbe
Krajem ljetne sezone postaje sve teže nabaviti svježe povrće zbog čega je na trpezama sve manje svježih salata. Ipak, i uz ovakvo povrće možete obogatiti vašu kuhinju ukusnim čorbama i juhama.
Zanimanje: 10 minuta pripreme
Kategorija: Lifestyle