Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Gradonačelnik potpisao ugovore sa javnim kuhinjama Merhamet i Imaret
Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća sa čelnim ljudima javnih kuhinja Imaret i Merhamet potpisao je Ugovore o dodjeli financijskih sredstava za rad javnih kuhinja u 2017. godini.
Zanimanje: Organizovan i iftar za korisnike
Kategorija: Krajina
Gozbe u Parlamentu BiH na račun poreznih obveznika: Na meniju lešo teletina, begova čorba, orada i kotleti
Skoro dva miliona maraka godišnje se potroši na reprezentacije u 74 bh. institucije. Način trošenja često je na meti kritika revizora, koji stalno upozoravaju na netransparentnost. U Parlamentarnoj skupštini (PS) BiH odnedavno je na snazi novi Pravilnik o reprezentaciji, shodno kojem se zvaničnicima PSBiH dostavlja mjesečni pregled troškova koje su napravili čašćavajući goste.
Zanimanje: Ima se, može se
Kategorija: BiH
Gradonačelnik Fazlić: Una regata je najbolji brend grada Bihać
U sklopu priprema za ovogodišnju 45. Internacionalnu Una regatu, menadžment Nacionalnog parka Una koji posljednje četiri godine uspješno organizira regatu, upoznao je Šuhreta Fazlića, gradonačelnika Bihaća sa aktivnostima NP Una oko organizacije Una regate.
Zanimanje: Pripreme u završnoj fazi
Kategorija: Krajina
Gradonačelnik Fazlić ugostio dobrovoljne darivaoce krvi
Povodom Svjetskog dana dobrovoljnih darivaoca krvi, bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić ugostio je danas dobrovoljne darivaoce krvi koji su do sada krv darivali 50, odnosno 100 i više puta. Prema riječima Selama Midžića, sekretara Crvenog križa Bihać, u prvih pet mjeseci 2017. godine, krv je darovao veliki broj Bišćana, zahvaljujući kojima je prikupljeno preko 600 doza krvi za potrebe Odjela za transfuziologiju KB dr. Irfan Ljubijankić u Bihaću. On je naglasio da je do sada u ovoj organizaciji registrovano skoro 5.000 darivalaca krvi, od čega 3.000 aktivnih.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Godišnjica smrti Nurije Pozderca
Nurija Pozderac rođen je u Cazinu 15. januara 1892. godine. Bio je učitelj i političar, učesnik Narodnooslobodilačke borbe i potpredsjednik Izvršnog odbora AVNOJ-a.
Zanimanje: 15.1.1892. - 12 .6.1943.
Kategorija: Krajina
Grčka je kvalitetna ekipa i igraće čvrstvo, ali očekujem da i mi odgovorimo na pravi način!
Službena press konferencija „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine pred meč sa Grčkom održana je večeras na „Bilinom polju“ u Zenici, a na pitanja novinara odgovarali su selektor Mehmed Baždarević i kapiten Edin Džeko.
Kategorija: Sport
Gradonačelnik Fazlić ugostio karataše i rukometašice
Nakon uspješno završene sezone i izborenog opstanka u najjačoj rukometnoj ligi za žene, članice i rukovodstvo ŽRK Bihać uskoro počinju pripreme za narednu sezonu u Premijer ligi BiH za rukometašice.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
GS, SDP, A-SDA, DF: Molimo SDA da prestane podcjenjivati inteligenciju građana
Na adresu našeg portala pristiglo je zajedničko saopštenje za javnost, odnosno reakcija stranaka koje čine većinu u Gradskom vijeću Bihaća (GS, SDP, A-SDA, DF) povodom saopštenja za javnost GO SDA Bihać. Reakciju Vam prenosimo u cijelosti:
Zanimanje: Reagiranje na saopštenje za javnost GO SDA Bihać
Kategorija: Krajina
Gradonačelnik Fazlić: Sredstva javnim kuhinjama dodijeljivat će se putem programa
Zbog velikih potreba opstanak i funkcionisanje javnih kuhinja na području grada Bihaća često dolazi u pitanje. Tako je i ovaj put gdje Javna kuhinja Imaret u Bihaću koja hrani oko 250 korisnika apeluje za podršku gradskih i kantonalnih vlasti te dobrih građana.
Zanimanje: Merhamet i Imaret
Kategorija: Krajina
Grad Bihać: Pratite aktivnosti iz oblasti kulture putem web stranice
Gradska uprava grada Bihaća na čelu sa gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem opredjeljenja je da je nužno posvetiti potrebnu pažnu depolitizaciji i daljem razvoju kulture i sporta kao najvažnijih društvenih segmenata, bez obzira na finansijske, infrastrukturne i mnoge druge probleme sa kojima je suočena. Novi izazovi, vizije i ciljevi suočeni su sa teškom materijalnom situacijom, no pitanje kulture shvaćeno je kao važno pitanje koje je u nepovoljnom trenutku nužno održati živim i propulzivnim koliko je to moguće.
Zanimanje: www.kultura.bihac.org
Kategorija: Krajina