Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Eko kutak u NP ''Una'' će predstaviti sve blagodati lokalne ponude na jednome mjestu
Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF u okviru programa „Zaštićena područja za prirodu i ljude“ terenski projekt Una je u srijedu 21. 06. u Kulen Vakufu izvršila primopredaju 11 štandova Nacionalnom parku Una za uspostavu eko tržnica na području Nacionalnog parka.
Zanimanje: EKO TRŽNICA NA PODRUČJU NACIONALNOG PARKA
Kategorija: Krajina
E.R.M Cazin: Novi termini za polaganje ÖSD ispita
PU “Centar za obrazovanje odraslih E.R.M” Cazin obavještava svoje polaznike i sve zainteresirane o novim terminima ÖSD ispita iz Njemačkog jezika.
Zanimanje: Centar za obrazovanje odraslih
Kategorija: ABC market
Emir Mujadžić novi predsjednik NK Jedinstvo
Na posljednjoj sjednici Skupštine NK Jedinstvo iz Bihaća došlo je do nekoliko promjena u Statutu , sastavu skupštine i Upravi kluba podno Borića.
Zanimanje: Ukinut ''Jedan član - jedan glas'' model
Kategorija: Krajina
Emotivan trenutak: Ivica Osim u suzama doživio historijski gol Ibiševića u Brazilu
Reprezentacija Bosne i Hercegovine je svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu odigrala na današnji dan, 15. juna 2014. godine.
Zanimanje: SJEĆANJE NA MUNDIJAL
Kategorija: Sport
EU dala novac, u BiH bez potvrde o uvjetima gradnje
Dok Hrvatska čeka da Evropska komisija završi sve interne procedure za sufinansiranje projekta gradnje Pelješkog mosta, vrijednog 420 miliona eura, Vijeće ministara BiH još nije ni dobilo, a kamoli usvojilo ni zaključke bh. eksperata koji su dali saglasnost za gradnju.
Zanimanje: Pelješki most
Kategorija: Evropa
E.R.M Cazin: Novi termin za polaganje ÖSD ispita
P.U “Centar za obrazovanje odraslih E.R.M” Cazin obavještava svoje polaznike i sve zainteresirane o novim terminima ÖSD ispita iz Njemačkog jezika.
Zanimanje: Njemački jezik
Kategorija: ABC market
Edin Džeko najbolji strijelac Serie A u sezoni 2016/2017
Sjajnu sezonu u dresu Rome kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko zaključio je na najbolji mogući način.
Kategorija: Sport
Emotivni oproštaj Francesca Tottija: Teško mi je ostaviti iza sebe sve što sam gradio 25 godina
Francesco Totti je danas odigrao posljednji meč u dresu Rome. Vučica je u okviru posljednjeg 38. kola italijanske Serie A ugostila Genou. Ova dva kluba igrali su jubilarni 100. okršaj u italijanskom elitnom razredu, a krajnji rezultat bio je 3:2 za domaće koji su pobjedom izborili direktan plasman u Ligu prvaka.
Kategorija: Sport
Emotivna reakcija Morgana Freemana u Potočarima (VIDEO)
Oskarovac Morgan Freeman (79) boravio je prošle sedmice u BiH, a slavni glumac je posjetio i Srebrenicu zbog snimanja dokumentarnog filma.
Kategorija: BiH
Ekonomski fakultet u Bihaću nastavlja sa organizacijom radionica za studente
U organizaciji Konrad Adenauer Stiftung i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću, dana 22.5.2017. godine, održana je jednodnevna radionica pod nazivom Liderstvo i komunikacije.
Zanimanje: Univerzitet u Bihaću
Kategorija: Krajina