Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Intervju: Ove jeseni tražiti odgovornost političara
Nadam se da će građani ove jeseni tražiti odgovornost političara da ispune obećanja koja su dali u provođenju reformi, izjavila je u intervjuu za Radiosarajevo.ba američka ambasadorica u BiH Maureen Cormack.
Zanimanje: Cormack za Radiosarajevo.ba: Ove jeseni tražiti odgovornost političara
Kategorija: BiH
Izetbegović u Cazinu: Krajišnici su gazije koje su odbranile BiH
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović poručio je danas u Cazinu da “veličinu naše odbrane i naše borbe sa ove historijske distance još uvijek ne sagledavamo valjano u svoj njenoj grandioznosti”, javlja Anadolu Agency (AA).
Zanimanje: 25. godišnjica 503. Slavne
Kategorija: Krajina
Izetbegović dolazi u Krajinu: Zapakovaće TOPS, posjetiti konjičke trke i obilježiti godišnjcu 503.
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović boravit će u subotu, (19. augusta) u Velikoj Kladuši, Cazinu i Bihaću.
Zanimanje: Član Predsjedništva BiH
Kategorija: Krajina
Ispraćene buduće hadžije iz Cazina i Velike Kladuše
Poslije ikindije-namaza, buduće hadžije sa područja Medžlisa IZ Cazin ispraćene su na 20-dnevni put u Saudijsku Arabiju kako bi obavili petu islamsku dužnost - hadž.
Zanimanje: Radost i sreća na licima vjernika
Kategorija: Krajina
Izrael masovno hapsi Palestince
Prema izvještajima grupa za ljudska prava, izraelske snage su u protekla dva mjeseca uhapsile gotovo 1.268 Palestinaca na okupiranoj palestinskoj teritoriji.
Zanimanje: Sistematsko ugnjetavanje
Kategorija: Svijet
Iz MUP-a USK upozoravaju na provalnike koji „vrebaju“ u vrijeme godišnjih odmora
Dolaskom ljeta i sezone godišnjih odmora većina građana svoje kuće i stanove na duže vrijeme ostavlja praznima i bez nadzora. Kao i prethodnih, tako i ove godine iz MUP-a USK-a upozoravaju građane na provalnike koji „vrebaju“ u vrijeme dok se oni nalaze na udaljenim destinacijama. Neki se povratkom kući neugodno iznenade kada pronađu razbacane i ispreturane stvari te shvate da su im ukradeni novac, nakit, umjetnine, dragi predmeti i druge vrijednosti.
Zanimanje: Provaljeno u nekoliko porodičnih objekata
Kategorija: Krajina
IKEA objavila uputstvo kako napraviti ogrtač od prostirke kao u Igri prijestolja
Iako je uloženo više miliona u produciranje "Igre prijestolja", izgleda da dizajneri njihovih kostima kupuju u IKEA-i, poput ostatka svijeta.
Zanimanje: Lako je
Kategorija: Magazin
Inspektori rada u Bihaću otkrili 102 radnika na crno
Multidisciplinarni timovi Federalne uprave za inspekcijske poslove su tokom inspekcijskih kontrola u posljednjih pet mjeseci u Federaciji zatekli 285 radnika nacrno, a do kraja godine vršit će nadzore kod onih subjekata koji su u kratkom periodu prijavljivali i odjavljivali zaposlene.
Zanimanje: Grad na Uni među najgorima u FBiH
Kategorija: Krajina
Izetbegović i Novalić ponovo slagali Krajišnike: Ništa od brze ceste prema Krajini (VIDEO)
Od brzih cesta, sve su prilike, ostala su samo pusta obećanja federalnog premijera Fadila Novalića, te njegovog stranačkog šefa Bakira Izetbegovića.
Zanimanje: LAŽANA OBEĆANJA!?
Kategorija: Krajina
Iz Sindikata najavljuju sastanke s upravama kompanija: Počelo zatvaranje malih prodavnica „Konzuma“
Tražili smo sastanak s Upravom „Konzuma“ u BiH jer je zatvorena jedna prodavnica u Sanskom Mostu, pri čemu je osmero radnika proglašeno tehnološkim viškom. Sporno je da je od tih osmero radnika njih četvero starije od 50 godina, kazala je za „Avaz“ predsjednica Sindikata radnika trgovine BiH Mersiha Beširović.. Pročitajte više na: http://avaz.ba/vijesti/bih/289667/iz-sindikata-najavljuju-sastanke-s-upravama-kompanija-pocelo-zatvaranje-malih-prodavnica-%E2%80%9Ekonzuma%E2%80%9C
Zanimanje: Kriza
Kategorija: BiH