Pizza bestellen Graz Lieferservice Graz
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Bišćanka Nejra Pršić će u novembru predstavljati BiH na takmičenju Miss Europe
Pobjedom na takmičenju Miss Europe Continental UAE 2017, održanom prošle sedmice, Nejra Pršić iz Sanskog Mosta se plasirala u finale Miss Europe koje će se održati sljedeći mjesec u Italiji, a na kojem će ova mlada djevojka predstavljati našu zemlju.
Zanimanje: Pobjednica takmičenja "Miss Europe Continental UAE 2017"
Kategorija: Krajina
Bišćani “vladaju” u show-u ZVEZDE GRANDA: Faruk Pečenković oduševio žiri i osvojio svih 7 glasova DA
Još jedan sjajan takmičar oduševio žiri Zvezde Granda. Faruk Pečenković dolazi iz Bihaća.
Zanimanje: Oduševio žiri
Kategorija: Krajina
Bišćanin trener turske reprezentacije
Tri godine sam trenirao klub u Bihaću, ali ni u tom poslu nisam naišao na razumijevanje i odlučio sam potražiti sreću van BiH, rekao nam je jedan od najboljih bh. kajakaša.
Zanimanje: Emir Šarganović
Kategorija: Krajina
Bihać: Sestra (22) nožem prijetila sestri (24)
Pripadnici Policijske stanice u Bihaću lišili su slobode osobu inicijala A.H. (22) osumnjičenu da je korištenjem hladnog oružja – noža, prijetila osobi inicijala A.A. (24), saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova:
Zanimanje: Ugrožavanje sigurnosti
Kategorija: Krajina
Bišćanin trener turske reprezentacije
Tri godine sam trenirao klub u Bihaću, ali ni u tom poslu nisam naišao na razumijevanje i odlučio sam potražiti sreću van BiH, rekao nam je jedan od najboljih bh. kajakaša
Zanimanje: Kajak na divljim vodama
Kategorija: Krajina
Bihać: Tužilaštvo USK zatražilo pritvor za Alvina Kajtazovića
Kantonalno tužilaštvo predložilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za 33-godišnjeg Alvina Kajtazovića, koji se sumnjiči da je u nedjelju navečer ubio svog 59-godišnjeg oca Seada Kajtazovića u porodičnoj kući u Bihaću.
Zanimanje: Prijedlog upućen kantonalnom sudu
Kategorija: Krajina
Bingo je sada lider u BiH po svim parametrima
Trgovinski lanac Bingo iz Tuzle zvanično je preuzeo lidersku poziciju u Bosni i Hercegovini po još jednom parametru, i to posljednjem po kojem još nije bio lider – po broju prodajnih objekata.
Zanimanje: 186. prodajni objekat
Kategorija: BiH
Brammertz: U BiH ima još puno osumnjičenih za ratne zločine koje treba istražiti
Glavni tužitelj Haškoga suda Serge Brammertz u petak je u Puli otvorio Centar za tranzicijsku pravdu “Sense”, arhiv i stalnu izložbu novinske agencije Sense, jedinoga medija koji je, kako je rečeno tom prilikom, iscrpno izvještavao o svim suđenjima na Haškom sudu i tako prikupio jedinstven i najtemeljitiji novinski arhiv o četvrt stoljeća rada Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju i o svim sudskim predmetima koje je obradio.
Zanimanje: Još nisu osuđeni
Kategorija: BiH
Bosanci i Hercegovci najveći pesimisti na Balkanu
“Građani na Balkanu sumnjaju u pristup EU-u”, naslov je članka lista Tagesspiegel u kojemu taj list prenosi rezultate “Balkan barometra”, ispitivanja koje se godišnje provodi među građanima i poslovnim ljudima u regiji. Ove godine je, navodi Tagesspiegel, ispitano ukupno 8.000 građana i 1.600 poduzeća.
Zanimanje: Rezultati ispitivanja RCC-a
Kategorija: BiH
Bihać: Gradit će se moderni teren sa umjetnom travom
U sali Vlade USK danas je potpisan Ugovor o privremenom korištenju igrališta u vlasništvu Osnovne škole Gornje Prekounje – Ripač, u svrhu izgradnje modernog terena sa umjetnom travom.
Zanimanje: Projekat potpomognut od strane kompanije Meggle
Kategorija: Krajina