Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Fazlić: “Uposlenici Radio Bihaća će morati da štede i zarađuju''
Sindikalna podružnica i uposleni u JP “RTV Bihać” su na sastanku održanom 13.04.2017. godine razmatrali tešku situaciju u kojoj su se našli zbog neredovne isplate plata, te su jednoglasno donijeli Odluku o stupanju u štrajk upozorenja.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Fotograf koji je bio svjedok horora u Ahmićima: Ljudi i djeca živi su spaljeni!
Fotografije koje je u aprilu 1993. godine u spaljenim Ahmićima zabilježio fotograf britanske vojske Žil Penfaund (Giles Penfound) ulazeći s UNPROFOR-om u selo, postale su svjedokom razmjere zločina HVO-a nad Bošnjacima Ahmića.
Zanimanje: RADIO ZA BRITANSKU VOJSKU
Kategorija: BiH
Filmsko veče za mališane u Glossa-centru Bihać
Glossa – centar za njemački jezik Bihać organizuje filmsko večer za male osnovce u utorak, 11.4.2017. sa početkom u 19:30 h. Ovoga puta smo za naše mališane pripremili film „Pingvini s Madagaskara“.
Zanimanje: Willkommen!
Kategorija: Krajina
FIFA rang-lista: Zmajevi 29. reprezentacija svijeta
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine zauzima 29. mjesto na novoj rang-listi Međunarodne nogometne federacije (FIFA) s 815 bodova.
Kategorija: Sport
Fazlić podržao inicijativu Imamovića o ukidanju srednjeg nivoa vlasti u FBiH
Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić ugostio je danas svog kolegu iz Tuzle, gradonačelnika Jasmina Imamovića.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Fikret Abdić razvojem javnih preduzeća planira razvoj općine Velika Kladuša
Obraćajući se članovima Općinskog vijeća Velike Kladuše, načelnik općine Fikret Abdić prvi put je otkrio plan ekonomskog razvoja Velike Kladuše za period 2017-2020. godina. U najkraćem, Abdić općinu planira ekonomski razvijati kroz razvoj javnih preduzeća.
Zanimanje: OTKRIO PLAN
Kategorija: Krajina
FBiH: Ukinuta uredba o obaveznom raspisivanju konkursa za zapošljavanje u državnoj službi
Vlada FBiH na jednoj od posljednjih sjednica donijela je odluku o poništenju važenja uredbe koja je donesena 2. februara 2016. godine, a koja je podrazumijevala da je obavezno raspisati konkurs za prijem osoba koje nisu državni službenici.
Kategorija: BiH
Fikret Abdić protiv ekonomske logike
U svom prvom javnom obraćanju u ulozi opštinskog načelnika, Fikret Abdić je najavio program ekonomskog razvoja Velike Kladuše kroz razvijanje javnih preduzeća. Kako njegovu ideju komentarišu ekonomski stručnjaci?
Zanimanje: VELIKA KLADUŠA
Kategorija: Krajina
Fikret Abdić i laburisti obilježili godišnjicu smrti Hakije Pozderca
Članovi i simpatizeri Laburističke stranke BiH, uz prijatelje i porodicu Pozderac, obilježili su 23 godišnjicu smrti Hakije Pozderca.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
FC Mostar SG Staklorad šampion Premijer futsal lige BiH
FC Mostar SG Staklorad slavio je večeras na gostovanju kod Tanga u utakmici 9. kola Lige za prvaka Premijer futsal lige BiH rezultatom 3:5 i tako kolo prije kraja i zvanično obezbijedio šampionsku titulu.
Kategorija: Sport