Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Članovi PD “Plješevica”Bihać na Čvrsnici
Članovi PD “Plješevica”Bihać proteklog vikenda na planini Čvrsnici, gdje su pohodili vrh Velikog Vilinca 2118 m.n.v , jezero Crvenjak, koji se nalazi na 2000 m.n.v. te Hajdučka vrata 2000 m.n.v.
Zanimanje: Pohodili vrh Velikog Vilinca
Kategorija: Krajina
Cvijet Srebrenice u srcu Grada Cazina
Svake godine Grad Cazin i brojni Cazinjani iz domovine i dijapore na poseban način obilježe godišnjicu genocida u Srebrenici. 22. godišnjica od najstrašnijeg zločina počinjenog u 21. vijeku nad nedužnim žrtvama, djecom i civilima u Cazinu će se obilježavati tokom cijelog ljeta.
Zanimanje: 22 godine od najstrašnijeg zločina
Kategorija: Krajina
Četveročlanoj porodici u BiH potrebno više od 2.100 KM mjesečno za osnovne stvari u životu
Troškovi života u BiH rastu iz godine u godinu. Prema podacima Agencije za statistiku BiH, cijene proizvoda i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju u BiH mjerene indeksom potrošačkih cijena, porasle su u martu ove godine u odnosu na februar za 0,1 posto.
Zanimanje: CIJENE U PORASTU
Kategorija: BiH
Ćelavost se doživljava kao znak veće inteligencije i muževnosti
U svijetu uspješnih muškaraca mnoštvo je onih bez kose, a novo istraživanje sugeriše da to nije slučajnost.
Kategorija: Lifestyle
Četiri godine nakon požara: Započinje obnova operacijskih sala u bihaćkoj bolnici
Iako će u julu biti pune četiri godine otkako je u požaru teško stradala Kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću, četiri operacijske sale i dalje nisu obnovljene, tako da se u Bihaću, umjesto na Hirurgiji, operacijski zahvati i dalje vrše na Odjelu neurologije.
Zanimanje: DUG 13 MILIONA KM
Kategorija: Krajina
Cedevita u finalu hrvatskog prvenstva, sjajni Musa postigao 24 poena
Košarkaši Cedevite plasirali su se u finale prvenstva Hrvatske nakon što su i u drugom meču polufinala bili bolji od Splita.
Zanimanje: Protivnik Cedeviti bit će Cibona
Kategorija: Krajina
Cazin lider po broju novozaposlenih u Krajini za 2016. godinu
Premijer bosanskohercegovačkog entiteta Federacija Fadil Novalić gostujući u Pressingu N1 televizije govorio je o ''mitu'' i desetinama hiljada osoba zaposlenih u dosadašnjem dijelu njegovog mandata.
Zanimanje: Slijede ga V. Kladuša i Bihać
Kategorija: Krajina
Cazinski maturanti paradirali gradom (VIDEO)
Pored zasebnih maturskih večeri srednjih škola, koje se održavaju ovih dana, maturanti četiri cazinske srednje škole okupljaju se i zajedno na tradicionalnoj Maturskoj paradi i zabavi koja je održana danas pod pokroviteljstvom Grada Cazina.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
Caffe bar ''Ismar'' vas poziva na Maturijadu 2017
Cjelodnevni party zakzan za 12. maj, na kojem će za zabavu biti angažovana dva DJ-a i to svima dobro poznati kreatori najboljih žurki DJ Mrvy i DJ Soundadditcs, a u čast svih bihaćkih maturanata organiziraće caffe bar ''Ismar''.
Zanimanje: Cjelodnevni party
Kategorija: Krajina
Čestitka gradonačelnika Fazlića povodom Dana Zlatnih ljiljana i Dana pobjede nad fašizmom
Deveti maj proslavlja se i kao Dan Zlatnih ljiljana. Zlatni ljiljan je bilo najveće vojno odlikovanje Armije Republike Bosne i Hercegovine za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini. Dodjeljivalo se vojnicima i oficirima za najsmjelije, najhrabrije i najtaktičnije podvige protiv agresora. Odlikovanje Zlatni ljiljan se može porediti sa nekadašnjim odlikovanjem Narodni heroj u SFRJ. Na ovaj dan, 1945. godine u Berlinu je potpisana bezuslovna kapitulacija Njemačke, čime je zvanično slomljena jedna ideologija koja je odnijela milione ljudskih žrtava.
Zanimanje: Bihać
Kategorija: Krajina