Pizza bestellen Graz Lieferservice Graz
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Čović u Bihaću: Njemačka iduće godina prima 200.000 ljudi, pola bi moglo biti iz ovih krajeva
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović boravio je danas u službenoj posjeti Unsko-sanskom kantonu, a u Bihaću se sastao s premijerom USK Huseinom Rošićem te članovima Vlade USK.
Zanimanje: Problem iseljavanja
Kategorija: Krajina
Cvijanović: Nastaviti konstruktivnu politiku regionalne saradnje
Predsjednica Vlade Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović razgovarala je u Washingtonu, u odvojenim susretima, s kongresmenima u Predstavničkom domu SAD Albiom B. Sires i Williamom Ballardom Hurdom.
Zanimanje: Največa pažnja posvećena sigurnosnim izazovima
Kategorija: BiH
Četrnaest bh. olimpijca dobija olimpijske stipendije solidarnosti MOK-a
Na ceremoniji otvaranja Simpozija „Nove tehnologije u sportu 2017“ u prostoru Olimpijskog muzeja u Sarajevu, danas je potpisan ugovor o stipendiranju bosanskohercegovačkih sportsta, kandidata za učešće na olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.
Zanimanje: Potpisan ugovor
Kategorija: BiH
Cazin: Učenici ukrali automobil u vlasništvu nastavnice
Pripadnici Policijske stanice u Cazinu obavili su danas razgovor sa roditeljima dva učenika devetog razreda Osnovne škole “Cazin 1”, koji su juče u poslijepodnevnim satima, na kratko vrijeme ukrali automobil u vlasništvu nastavnice P.A.(44).
Zanimanje: Oduzimanje tuđe pokretne imovine
Kategorija: Krajina
Cvijanović i Čović: Što hitnije usvojiti izmijenjeni Zakon o akcizama
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović informirao je danas premijerku RS-a Željku Cvijanović o aktivnostima koje svi nadležni nivoi u BiH treba da realiziraju da bi BiH stekla status kandidata za članstvo u EU.
Zanimanje: Da li će biti usvojen zakon o akcizama
Kategorija: BiH
Cazinjanki Ajli Mahmutović neće faliti sredstva za odlazak na SP
Sedmerostruka prvakinja Bosne i Hercegovine u karateu Cazinjanka Ajla Mahmutović objavila je sinoć da neće putovati na predstojeće Svjetsko prvenstvo na Tenerife budući da nema dovoljno finansijskih sredstava za putovanje i boravak.
Zanimanje: Nakon facebook statusa mnogi sponzori podržavaju odlazak Cazinjanke na Svjetsko prvenstvo
Kategorija: Krajina
Cazin: Iz automobila ukradena veća količina novca, policija traga za počiniteljem
Jučer se Policijskoj stanici obratio H.H., rođen 1959.godine, koji je prijavio da je iz prtljažnika motornog vozila, koje se nalazilo parkirano u garaži, otuđena torba u kojoj se nalazila veća količina novca.
Zanimanje: Krađa
Kategorija: Krajina
Cazinjanka jedina automehaničarka u historiji belgijskog grada Eupen
Automobil vjerojatno ne popravljate kod automehaničarke. Teško da ćete i naći ženu koja se bavi tim zanimanjem. No u budućnosti bi se to moglo promijeniti, sve je više djevojaka koje traže takozvana muška zanimanja. Jedna od njih je i Anela-Dženana Merdanović.
Zanimanje: Jedina automehaničarka u historiji belgijskog grada Eupen
Kategorija: Krajina
Ćosić: Fašizacija Hrvatske, u Srbiji vlada košmar
Bora Ćosić je autor 50 knjiga, brojnih eseja, objavljuje u evropskim novinama. Za Radio Slobodna Evropa govori o situaciji na Balkanu, Hrvatskoj i Srbiji, te zašto danas cijenu Angelu Merkel. Trenutno u Berlinu priprema sabrana djela koja će mu izaći u Beogradu.
Kategorija: Evropa
Crno vino u službi zdravlja: Štiti srce, jača imunitet i reguliše tjelesnu težinu
Zdravstvene prednosti crnog vina bile su tema brojnih istraživanja. Općepoznato je da je crno vino dobro za srce, a nova istraživanja pokazuju da je dobro i za zdravlje zuba, um te regulisanje tjelesne težine. Naravno, ukoliko ga konzumirate u umjerenim količinama.
Kategorija: Ishrana