A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Guardiola pronašao novog Messija: Manu Garcia će biti hit Manchester Cityja
Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola na pragu je stvaranja španske verzije Lionela Messija u vidu 20-godišnjaka iz Ovieda - Manua Garcije.
Zanimanje: Navijači spokojni
Kategorija: Sport
Griezmann će prije Svjetskog prvenstva donijeti konačnu odluku o budućnosti
Francuski napadač Antoine Griezmann je na velikim mukama budući da mu predstoji teška odluka ovog ljeta - napustiti Atletico ili nastaviti karijeru u madridskom klubu.
Zanimanje: Na velikim mukama
Kategorija: Sport
General Graziano potvrdio spremnost Italije da podrži evroatlantski put BiH
Načelnik Generalštaba Oružanih snaga (OS) Republike Italije general Claudio Graziano izjavio je danas u Sarajevu da njegova zemlja kao članica Evropske unije (EU) i NATO-a podržava sve ono što je u kontekstu daljnjeg napretka Bosne i Hercegovine na putu ka članstvu u evroatlantskim integracijama.
Zanimanje: U posjeti BiH
Kategorija: BiH
Glavna od ukupno tri: Huawei P20 Pro će imati stražnju kameru od 40 MP
Sve više detalja o Huaweijevom smartphoneu P20 Pro se pojavljuje na internetu, a sada znamo i nešto više o njegove tri stražnje kamere.
Zanimanje: Novi detalji
Kategorija: Tehnologija
Gradsko vijeće Bihać podržalo Plan rada Gradonačelnika Fazlića i uprave Grada Bihaća za 2018. godinu
Gradski vijećnici na današnjoj 20. sjednici usvojili su većinom glasova Plan rada Gradonačelnika i Gradskog organa uprave Grada Bihaća za 2018.godinu kao i Izvještaj o ostvarivanju politike Grada i aktivnostima Gradonačelnika za 2017.godinu. Obraćajući se prisutnim vijećnicima, bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić iznio je najvažnije aktivnosti koje je Gradska uprava realizirala u protekloj godini, sa akcentom na planirane aktivnosti u 2018. godini.
Zanimanje: 20. sjednica
Kategorija: Krajina
Građani u BiH se najviše žale na predugo trajanje sudskih postupaka
Ombudsmenima Bosne i Hercegovine u prošloj godini je najviše žalbi građana upućeno iz oblasti gađanskih i političkih prava.
Zanimanje: Žalbe ombudsmenima
Kategorija: BiH
Gotovo milion KM osigurano za utopljavanje tri sarajevske škole
Objekti osnovnih škola "Izet Šabić" i Pete osnovne škole Ilidža, te Srednje elektrotehničke škole zahvaljujući implementaciji mjera energijSvjetska bankaske efikasnosti u 2018.godini, a u okviru projekta Svjetske banke (Bosnia Energy Efficiency Project – BBEP). Ukupna vrijednost ove investicije iznosi 986.148 KM, za koju je Skupština KS preuzela kreditna zaduženja od Vlade Federacije BiH.
Zanimanje: Veliki projekt
Kategorija: BiH
Glumica iz serije "Seks i grad" kandidovat će se za guvernerku New Yorka
Cynthia Nixon, glumica koja je tumačila lik Mirande Hobs u hit seriji "Seks i grad" objavila je da će se kandidovati za guvernerku New Yorka. Borbu protiv aktuelnog guvernera, demokrate Andrewa Cuoma, Nixon je najavila na Twitteru.
Zanimanje: Cynthia Nixon
Kategorija: Magazin
Godišnjica reintegracije Ustikoline: Malo treba da gradić na Drini živi bolje
Kada je današnja općina Ustikolina reintegrisana prije tačno 22. godine, sve je izgledalo mnogo drugačije nego danas. Stanovnici nekadašnje mjesne zajednice u sastavu fočanske općine vratili su se svojim kućama 19. marta 1996. godine. Mnoge kuće su zapaljene, infrastruktura potpuno uništena, ali život je morao da se nastavi.
Zanimanje: Život se nastavio
Kategorija: BiH
Gandini: Džekin ostanak krucijalan za Romu
Izvršni direktor Rome Umberto Gandini izjavio je da je "veoma važno" što Edin Džeko nije napustio klub u januarskom prijelaznom roku.
Zanimanje: Direktor Rome
Kategorija: Sport