Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Donna Ares objavila fotografiju koja samo na prvi pogled zbunjuje
Uprkos učestalim kemoterapijama, bosanskohercegovačku pjevačicu Donnu Ares dobro raspoloženje ne napušta.
Zanimanje: HRABRA BIŠĆANKA
Kategorija: Krajina
Disciplinska komisija FIFA-e pokrenula istragu protiv Gillija, Džeke, Bešića, Manolasa i Giannotasa
Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA) pokrenula je istragu protiv petorice aktera nemilih scena nakon meča BiH - Grčka u Zenici.
Kategorija: Sport
Dvije škole pod jednim krovom: 'U tim školama se odgajaju nacionalisti, naša borba tek počinje'
Ukidanje etničkih podjela u školama, odnosno fenomena "dvije škole pod jednim krovom", osnovni je zahtjev učenika iz Jajca, ali i ostalih dijelova BiH, koji su se okupili na mirnom protestu ispred zgrade Vlade Srednjobosanskog kantona (SBK) u Travniku.
Zanimanje: Protest učenika
Kategorija: BiH
Danas je počelo ljeto
Ljeto na sjevernoj zemljinoj hemisferi počelo je danas u 6.25 sati. Na dan početka ljeta obdanica je najduža, a noć najkraća. Ljeto će trajati do 22. septembra, kada počinje jesen.
Kategorija: Magazin
Detalji slučaja "Slavonija Di": Čuvar prvo ubio mladića, a potom spalio objekat
Mostarska policija danas je medijima saopštila da je slučaj požara, a kasnije i ubistva u poslovnom objektu "Slavonija Di“ osumnjičen V. T. koji je lišen slobode te će biti optužen za navedena djela. Policija je kazala da je djelo nedvojbeno dokazano.
Zanimanje: MOSTAR
Kategorija: BiH
Džumhur izborio osminu finala na ATP-u u Francuskoj
Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u drugo kolo ATP Challenger turnira u francuskom Bloisu.
Kategorija: Sport
Džej Ramadanovski u klubu Svarog
Jedan od najuspješnijih pjevača na regionalnoj estradnoj sceni, Džej Ramadanovski, nastupiće u nedjelju, 25. juna u bihaćkom lubu Svarog.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Izdvojeno
Direktorima nakon gašenja Fondacije OdRaz isplaćeno 134.380 KM otpremnine
Vlada FBiH, nakon gašenja Fondacije za održivi razvoj OdRaz, isplatila je direktoru i izvršnim direktorima 134.380 KM otpremnine. Najviše novca dobio je direktor Vinko Jakić (48.969 KM) koji je na osnovu menadžerskog ugovora u OdRazu primao mjesečnu neto plaću od 4.080 KM.
Zanimanje: PLAĆE PREKO 4.000 KM
Kategorija: BiH
Djevojka išla od radnje do radnje i otplatila tuđe dugove
Mala, obična prodavnica u mahali ili selu, u savremeno doba globalizacije, suprotno svim ekonomskim logikama, opstaje. Vjerovatno je Balkan po tome izuzetak. Jedan od razloga što ne gubi interes mušterija jest čuvena "teka koja trpi veresiju" kupaca finansijski nemoćnih da odmah plate, uglavnom osnovne životne potrepštine. Vlasnici tih i takvih trgovina imaju posebnu definiciju za svoj način rada.
Zanimanje: Odlazi stranac i toliko dobra iza sebe ostavlja
Kategorija: BiH
Dirljiv prizor: Policajac zaplesao valcer sa staricom u tržnom centru
Policijski službenik Steve Hopley uzeo je penzionerku za ruku koja je prolazila holom tržnog centra Mander Centre u West Midlandsu i zaplesao s njom valcer uz muziku koja je svirala.
Kategorija: Magazin