Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Drakonska kazna za NK Široki Brijeg
Disciplinska komisija N/FS BiH danas je na sjednici održanoj u Sarajevu izrekla kazne nogometnim klubovima zbog propusta u organizaciji.
Kategorija: Sport
Danas počinje Sarajevo Business Forum 2017.
Sarajevo Business Forum 2017, osma međunarodna investicijska konferencija, počet će u ponedjeljak u Sarajevu, pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.
Zanimanje: Osma međunarodna investicijska konferencija
Kategorija: BiH
Dobra uvertira za 9. juni: Baždarevićevi "topnici" ove sezone bili su ubitačniji od grčkih
Nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sve je bliže. Za 20-ak dana, tačnije 9. juna, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na Bilinom polju ugostiti će selekciju Grčke.
Kategorija: Sport
Dani otvorenih vrata Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću
Pedagoški fakultet Univerziteta u Bihaću organizira dane otvorenih vrata za sve buduće studente, zainteresirane za studiranje na ovoj visokoškolskoj ustanovi.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Dvadeset i četiri godine od kada su zagrljeni stradali sarajevski Romeo i Julija
Snajperski hici ispaljeni u pravcu Vrbanja mosta 18. maja 1993. godine ubili su Sarajlije Admiru Ismić i Boška Brkića, dok su pokušavali pobjeći iz opkoljenog grada i spasiti svoje živote, te sačuvati svoju ljubav.
Zanimanje: Živote su izgubili, ali ljubav je ostala sve do zadnjeg daha
Kategorija: BiH
Dedić: Poticaji su postali socijalna, a ne razvojna komponenta
Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić na početku tematske sjednice Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine o stanju u poljoprivredi FBiH je kazao da pritisak na resorno ministarstvo vrše oni koji su godinama koristili poticaje, a na to nisu imali pravo.
Zanimanje: Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva
Kategorija: Krajina
Dodik u NSRS-u: Ovi što ne glasaju za prodaju rade za Mittal i primaju novac od njih
Poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske trebaju početi raspravu o prijedlogu odluke o davanju saglasnosti na odluku Vlade tog bosanskohercegovačkog entiteta o prodaji 64,99 odsto akcija osnovnog kapitala Rudnika željezne rude (RŽR) "Ljubija" iz Prijedora, metodom neposrednog izbora kupca, javlja Anadolija.
Zanimanje: BANJA LUKA
Kategorija: BiH
Donna Ares novom objavom rastužila svoje fanove
Pjevačica Donna Ares koja se već duže vrijeme bori sa rakom, kaže da ipak nije pobijedila ovu opaku bolest.
Zanimanje: Ipak nije pobijedila rak
Kategorija: Krajina
Džumhur pao za četiri pozicije na ATP listi
Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur nazadovao je četiri pozicije na novoj ATP listi i sada se nalazi na 93. mjestu.
Kategorija: Sport
Dodik najavio referendum o otcjepljenju
Entitetski predsjednik Milorad Dodik izjavio je danas da je potpuno uvjeren da će se desiti referendum o samostalnosti RS-a, u nekom periodu.
Zanimanje: BANJA LUKA
Kategorija: BiH