Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Cazin: Simbolična ljepota grada zahvaljujući "Cvijetu Srebrenice"
Svake godine Grad Cazin i brojni Cazinjani iz domovine i dijaspore na poseban način obilježe godišnjicu genocida u Srebrenici. Ovogodišnja 22. godišnjica od najstrašnijeg zločina počinjenog u 21. vijeku nad nedužnim žrtvama, djecom i civilima u Cazinu obilježavat će se tokom cijelog ljeta.
Zanimanje: Impresivne fotografije
Kategorija: Krajina
Cazin: Snaha nanijela svekrvi tjelesne ozljede; Autostoperi zaustavili vozača, pretukli ga i pokrali
Dana 21.06.2017.godine PS obratio se dežurni liječnik u DZ Cazin koji je prijavio da je ukazana liječnička pomoć licu D.A. rođena 1940 godine i kojoj su konstatovane LTP. U razgovoru sa oštećenom ista je izjavila da je fizički napadnuta od strane T.S. rođena 1973. godine. Daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Nasilje u porodici“ nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin.
Zanimanje: MUP USK
Kategorija: Krajina
Crvene ribizle višestruko korisne: Prepune vitamina, vlakana i prote...
Ukusna i ljekovita crvena ribizla sadrži ugljikohidrate, vlakna i proteine. Prebogata je karotenom koji u organizmu sintetizira vitamin A, važan za zaštitu sluzokože i pospješivanje razmjene materija na ćelijskoj razini.
Kategorija: Ishrana
Cazin: Otvorio se granični prelaz, ali do njiva u Hrvatskoj mogu samo pješke
Mještani Tržačkih Raštela, nadomak Cazina, od prije nekoliko dana granicu s Hrvatskom mogu preći na malograničnom prelazu koji se nalazi u ovom mjestu, ali samo pješke, tako da svoje njive u susjednoj državi ne mogu obrađivati kako treba jer ne mogu do njih traktorima.
Zanimanje: Tržačka Raštela
Kategorija: Krajina
Cazin: Jedno lice izgubilo život u saobraćajnoj nesreći na Ostrošcu
U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći u magistralnom putu Mihaljevac - Ostrožac jedno lice tokom noći podleglo je uslijed teških ozljeda.
Zanimanje: TRAGIČAN ISHOD
Kategorija: Krajina
Cazin: Zbog birokratije djevojčica s cerebralnom paralizom ne može u vrtić
Supružnici Ismet i Vahida Dizdarević iz cazinskog naselja Crnaja već četiri mjeseca čekaju da četverogodišnju kćerkicu Iman, koja boluje od cerebralne paralize, upišu u vrtić "Hasnija Omanović" u Cazinu.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
Četvrti dan protesta boraca: Ostajemo i borimo se za svoje
Već četvrti dan nezadovoljni demobilisani borci protestuju u parku ispred zgrade Vlade Federacije BiH. Traže da se usvoji jedinstven registar boraca Armije BiH i da se javno objavi, borački dodatak od minimalno 326 KM, ukidanje finansiranja svih boračkih udruženja te besplatno liječenje.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH
CK Bihać obilježava Svjetski dan dobrovoljnih darivaoca krvi
Crveni križ tradicionalno u okviru svojih redovnih aktivnosti u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi provodi aktivnosti motivisanja i organizacionog okupljanja dobrovoljnih davalaca krvi, popularisanja davalaštva i organizovanja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u saradnji sa zdravstvenim ustanovama. Crveni križ grada Bihaća obilježava Svjetski dan dobrovoljnih darivaoca krvi 14.06.2017.godine u skladu sa programom obilježavanja.
Zanimanje: Poziv za akciju dobrovoljnog darivanja krvi
Kategorija: Krajina
Cazin: Polupao inventar u ugostiteljskom objektu pa se sam prijavio policiji
Dana 05.06.2017.godine PS obratio se R. F. rođen 1982.godine koji je prijavio da je polupao inventar u ugostiteljskom objektu iz razloga što je fizički napadnut dana 03.06.2017.godine od strane vlasnika ugostiteljskog objekta H.B.rođen 1981.godine.
Zanimanje: MUP USK
Kategorija: Krajina
Cazin grad sa najviše saobraćajnih nesreća u BiH
Ceste u Bosni i Hercegovini predstavljaju jednu od najopasnijih evropskih putnih mreža. U prilog toj tvrdnji idu brojne saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodima koje su se dogodile u posljednje vrijeme u BiH.
Zanimanje: Alarmantni podaci o sigurnosti u saobraćaju
Kategorija: Krajina