Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Horor u Americi: Vlasnici restorana iz BiH pronađeni mrtvi
Beživotna tijela Samira Skendera (51) i njegove supruge Mirahete (49) pronađena su jučer u 5 sati, nakon što su njihove kćerke čule pucnjavu u njihovoj porodičnoj kući.
Kategorija: Svijet
Holanđanin traga za djevojčicom iz Goražda koju je spasio od srpskih vojnika u ratu
Holanđanin Erik Kaa bio je posmatrač i pregovarač tokom rata u BiH. Spasio je osmogodišnju djevojčicu muslimanku iz Goražda koja je bila razdvojena od svojih roditelja i koju su srpski vojnici htjeli zarobiti.
Zanimanje: Apel na Facebooku
Kategorija: BiH
Helikopter Oružanih snaga BiH gasi požare kod Trebinja
Požare na području Trebinja od jutros gasi helikopter Oružanih snaga BiH. Usljed nepristupačnog terena zatražena je pomoć iz zraka u gašenju vatre na trebinjskim brdima, gdje se vatra proširila s planine Bjelašnice, kao i na planini Viduši, gdje je požar prijetio selu Morče.
Zanimanje: Pomoć iz zraka
Kategorija: BiH
Hidroelektrana i suše uništile prekrasnu rijeku Trebižat, stanje teško popravljivo
Prekrasna rijeka Trebižat, sigurno jedna od najljepših u našoj zemlji, koja teče u Hercegovini uz granicu sa susjednom Hrvatskom, presušila je posljednjih dana u gornjem dijelu svog toka. Razlozi su suša, ali i poslovanje Hidroelektrane Peć Mlini koja posljednjih desetak godina ostavlja ozbiljne posljedice na flori i fauni pomenute rijeke.
Zanimanje: Nemar energetskog lobija
Kategorija: BiH
Holandski vojnik vraća se u Srebrenicu svake godine: U muzeju sačuvao ratne uspomene
Serge Janssen, koji je u prvoj polovini 1994. godine kao pripadnik holandskih mirovnih snaga Ujedinjenih nacija boravio u Srebrenici, danas je poklonio vrijedne predmete, dokument i slike Muzeju zločina protiv čovječnosti i genocida u Sarajevu.
Zanimanje: BiH
Kategorija: BiH
Hrvatska u petak vraća staru tarifu naknade za inspekcijski nadzor voća i povrća
Naknada za inspekcijski nadzor i kontrolu usklađenosti voća i povrća s tržišnim standardima prilikom uvoza iz trećih zemalja u Hrvatsku u petak će s 2.000 bit će vraćena ponovno na 90 kuna.
Zanimanje: BiH
Kategorija: BiH
Hoće li propasti projekt brze ceste Lašva-Travnik: Klirinški novac uplaćen, vlast se ušutjela
Prije pet mjeseci direktor Autocesta FBiH Adnan Terzić za Klix.ba je kazao da je dobio obećanje da će 120 miliona KM od klirinškog duga biti izdvojeno za brzu cestu Lašva-Travnik. Danas, kada je Rusija uplatila novac, Terzić nije tako siguran da će on biti usmjeren za taj infrastrukturni projekt.
Zanimanje: ZA CESTU ILI PLATU?
Kategorija: BiH
Horoskopski znakovi koji će imati najviše sreće u ljubavi do kraja ljeta
Venera ove godine putuje znakom Raka od 31. jula do 26. augusta, kad prelazi u Lava. Ovaj će tranzit planeta ljubavi, ljepote i putenih užitaka donijeti najviše sreće Rakovima, Ribama, Škorpijama, Bikovima i Djevicama, dok će Ovnovima, Vagama i Jarcima blago zakomplicirati intimni život.
Kategorija: Magazin
Horde zla odale počast ratnom komandantu i "Zlatnom ljiljanu" Izetu Naniću
Na sjevernoj tribini stadiona Koševo podigli su transparent, kojim su se sjetili Izeta Nanića, ratnog komandanta i nosioca najvažnijeg ratnog priznanja “Zlatni ljiljan“.
Zanimanje: Da se naježiš
Kategorija: Krajina
Heroj BiH: Na današnji dan poginuo je legendarni komandant Izet Nanić
Legendarni komandant 505. bužimske viteške brigade Armije BiH Izet Nanić poginuo je na današnji dan 1995. godine, prvog dana operacije "Oluja".
Zanimanje: Prije 22 godine
Kategorija: BiH