Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Fazlić održao obećanje: Vodovod Bihać počeo sa isključenjem vode velikim dužnicima
Izmjene Zakona o komunalnim djelatnostima su uzburkale javnost u Krajini, posebno onu u Bihaću kada je gradonačelnik Bihaća jasno kazao zbog čega se izmjene ovog zakona rade.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Federacija BiH ne može naplatiti 4,3 miliona KM od kirije
Služba za zajedničke poslove organa i tijela FBiH zaključno s 31. decembrom 2016. godine, potražuje 4.350.467 KM za neplaćenu kiriju za zakupljene prostorije bivšeg Federalnog ministarstva za odbranu.
Zanimanje: Zakup prostora
Kategorija: BiH
Fenomenalni Musa odveo BiH do ubjedljive pobjede nad Armenijom
Košarkaška reprezentacija BiH je savladala Armeniju u trećem kolu pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine rezultatom 98:85.
Zanimanje: 98:85
Kategorija: Krajina
Fenomenalni Džanan Musa savladao Slovačku
Muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je Slovačku u 2. kolu pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Kini. BiH je slavila sa 84:71.
Zanimanje: Pretkvalifikacije za SP
Kategorija: Krajina
Finansijska policija i inspektori provode istragu u Federalnom parlamentu
Predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Lidija Bradara upoznata je o istražnim aktivnostima koje se po nalogu kantonalnog tužilaštva provode u Federalnom parlamentu.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH
FIFA kaznila Džeku, Bešića i Gillija, Suspenzija Bilinog polja
FIFA je zbog nereda u Zenici nakon kvalifikacionog meča između BiH i Grčke kaznila dvojicu bh. reprezentativaca i Stephanea Gillija, nekadašnjeg pomoćnika selektora Mehmeda Baždarevića.
Zanimanje: Gdje će Zmajevi igrati susret protiv Belgije?
Kategorija: Sport
Fizičari iz BiH u Indoneziji osvojili dvije bronze i pohvale
Predstavnici BiH na 48. Međunarodnoj olimpijadi (IPhO 2017) iz fizike u Indoneziji Dženan Devedžić i Edvin Đapo osvojili su bronzane medalje, dok su Ajla Karišik i Dino Koluh dobitnici pohvale.
Zanimanje: Treći put zaredom
Kategorija: BiH
FBiH crna mrlja u Europi bez Zakona o potpomognutoj oplodnji
Da Bosna i Hercegovina zaostaje po mnogim pitanjima iza zemalja Evropske unije svakako potvrđuje i primjer nedostatka zakona o liječenju neplodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom.
Zanimanje: Zemlja apsurda
Kategorija: BiH
Fikret Abdić mora otpustiti nelegalno uposlene u javnim upravama
Dolaskom na mjesto načelnika općine Velika Kladuša osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić odmah je krenuo sa zapošljavanjem sebi podobnog stranačkog kadra, iako je kršio Zakon o organizaciji organa uprave Federacije Bosne i Hercegovine. Da bi sproveo svoje nelegalne radnje, donošene su izmjene pravilnika o unutrašnjoj organizaciji Javnog općinskog organa općine Velika Kladuša što je bilo suprotno Zakonu F BiH.
Zanimanje: VELIKA KLADUŠA
Kategorija: Krajina
Fazlić: Izgradnja hidroelektrana na Uni i Uncu je završena priča
Saradnja Grada Bihaća i Javnog preuzeća Elektroprivreda Bosne i Hercegovine primjer je kako se lokalne zajednice stavljaju na raspolaganje državnim kompanijama od strateškog interesa, istaknuto je tokom susreta generalnog direktora Elektroprivrede BiH Bajazita Jašarevića s gradonačelnikom Bihaća Šuhretom Fazlićem.
Zanimanje: Saradnja Grada Bihaća i JP Elektroprivreda BiH
Kategorija: Krajina