Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Emotivni govor generala Dudakovića na dženazi heroja Hamde Mustafića (VIDEO)
Emotivni govor generala Atifa Dudakovića na dženazi heroja Hamde Mustafića, ratnog zamjenika Izeta Nanića. Rahmet duši nasem Gaziji, Heroju, borcu za slobodu današnjice.
Kategorija: Krajina
Evropska komisija protiv rasizma: Srbija je trebala priznati genocid u Srebrenici
Vlasti u Srbiji trebale bi priznati genocid u Srebrenici, iskorijeniti rasizam među nogometnim navijačima i iskorijeniti nasilje protiv Roma i LGBT populacije, navodi se u izvještaju Evropske komisije protiv rasizma i netolerancije (ECRI) za Srbiju.
Zanimanje: Govor mržnje kao devedesetih
Kategorija: Srbija
Edouard Philippe novi premijer Francuske
Predsjednik Francuske Emmanuel Macron postavio je u ponedjeljak poslanika konzervativca Edouardea Philippea za premijera, čime je održao obećanje iz kampanje da će da u francusku politiku "uvesti" nova lica.
Kategorija: Evropa
Evropska liga: Lyon u nemogućoj misiji, United spašava sezonu
Večeras su na rasporedu revanš-susreti polufinala UEFA Evropske lige. Ajax i Manchester United branit će prednost iz prvih mečeva i samo čudo bi moglo spriječiti da ove dvije ekipe ne zaigraju u finalu najmasovnijeg evropskog takmičenja.
Kategorija: Sport
Edin Džeko uplatio novac za liječenje Muhameda Talića iz Sanskog Mosta
Edin Džeko je još jednom pokazao svoju humanu stranu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine odlučio je uplatiti novčana sredstva za liječenje poznatog bosanskohercegovačkog novinara, Mime Šahinpašića, te mladog fudbalera Muhameda Talića.
Zanimanje: HUMANI GEST
Kategorija: Krajina
E.R.M Cazin: Prijave za ÖSD ispit iz Njemačkog jezika u toku
P.U "Centar za obrazovanje odraslih E.R.M" Cazin obavještava svoje polaznike i sve zainteresirane da će se na Islamskom pedagoškom fakultetu - ispostava Medrese "Džemaluddin Čaušević 03.06.2017 godine održati ÖSD ispita iz Njemačkog jezika. Prijave za ispit su u toku.
Zanimanje: Centar za obrazovanje odraslih
Kategorija: ABC market
Erdogan na meti Izraela: Turski predsjednik otvoreno podržao Palestince
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan ponovo je na sebe navukao bijes Izraela zbog tvrdnji da se ta država rasistički odnosi i diskriminira Palestince, prenosi „Guardian“. Izrael je uputio notu turskom ambasadoru i javno kritizirao Ankaru zbog „kršenja ljudskih prava“.
Zanimanje: NAVUKAO BIJES NA SEBE
Kategorija: Svijet
Eurosong 2017: Italija apsolutni favorit, BiH treći put bez predstavnika
Takmičenje za najbolju pjesmu Evrope koje počinje večeras, ove godine bit će emitirano iz Međunarodnog izložbenog centra u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine. Ovogodišnji favorit je Italija koja vodi na svim kladionicama.
Kategorija: Magazin
Emdžad Galijašević ''pojeo'' najviše ''bijelog kruha'' u Krajini
Predsjednici, premijeri, ministri, njihovi zamjenici, te poslanici i rukovodioci nekih državnih institucija mogu primati plaću i nakon okončanja mandata. Ovo pravo im daju zakoni koje su sami napisali i usvojili na državnom, entiteskim i kantonalnim nivoima vlasti.
Zanimanje: Slijede ga Hase Hajrulahović, Ahmet Egrlić, Mehmed Ćenanović...
Kategorija: Krajina
Eko sela Natura Art Bihać traži konobare i kuhare
Zbog rasta obima poslova Eko sela Natura Art raspisuje se konkurs za prijem radnika (m/ž) u sektoru ugostiteljstva.
Kategorija: ABC market