Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Džumhur 90. igrač svijeta, Nadal se vratio na peto mjesto
Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur zauzima 90. mjesto na novoj ATP rang listi.
Kategorija: Sport
Devet razloga zašto je čokolada dobra za zdravlje
Već odavno je poznato da čokolada pozitivno utječe na raspoloženje, umanjuje stres te da pomaže kod PMS-a.
Kategorija: Ishrana
Da li ste aktivirali opciju "undo send" na Gmailu?
Gmail je prije skoro dvije godine uveo zvanično opciju "undo send" koja bi korisnike mogla spasiti potencijalno sramnih i nepotrebnih situacija. No prema podacima portala Mashable, ovu opciju još uvijek ne koristi veliki broj ljudi.
Kategorija: Tehnologija
Dijetalna gazirana pića štetnija su za vaše zdravlje nego što se mislilo
Gazirana pića možda su jedan od poroka kojih se najteže riješiti. Svi znamo da su loša za našu kilažu i općenito za zdravlje, ali novo istraživanje koje je objavljeno upravo je otkrilo njihovu još strašniju stranu.
Kategorija: Ishrana
Dodik: Zvao me je Bakir da podržimo neke zaključke SDA, ali rekao sam mu da ne može
Predsjednik Republike Srpske i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je danas da je neusvajanjem zakona o akcizama u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH ugrožen kreditni aranžman s Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), koji je trebalo dodatno da stabilizuje finansijsku situaciju u tom bh. entitetu.
Kategorija: BiH
Damir Nikšić: Mladi u Jajcu nisu buntovnici bez razloga, oni se hrvu sa osvjedočenim zlom
Nazove me novinarka jednog liberalnog medija da prokomentarišem procese i dešavanja u Jajcu. Radi se o pobuni srednjoškolaca protiv aparthejda u Federaciji BiH, pobuni napredne omladine protiv krajnje konzervativne desničarske politike koja je prethodno rezultirala podjeljenim i odovojenim, doslovno "etničkim", osnovnim školama, a koja kani da kreira iste takve srednje škole.
Zanimanje: KOLUMNA
Kategorija: BiH
Dječija proljetna radionica u Glossa-centru Bihać
Dragi roditelji i draga djeco, na kalendaru nam je proljeće uveliko stiglo, ali nam minusi ipak pokazuju drugačije. U Glossa – centru za njemački jezik Bihać smo odlučili da prizovemo proljeće i sve ono što dolazi sa ovim divnim godišnjim dobom: sunce, plavo nebo, cvijeće i igre na otvorenom te u subotu, 22.4.2017. organizujemo besplatnu proljetnu radionicu za vas mališane na temu proljeće.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Dječaku Sandiju iz Bihaća potrebna naša pomoć
Svi znamo kako je danas teško živjeti, pa vas molimo da ukoliko ste u mogućnosti pomognete i vratite osmijeh na Sandijevo nevino lice.
Kategorija: Krajina
Došlo je vrijeme da vlasti optužimo za 30-godišnji genocid protiv sopstvenih naroda
Pokušali smo doznati da li su slike protesta danas nezamislive na ulicama Sarajeva, Banjaluke, Tuzle, Mostara... I da li je demokratija zaista toliko zahtjevna, pa većina ljudi u BiH za za nju nije spremna?
Zanimanje: GRAĐANSKI BUNT
Kategorija: BiH
Delegacija gradske uprave posjetila prostore Kombiteksa
Nakon posjete privrednom društvu Laser, delegacija gradske uprave Bihać posjetila je prostore privrednog društva Kombiteks. U razgovoru sa Šefikom Smlatićem, stečajnim upravnikom istaknuta je spremnost gradske uprave za povezivanjem sa preduzećima koja su od značaja za lokalnu zajednicu i njen dalji razvoj. Šefik Smlatić, koji je na funkciji stečajnog upravnika više od godinu dana, u svom obraćanju istakao je da je Kombiteks sa proizvodnjom u potpunosti stao 2002. godine.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina