Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Firma Tring iz Gračanice proizvela prvi bosanskohercegovački računar (VIDEO)
Mladi stručnjaci firme Tring iz Gračanice razvili su i proizveli prvi bh. računar simboličnog naziva Craidd SOM.
Zanimanje: USPJEŠNA PRIČA
Kategorija: BiH
FIAT predstavio redizajnirani 500L
S redizajniranom verzijom praktičnog FIAT-ovog modela 500L stiglo je 40 posto novih dijelova.
Kategorija: AutoMoto
Facebook ugasio 14.000 profila za manje od mjesec dana zbog seksualnog uznemiravanja
Društvena mreža Facebook ugasila je, za manje od mjesec dana, 14.000 korisničkih profila zbog pornografije i seksualne iznude, a 33 slučaja odnosila su se na seksualno uznemiravanje djece.
Kategorija: Magazin
Fatka Kulenović novi-stari predsjednik GO SDP Bihać
Fatka Kulenović izabran je za predsjednika Gradskog odobra SDP Bihać. Glasanje je završilo u 19:00 sati, a pravo glasa imao je 1391 član SDP-a. Glasanje se je vršilo po principu jedan član jedan glas.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
FBiH tužni svjetski rekorder po broju ministara i poslanika
Racionalizacija pravnog sistema Federacije Bosne i Hercegovine je neophodna čime bi došlo do smanjenja javne potrošnje što bi u krajnosti rezultiralo povećanjem ukupnog standarda stanovništva FBiH, posebno penzionerske strukture, poručeno je sa redovne sesije Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99.
Zanimanje: Neophodno smanjenja javne potrošnje
Kategorija: BiH
Fostla Mercedes-AMG S63 Coupe: Paklena narandža
Iz njemačke tuning kompanije Fostla stiže zanimljiva kreacija koja je zasnovana na Mercedesovom luksuznom Coupe modelu S63 AMG.
Kategorija: AutoMoto
Faraday Future predstavio dramatičan spot za svoj električni auto FF91
Nakon što je FF91 predstavljen u januaru na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu, teško da smo poslije toga išta čuli o kompaniji Faraday Future koja stoji iza spomenutog koncepta električnog automobila. Kako bi podsjetili ljude da još uvijek postoje objavili su kratki spot posvećen njihovom prvom proizvodu.
Kategorija: AutoMoto
Fincima neće biti lako jer Goražde živi za rukomet
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Goraždu protiv selekcije Finske igrati susret 4. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. godine u Hrvatskoj.
Kategorija: Sport
Foto-safari u Banovićima: Nesvakidašnja vožnja jedinstvenim parnim lokomotivama u BiH
U organizaciji banovićkog Centra za zaštitu, razvoj i promociju turizma i Udruženja Bosanski kolosijek, u Banovićima je danas upriličen program pod nazivom "Foto-safari parnim lokomotivama".
Kategorija: Magazin
Facebook pojačava kontrolu objave uznemirujućih sadržaja
Facebook namjerava angažirati dodatnih 3.000 osoba koje će nadgledati izvještaje o neprimjerenim i uznemirujućim sadržajima koji se objavljuju na ovoj društvenoj mreži, kao što su video snimci ubistava ili samoubistava.
Kategorija: Tehnologija