Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Ceste zahtijevaju intervencije, crne tačke odnose živote, loše i željeznice!
Vlasti Federacije BiH donijele su Transportnu strategiju, na kojoj će se u narednom periodu, tačnije do 2030. godine, bazirati ulaganja te obnova i izgradnja autoputeva, magistralnih cesta, željezničkih pruga te aerodroma.
Zanimanje: Vlasti FBiH objavile Transportnu strategiju do 2030.
Kategorija: BiH
Crna Gora na korak do američke podrške ulasku u NATO
Senat SAD-a podržao je proceduralnu mjeru kojom je okončana rasprava o Protokolu o prijemu Crne Gore u NATO, čime je otvoren put za konačnu ratifikaciju tog dokumenta, koja bi se trebala dogoditi do kraja tjedna.
Zanimanje: Sporazum ratificiralo 25 od 28 članica
Kategorija: Evropa
Cazin: Poginuo radnik u betonari usljed pada sa silosa
Tridesetpetogodišnji Enis Elkasović, uposlenik betonare Familija Liđan d.o.o., smrtno je stradao jučer u popodnevnim satima u Cazinu.
Zanimanje: Protiv vlasnika podnesena krivična prijava
Kategorija: Krajina
Cazin: Preminuo radnik na betonari
Jučer se u Cazinu desio tragični slučaj u kojem je poginuo radnik u preduzeću Familija Liđan d.o.o. koje se bavi proizvodnjom betona. Radi se o Elkasović Enisu rođenom 1972. godine. Za sada tačni razlozi nisu poznati, a više informacija dobili smo od portparola MUP-a USK u čijem se izvještaju kaže:
Zanimanje: TRAGEDIJA U VRELU
Kategorija: Krajina
Cazinjanka Irma Ćoralić: ‘Ako ste osoba s invaliditetom, uz to i žena, smatra vas se aseksualnom i nesposobnom za majčinstvo’
Irmi Ćoralić odmah po rođenju u Bihaću postavljen je niz dijagnoza s veoma lošim prognozama. Pedijatrica je savjetovala roditeljima da je ostave u bolnici jer neće preživjeti i za nju nema pomoći. Kako su rekli, čak ni u Americi. Usprkos dijagnozi artrogripoza te značajnom razvoju skolioze danas je Irma vesela dvadesetšestogodišnja. Zaljubljena žena s velikom željom da položi vozački ispit koji bi joj omogućio dodatnu samostalnost.
Zanimanje: PRIČA OSOBE SA INVALIDITETOM
Kategorija: Krajina
Čitanje povodom Svjetskog dana poezije na Gradskoj otoci u Bihaću
Dragi Bišćani, danas će se na Gradskoj otoci povodm Svjetskog dana poezije upriličiti sat čitanja. Svi građani su dobrodošli.
Zanimanje: Svi građani su dobrodošli
Kategorija: Krajina
Cedevita nadigrala Jolly, Džanan Musa ubacio 14 poena
U 21. kolu hrvatske košarkaške A-1 lige Cedevita je savladala Jolly JBS rezultatom 82:66. Zagrepčani su od prve do posljednje minute vodili i zasluženo su slavili i upisali 16. pobjedu u prvenstvu.
Zanimanje: 21. kolo hrvatske košarkaške lige
Kategorija: Krajina
Cazinski košarkaši u playoffu za ulazak u viši rang
Velikom pobjedom u gostima 72-66 nad domaćom ekipom Živinica,košarkaški su jedno kolo prije kraja osigurali učešće u playoffu za ulazak u kvalitetnu A1 ligu FBIH.Igrajući protiv direktnog konkurenta za playoff Cazinjani su slabije odigrali prvo poluvrijeme ali su zato u drugom pokazali zašto su glavni konkurenti za ulazak u A1 ligu.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
CCI: Pad životnog standarda u BiH uzrokuje gubitak posla, rast administracije i skupe komunalije
Konsultanska kompanija Mercer objavila je 14. marta listu svjetskih gradova poredanih po kvaliteti života građana koja je zaključena na osnovu istraživanja iz 2016. godine. Glavni grad Bosne i Hercegovine se na spisku kojeg čini 231 grad nalazi na 171. mjestu.
Kategorija: BiH
Čović i Dodik optužili Izetbegovića za krizu u BiH (VIDEO)
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović i predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik optužili su člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića za izigravanje povjerenja i izazivanje krize u Bosni i Hercegovini.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH