Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Bajramska čestitka gradonačelnika Bihaća i predsjedavajućeg GV Bihać
“Povodom najvećeg islamskog praznika Ramazanskog Bajrama, u svoje lično ime i u ime Gradske uprave Bihać i Gradskog vijeća Bihać, građanima Bihaća i Unsko-sanskog kantona islamske vjeroispovijesti upućujemo iskrene čestitke. Najveći islamski praznik prilika je da osnažimo svoju vjeru, ojačamo naše odnose unutar porodice, naš odnos prema komšijama i prijateljima. Uvjereni smo da je predstojeći Bajram još jedna prilika da jedni drugima oprostimo, te nastavimo zajednički da gradimo i jačamo međuljudske odnose u našem gradu Bihaću. Uz želju da predstojeće bajramske dane provedemo u krugu porodice i najmilijih, dobrom zdravlju i lijepom raspoloženju, upućujemo iskrene čestitke - Bajram Šerif Mubarek Olsun!”
Zanimanje: Bajram Šerif Mubarek Olsun
Kategorija: Krajina
Biotehnički fakultet: Projekt ''Borba protiv ambrozije''
Biotehnički fakultet Univerziteta u Bihaću, u suradnji sa Ministarstvom za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša USK pokrenuo je projekt ''Borba protiv ambrozije'' i pozivao sve građane da organiziraju u svojim lokalnim zajednicama akcije uklanjanja ove opasne biljke. Okrenite se oko sebe i uklonite je!
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Bužimljani krenuli pješice za Srebrenicu
Jutros su iz Bužima na put dug 645 kilometara krenuli Husein Dizdarević i Mehmed Bašigovac. Odlučili su pješačiti do Srebrenice kako bi odali počast nevinim žrtvama genocida te 11. jula prisustvovati još jednoj dzenazi i godišnjici stradanja naroda ovoga kraja.Husein je bivši pripadnik 505.Viteške bužimske brigade koji je odlučio priključiti se, također bivšem pripadniku Armije R BiH Mehmedu iz Kalasije, kojem je ovo drugi put da pješači od Bužima do Srebrenice.Podršku ovim hrabrim veteranima rata dali su općinski načelnik Zikrija Duraković i predsjednik Koordinacije boračkih udruženja Edham Eminić.
Zanimanje: DUG PREMA ŽRTVAMA
Kategorija: Krajina
Borci u sve težoj situaciji: Poručuju da će se spaliti za Bajram!
Već jedanaest dana traju protesti demobiliziranih boraca Armije BiH ispred zgrade Vlade Federacije BiH u Sarajevu, te su iscrpljeni borci danas najavili da će se spaliti za Bajram ako njihovi zahtjevi ne budu ispunjeni.
Zanimanje: 11 dana nalaze se ispred zgrade Vlade FBiH
Kategorija: BiH
Bihać: Birački odbori glavna karika izbornih prevara
zborne nepravilnosti, kupovina glasova, trgovina mjestima u biračkim odborima i preporuke koje zahtijevanju izmjenu Izbornog zakona teme su o kojima se razgovaralo u Bihaću tokom konferencije u organizaciji Koalicije za slobodne i poštene izbore „Pod lupom“. Konferencija predstavlja nastavak aktivnosti Koalicije na unapređenju izbornog zakonodavstva u BiH.
Zanimanje: KOALICIJA “POD LUPOM“
Kategorija: Krajina
Bihać: Gimnastički klub Kodokan prvi put na takmičenju u sportskoj gimnastici
Članice GK Kodokan su 18. juna po prvi put pristupile takmičenju u sportskoj gimnastici. Riječ je o "OTVORENOM PRVENSTVU FEDERACIJE BIH" u ženskoj sportskoj gimnastici koje se održalo u Sarajevu. Na takmičenje je krenulo 11 curica, koje su se trebale natjecati na četiri gimnastičke sprave; a to su greda, parter, dvovisinski razboj i preskok. Između 120 takmičarki koje su prijavljene za takmičenje, takmičarke g.k. Kodokan su ostvarile izvrstan plasman, s obzirom da su njihovi konkurenti bile djevojčice koje se godinama pripremaju i treniraju sportsku gimnastiku.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Borci i dalje pred zgradom Vlade, problemi boraca su duboko utkani u bh. društvo
U današnjem saopćenju za javnost federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević je još jednom izrazio žaljenje što su borci još jednu noć proveli pred zgradom Vlade FBiH i pozvao njihove predstavnike na dijalog i institucionalno rješavanje problema.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH
Bišćani Dino Duratbegović i Adnan Mekić u MTB reprezentaciji BiH
Selektora MTB reprezentacije BiH, Amar Njemčević, zakazao je 8.7. u Vitezu prozivku reprezentativaca, među kojima će se naći i Bišćanin Dino Duratbegović iz BBK Daj krug Bihać.
Zanimanje: BBK Daj krug
Kategorija: Krajina
Bor doo Bihać zapošljava 2 lakirera
Preduzece BOR d.o.o. iz Bihaca bavi se proizvodnjom gradevinske stolarije i ostalih proizvoda iz drvne industrije.
Zanimanje: KONKURS
Kategorija: ABC market
Bihać: Upišite se na ljetni tečaj njemačkog, francuskog, slovenskog i engleskog jezika
Centar za edukaciju "Big Ben" organizuje ljetni tečaj njemačkog, francuskog, slovenskog i engleskog jezika za sve nivoe.
Zanimanje: Centar za edukaciju "Big Ben"
Kategorija: ABC market