Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
EU demantuje političare u BiH: Bez posla ostalo 90.000 radnika
Zvanični statistički podaci o povećanju zaposlenosti u BiH tokom 2016. za 30.000 radnika vjerovatno nisu tačni, upozoreno je u najnovijem izvještaju Evropske komisije o ekonomskom napretku za zemlje zapadnog Balkana i Turske za prvi kvartal 2017. godine.
Zanimanje: 60% mladih ne radi
Kategorija: BiH
E.R.M Cazin: ÖSD ispit iz Njemačkog jezika u maju
Obavještavamo polaznike PU Centra za obrazovanje odraslih E.R.M Cazin i sve zainteresirane da će se 12.05.2017. i 13.05.2017. održati ÖSD ispit iz Njemačkog jezika.
Zanimanje: PU Centar za obrazovanje odraslih
Kategorija: ABC market
Englez se vratio kući nakon sedmogodišnjeg puta oko svijeta na biciklu
Engleski avanturista Leigh Timmis javio se kući nakon što je sedam godina proveo putujući svijetom na biciklu.
Kategorija: Lifestyle
EU želi spasiti Arktik: Obim morskog leda smanjen za 40 posto od 1979. godine
Problem klimatskih promjena na Arktiku očituje se već desetljećima. Obim morskog leda o kojem mnoge vrste njegova ekosustava ovise smanjio se za više od 40 posto od 1979 godine. Topljenje leda uzrokuje povlačenje tla, iscrpljivanje staništa i štete na infrastrukturi pri čemu se mogući gubitci procjenjuju na stotine milijardi eura.
Kategorija: Magazin
E.R.M Cazin: ÖSD ispit iz Njemačkog 5. i 6. maja
Obavještavamo polaznike PU Centra za obrazovanje odraslih E.R.M Cazin i sve zainteresirane da će se 05.05.2017. i 06.05.2017. održati ÖSD ispit iz Njemačkog jezika.
Zanimanje: PU Centar za obrazovanje odraslih
Kategorija: ABC market
Eksplozija u blizini stadiona Dortmunda, povrijeđen igrač Borussije Marc Bartra
Susret četvrtfinala Lige prvaka između Borussije Dortmund i Monaca otkazan je nakon eksplozije u blizini stadiona Signal Iduna Park u kojoj ima povrijeđenih osoba.
Zanimanje: Susret odgođen za sutra od 18:45 sati
Kategorija: Sport
Evo koliko parlamentarac u BiH zaradi u jednom mandatu
Građanima novi nameti, a svojih novčanih privilegija se političari teško odriču. Samo na osnovne potrebe, plate, tople obroke, prijevoz i odvojeni život, godišnje se, ne računajući kantone, utroši više od 13,5 miliona maraka, za parlamentarce i ministre, okvirni su podaci nevladinog sektora.
Zanimanje: Bezobrazluk, nego šta
Kategorija: BiH
ETA predaje oružje nakon 50 godina nasilja (VIDEO)
ETA je francuskim vlastima predala spisak osam lokacija sa skladištima oružja i eksploziva. Tokom pet decenija oružane borbe za nezavisnost, u napadima te separatističke grupe, na sjeveru Španije i jugu Francuske ubijeno je više od 850 ljudi.
Zanimanje: ŠPANIJA
Kategorija: Evropa
Evropa je umrla u Sarajevu
U nekim knjigama će pisati: Opsada Sarajeva najduža je u povijesti modernog ratovanja, najduža opsada jednog glavnog grada ikad. Trajala je 44 mjeseca, od 5. aprila 1992. do 29. februara 1996.
Zanimanje: Dan kad je počela opsada glavnog grada BiH
Kategorija: BiH
Eko selo Natura Art otvorilo svoja vrata: Dobro došli u bajku!
Nije prvoaprilska šala, od danas je zvanično otvorena sezona rada najljepšeg Eko sela na području grada Bihaća - Natura Art. Reporter našeg portala, zajedno sa biciklistima BBK "Daj krug" svratio je na unsku pastrmku u Naturu Art i zabilježio nekoliko fotografija vedre proljetne atmosfere koja tamo vlada.
Zanimanje: Bihać
Kategorija: ABC market