Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Deset najboljih načina da izgubite deset kilograma što brže
Mršavljenje je izuzetno izazovno, bez obzira na to da li trebate izgubiti pet, deset ili više kilograma. Ne samo da zahtijeva promjenu ishrane i životnog stila, već i potpunu smirenost. Koristeći nekoliko strategija koje preporučuju stručnjaci, možete sebi olakšati put do gubitka deset kilograma što je prije moguće.
Zanimanje: Savjeti stručnjaka
Kategorija: Lifestyle
Damir Džumhur ispao u prvom kolu Mastersa u Cincinnatiju
Damir Džumhur je ispao u prvom kolu Mastersa u Cincinnatiju.
Zanimanje: Poraz 2:0
Kategorija: Sport
Dinamo i Crvena Zvezda ušli u play-off za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka
Večeras su odigrani revanš susreti trećeg pretkola Lige prvaka nakon kojeg smo saznali sve parove play-offa za ulazak u grupnu fazu takmičenja.
Zanimanje: Treće pretkolo
Kategorija: Sport
Drugovi na rođendanu Alije Sirotanovića: Živjelo se za rad i od rada, a ne od kriminala i ubleha
Drugovi najpoznatijeg rudara bivše Jugoslavije Alije Sirotanovića okupit će se večeras u njegovoj rodnoj Brezi da se povodom rođendana ovog udarnika i simbola radničke klase prisjete, kako kažu, njegovih zasluga iz vremena u kojem se na ovdašnjim prostorima živjelo za rad i u kojem se živjelo od rada.
Zanimanje: Simbol radništva
Kategorija: BiH
Delegacija EU odbacuje bilo kakve pokušaje poricanja genocida u Srebrenici
Delegacija EU/EUSR u Bosni i Hercegovini odbacuje bilo kakve pokušaje poricanja genocida počinjenog u Srebrenici, saopćeno je iz ureda te delegacije nakon što je danas Narodna skupština Republike Srpske održala specijalnu sjednicu kako bi raspravljala o Izvještaju Komisije o Srebrenici iz 2004. godine.
Zanimanje: Nakon odluke NSRS
Kategorija: BiH
Džaferović: Neka Dodik bude svjestan da će mu Bošnjaci zapamtiti sve uvrede
Bošnjaci će dobro zapamtiti sve uvrede, a posebno uvrede žrtava genocida u Srebrenici, koje izriče Milorad Dodik. Neka toga bude svjestan, izjavio je dopredsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović.
Zanimanje: Oštra reakcija
Kategorija: BiH
Davor Dragičević na sastanku u OHR-u: Moj David je ubijen, ja nemam više kome da se obratim
Otac stradalog mladića Davida Dragičevića, Davor Dragičević, razgovarao je danas sa zamjenikom visokog predstavnika u BiH Dennisom Hearneom upoznavši ga sa slučajem ubistva svoga sina i sina Muriza Memića, Dženana.
Zanimanje: Primio ga zamjenik
Kategorija: BiH
Drugi salon žilavke i ove godine u "Galeriji Vukoje" u Trebinju
U organizaciji Udruženja građana "Salon žilavke", u petak 17. avgusta u vinskoj "Galeriji Vukoje" u Trebinju s početkom u 19:00 sati, bit će održan "Drugi salon žilavke 2018" na kom će se predstaviti eminentni proizvođači ovog sortnog vina.
Zanimanje: Okus Hercegovine
Kategorija: Lifestyle
Dunović: Nisam optimista da će išta u vezi sa zakonom o borcima FBiH biti postignuto prije izbora
Još uvijek nema nikakvih naznaka kada bi se Parlament FBiH mogao očitovati o zakonu o pravima demobilisanih boraca u FBiH. Potpredsjednik FBiH Milan Dunović kazao nam je kako ni on nije optimista, odnosno da ne vjeruje da će se išta postići u ovom kratkom periodu prije izbora.
Zanimanje: Kratki rokovi
Kategorija: BiH
Dodik: "Navodni genocid" u Srebrenici je poslužio bošnjačkim strukturama da satanizuju RS
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik otkrio je karte na kojima će bazirati svoju beskrupuloznu predizbornu kampanju, napominjući na sjednici NSRS kako je "navodni genocid u Srebrenici poslužio bošnjačkim paraobavještajnim strukturama da satanizuju Republiku Srpsku uz svesrdnu pomoć međunarodne zajednice".
Zanimanje: Sramna kampanja
Kategorija: BiH