A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Cvijanović: Zbog izborne godine moguć zastoj u realizaciji obaveza prema MMF-u
Premijerka RS-a Željka Cvijanović tvrdi da bi moglo doći do zastoja u ispunjavanju obeveza prema Međunarodnom monetarnom fondu (MMF), budući da je u Bosni i Hercegovini ovo izborna godina.
Zanimanje: Prognoze premijerke
Kategorija: BiH
Chelsea bi prodao Batshuayija za 65 miliona eura ili u zamjenu za Pulišića
Belgijski napadač Michy Batshuayi ima sjajan početak karijere u Dortmundu budući da je u tri odigrane utakmice postigao pet golova i upisao jednu asistenciju.
Zanimanje: Skovali plan
Kategorija: Sport
Crna Gora na Eurosong u Lisabon šalje Vanju Radovanovića
Pjevač Vanja Radovanović sa pjesmom "Inje" predstavljat će Crnu Goru na Eurosongu u Lisabonu, odlučeno je glasovima gledalaca na Monteviziji, koju je organizovala Radio-televizija Crne Gore.
Zanimanje: Pjesma "Inje"
Kategorija: Magazin
Cedevita osvojila Kup Hrvatske, Musa ubacio 12 poena u finalu
Košarkaši Cedevite osvojili su Kup Hrvatske pobjedom u finalu nad Cibonom rezultatom 86:74.
Zanimanje: Pobjeda nad Cibonom
Kategorija: Sport
Cvijanović: U SDS-u su svi drugi u igri, osim njihovog formalnog "ikebana predsjednika"
Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je Srni da predsjednik ove stranke Milorad Dodik zna da uživa podršku cjelokupnog članstva i organa SNSD-a, za razliku od predsjednika SDS-a Vukote Govedarice.
Zanimanje: Na račun Govedarice
Kategorija: BiH
Conte: Igranje protiv Barcelone je izazov, moramo vjerovati u sebe
Menadžer londonskog Chelseaja Antonio Conte najavio je meč protiv Barcelone kao veliki izazov za njegovu ekipu, a dodao je da Plavci moraju imati vjere u sebe kako bi stigli do dobrog rezultata.
Zanimanje: Meč sezone
Kategorija: Sport
CBS News: Rusija koristi podijeljenost naroda za destabilizaciju BiH i sprečavanje ulaska u NATO
Američka radio-televizija CBS News tematizirala je utjecaj Rusije na Balkan s naglaskom na BiH, što je zabrinulo mnogo zemlje. Istaknuto je kako bi Rusija mogla iskoristiti podijeljenost naroda kako bi destabilizirala BiH s ciljem da učini nemogućim njen pristup NATO-u, te da postoji bojazan od novog sukoba.
Zanimanje: Strah od novog rata
Kategorija: BiH
Članovi Asocijacije srednjoškolaca BiH u posjeti bihaćkom gradonačelniku
Predstavnici Asocijacije srednjoškolaca BiH – Lokalni tim Bihać, Emina Zulić, Aziz Šahbazović i Vedad Šahinović posjetili su danas Gradsku upravu Bihać i u razgovoru sa bihaćkim gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem prezentirali aktivnosti koje Asocijacija planira realizirati ove godine u Bihaću. Istaknuvši da je Asocijacija nestranačka, nevladina i neprofitna organizacija koja okuplja srednjoškolce i bavi se njihovim pravima i statusom u lokalnim zajednicama, Elma Zulić, koordinator Lokalnog tima Bihać, kazala je da će i ove godine Asocijacija realizirati nekoliko projekata koji za cilj imaju druženje i povezivanje srednjoškolaca iz cijele BiH.
Zanimanje: aktivizam mladih
Kategorija: Krajina
CCI pozivaju vlasti da se uhvate u koštac s problemom odlaska mladih iz zemlje
Predstavnici Centara civilnih inicijativa danas su u Sarajevu izjavili da je od ukupnog broja mjera u Programu rada Vlade FBiH za 2017. godinu realizovano 57 posto, pri čemu je postotak realizovanih zakona oko 35.
Zanimanje: Presjek stanja
Kategorija: BiH
Citroën predstavio novi Berlingo: Prostranost i praktičnost iznad svega
S trećom generacijom Berlinga stižu dvije dužine karoserije na kojoj nekolicina elemenata podsjeća na Citroënov crossover Cactus.
Zanimanje: Oda porodici
Kategorija: AutoMoto