Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Facebook određenim zemljama uskratio LGBT zastavu na "reakcijama"
Kao i svakog juna, Mjeseca ponosa, Facebook je i ovoga puta zastavu s duginim bojama postavio na nekoliko svojih opcija, uključujući i Facebook reakcije.
Kategorija: Magazin
Federalni parlamentarci u 2016. nisu radili osam mjeseci, a primali po 4.000 KM
U entitetu u kojem prosječni zaposlenik ima platu od 849 KM porazna je činjenica da primanja federalnih parlamentaraca iznose oko 4.000 KM. Još poraznije je što su zastupnici i delegati u Parlamentu FBiH redovno primali enormno visoke plate, a da pri tome nisu uopće održavali sjednice niti fizički boravili u prostorijama Parlamenta FBiH.
Kategorija: BiH
Fikret Hodžić: Krajišnik kojeg je oplakivao i Schwarzenegger
Za Fikretom Hodžićem, višestrukim prvakom bivše Jugoslavije, viceprvakom Evrope, prvakom Mediterana i osvajačem bronze na svjetskom prvenstvu u bodibildingu, koji je ubijen 1992. godine u Trnopolju kod Prijedora, žalio je i svjetski poznati glumac i sportista Arnold Schwarzenegger.
Zanimanje: Postavka posvećena ubijenoj legendi bh. bodybuildinga
Kategorija: Krajina
Fizički obračun u Bihaću; Opljačkane dvije trgovine u Cazinu
U ponedjeljak je ispred hostela “Begović” u Bihaću došlo do fizičkog obračuna više osoba, dok je u Cazinu opljačkana trgovačka radnja Vedo-tex. Brzom intervencijom policijskih službenika dvije osobe su lišene slobode, a naknadno još jedna osoba.
Kategorija: Krajina
Fešta u Wolfsburgu: Džeko vodio navijanje, majstorije Misketa, zastave BiH na tribinama
U Wolfsburgu se ponovo slavilo. Ne kao u sezoni 2008/09, kada su Vukovi osvojili šampionsku titulu u Bundesligi, ali fešta koju je organizovao ovaj klub dobro je zabavila prisutne navijače.
Kategorija: Sport
Formiran novi Rukometni savez BiH, za predsjednika izabran Amir Zahirović
Novi Rukometni savez (RS) Bosne i Hercegovine formiran je jučer na osnivačkoj skupštini, koja je održana u hotelu Hills, gdje je okupljena seniorska bh. reprezentacija.
Kategorija: Sport
Fiat 500 Giannini je gradski superautomobil s 350 KS
Fiat 500 ima bogatu historiju, a zahvaljujući Abarthu postao je prava džepna raketa. Međutim, na Sajmu automobila u Torinu predstavljen je Fiat 500 Giannini koji se s pravom može nazvati gradskim superautomobilom.
Kategorija: AutoMoto
Firma Tring iz Gračanice proizvela prvi bosanskohercegovački računar (VIDEO)
Mladi stručnjaci firme Tring iz Gračanice razvili su i proizveli prvi bh. računar simboličnog naziva Craidd SOM.
Zanimanje: USPJEŠNA PRIČA
Kategorija: BiH
FIAT predstavio redizajnirani 500L
S redizajniranom verzijom praktičnog FIAT-ovog modela 500L stiglo je 40 posto novih dijelova.
Kategorija: AutoMoto
Facebook ugasio 14.000 profila za manje od mjesec dana zbog seksualnog uznemiravanja
Društvena mreža Facebook ugasila je, za manje od mjesec dana, 14.000 korisničkih profila zbog pornografije i seksualne iznude, a 33 slučaja odnosila su se na seksualno uznemiravanje djece.
Kategorija: Magazin