Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Bihać: U toku obavezna deratizacija
U toku je obavezna preventivna deratizacija koju i ove godine izvodi Veterinarska stanica u Bihaću. Deratizacija prije svega služi za suzbijanje populacije glodara na najmanju moguću mjeru. Njihovo suzbijanje ima epidemiološki, epizotiološki, ali i ekonomski značaj.
Zanimanje: Veterinarska stanica
Kategorija: Krajina
BiH na korak do stvaranja pravnog okvira za ispitivanje imovine političara
BiH konačno ima priliku da stvori pravni okvir kojim bi se omogućilo ispitivanje imovine političara, a koja je predmet čestih spekulacija u bosankohercegovačkom društvu.
Zanimanje: PSBIH
Kategorija: BiH
Bihać: Radovi na uređenju gradskih ulica kasne četiri mjeseca
Pored cijene priključaka na novu kanalizacionu mrežu, građane, pogotovo vozače ipak najviše zanima konačan završetak i asfaltiranje gradskih saobraćajnica.
Zanimanje: Euroasfalt kasni s radovima
Kategorija: Krajina
B2B BiH Vrijeme je za nove poslovne trendove
Klasična komunikacija i pristup kupcima i klijentima postali su prošlost! Podrškom najvećih bh. kompanija B2B BiH predvodi bh. firme ka njihovoj digitalnoj poslovnoj budućnosti.
Zanimanje: Digitalna business web platforma
Kategorija: ABC market
Bakir Izetbegović spakovao 300-milioniti Tops u Velikoj Kladuši
U kompaniji AC Food Velika Kladuša danas je proizveden tristomilionito pakovanje brenda Tops, a čast da upakuje jubilarni paket najpoznatijeg biskvita na ovim prostorima imao je član predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.
Zanimanje: Posjeta Agrokomercu
Kategorija: Krajina
Bh. košarkaši bez selektora Vujoševića traže pobjedu u Armeniji kako bi izborili kvalifikacije
Seniorska muška košarkaška reprezentacija BiH igra danas odlučujuću utakmicu pretkvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se 2019. godine održati u Kini.
Zanimanje: Odlučujući meč
Kategorija: Sport
Bihać: 42 najbolja grla iz regije na konjičkim trkama "Memorijal Alija Izetbegović"
Na hipodromu "Bakšaiške bare" u Bihaću ljubitelji konjičkih utrka danas će moći uživati u međunarodnim utrkama na 14. "Memorijalu Alija Izetbegović".
Zanimanje: Ukupni nagradni fond 39.000 KM
Kategorija: Krajina
Bihać: 11 turskih državljana otkriveno u ilegalnom prelasku granice
Službenici Jedinice granične policije Izačić danas su spriječili 11 državljana Turske u ilegalnom prelasku državne granice iz BiH u Hrvatsku. Otkriveni su na području Bihaća.
Zanimanje: GPBiH
Kategorija: Krajina
Bosanska Krupa: Kružnim tokom vozila u suprotnom smjeru
Na društvenim mrežama kruži fotografija automobila koji u kružnom toku vozi u suprotnom smjeru, a prema navodima korisnika Facebooka, nastala je danas u Bosanskoj Krupi.
Zanimanje: Svašta se dešava na bh. cestama
Kategorija: Krajina
Budžetski korisnici: Kako je Lidija Bradara zaposlila osam savjetnika
Pet od osam savjetnika Lidije Bradare, predsjedavajuće Doma naroda PFBiH, ne ispunjava zakonske propise za imenovanje na te funkcije. Za njih je iz federalnog budžeta za dvije i po godine potrošeno više od 306.000 maraka.
Zanimanje: Parlament FBiH
Kategorija: BiH