Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Dalić nakon velike pobjede protiv Argentine: Moramo ostati mirni, ponizni i dostojanstveni
Reprezentacija Hrvatske pobijedila je u Nižni Novgorodu u okviru 2. kola Svjetskog prvenstva selekciju Argentine rezultatom 3:0, a zadovoljan nakon utakmice bio je selektor Vatrenih Zlatko Dalić.
Zanimanje: Selektor skroman
Kategorija: Sport
Dodik: Odbacujemo mogućnost stacioniranja migranata u RS-u
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je da je protiv stacioniranja migranata na teritoriji tog bh.entiteta.
Zanimanje: Ponovio stav
Kategorija: BiH
Delegacija EU: Izmjene Krivičnog zakona FBiH odstupaju od procjene GRECO-a
Zastupnički dom Parlamenta FBiH prije dva dana je usvojio izmjene Krivičnog zakona FBiH koje se odnose na krivično djelo trgovina utjecajem. Javnost je ostala negativno iznenađena ovim izmjenama jer on direktno pogoduju političarima koji vrše trgovinu utjecajem, a o svemu se na naš upit očitovala i Delegacija EU u BiH iz koje ističu da izmjene odstupaju od procjene GRECO-a.
Zanimanje: Temeljita procjena
Kategorija: BiH
Danska i Australija podijelili bodove, ponovo presudio VAR penal
Reprezentacije Danske i Australije podijelile su bodove na Cosmos Areni u Samari u okviru 2. kola Svjetskog prvenstva odigravši neriješeno 1:1.
Zanimanje: SP u Rusiji
Kategorija: Sport
Državno prvenstvo u biciklizmu se vraća u Sarajevo nakon više od 30 godina
S obzirom na ekspanziju biciklizma kao vida prijevoza, rekreacije ali i sporta udruženje Giro di Sarajevo odlučilo je prihvatiti organizaciju Državnog prvenstva BiH u cestovnom biciklizmu, disciplina hronometar i tako vratiti ovo elitno takmičenje u glavni grad Bosne i Hercegovine nakon više od 30 godina.
Zanimanje: 23. juna
Kategorija: Lifestyle
Dilberović za Klix.ba: EU nam je za odgovore na 655 pitanja dala rok od tri mjeseca
Direktor Direkcije za Evropske integracije BiH Edin Dilberović izjavio je za Klix.ba da je Evropska komisija dala rok od tri mjeseci za dodatna pitanja u svrhu pripreme mišljenja o zahtjevu BiH za članstvo u EU.
Zanimanje: Čelnik Direkcije
Kategorija: BiH
Džanan Musa večeras na NBA draftu: Vrijeme je za najjaču košarkašku ligu svijeta
Mladi bh. košarkaši Džanan Musa i Ajdin Penava u noći sa četvrtka na petak pojavit će se na NBA draftu gdje će se 21. juna održati u Barclays Centru u Brooklynu.
Zanimanje: Raskrsnica karijere
Kategorija: Sport
Danas kalendarski počinje ljeto
Na sjevernoj Zemljinoj polulopti ljeto ove godine počinje danas, a za stanovnike na južnoj hemisferi zima.
Zanimanje: Najduži dan
Kategorija: Lifestyle
Direktor JP Aerodom Bihać: Premijer Novalić možda nije dobro informisan
Priča o izgradnji aerodroma u Bihaću traje već godinama, osnovano je preduzeće imalo je upravavljačke strukture i menadžment, no do ove godine nisu poduzete ozbiljnije i konkretnije aktivnosti. Prošle godine Vlada FBiH je osigurala 4 miliona KM i planirala 2,5 miliona KM ove godine. Zahvaljujući novom meadžmentu JP Aerodrom Bihać, koji uzgred rečeno radi uz simboličnu naknadu, projekat je pokrenut sa mrtve tačke.
Zanimanje: Elvedin Sedić
Kategorija: Krajina
Demonstranti ušli u zgradu rumunskog parlamenta u Bukureštu
Demonstranti su ušli danas u zgradu parlamenta u Bukureštu gdje su održali bučan protest zbog zakona za koji kažu da će olakšati korupciju na visokom nivou.
Zanimanje: Protiv korupcije
Kategorija: Svijet