Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Ako kupujete automobil: Saznajte koliko kofera može stati u prtljažnik
U vremenu grozničave potrage za što nižim emisijama štetnih gasova i manjom potrošnjom goriva, u drugi plan potisnuti su svi drugi kriteriji pri kupovini automobila.
Zanimanje: ÖAMTC
Kategorija: AutoMoto
Australska desničarka u znak protesta obukla burku u parlamentu
Australska senatorka Pauline Hanson nosila je danas burku u parlamentu u okviru svoje kampanje za zabranu odjevnih predmeta koji pokrivaju čitavo tijelo.
Zanimanje: Pohvale i kritike
Kategorija: Svijet
Akne na vašem licu otkrivaju vaše unutarnje tegobe
Naša koža je generalno pokazatelj i našeg zdravlja, a akne, pogotovo one cistične mogu ukazivati na ozbiljne probleme. No akne mogu biti i odraz loše higijene, alergija ili neodgovarajuće kozmetike.
Zanimanje: Zdravlje
Kategorija: Magazin
Avion BH Airlinesa stigao u Minhen
Trup aviona BH Airlinesa, koji je 8. augusta na kamionu odvezen u Njemačku, jutros oko 9 sati stigao je u Minhen.
Zanimanje: Kraj puta
Kategorija: BiH
Arkansas: Nakon udara kamiona ispale hiljade smrznutih pizza
Djelatnici Uprave za autoputeve u Arkansasu zatvroili su jedan dio autoputa, kako bi njihovi radnici očistili autoput od hiljada pizza koje su ispale iz kamiona, koji ih je prevozio.
Zanimanje: Kakva šteta
Kategorija: Magazin
Ambasadori u Nacionalnom parku "Una" na prirodnom dragulju Štrbačkom buku
U sklopu manifestacije Dani Evrope koju Evropski pokret u BiH organizira u Cazinu danas je u popodnevnim satima upriličena posjeta visokih gostiju Nacionalnom parku (NP) „Una“ koji je jedan od ovogodišnjih nagrađenih laureata Evropskog pokreta u BiH.
Zanimanje: U sklopu manifestacije Dani Evrope
Kategorija: Krajina
Ambasdori u Cazinu: Susret u povodu Dana Evrope
U okviru obilježavanja Dana Evrope, u Cazinu borave delegacije ambasada evropskih zemalja u Bosni i Hercegovini.
Zanimanje: CAZIN
Kategorija: Krajina
Apel BiH i ostalih zemalja Evropskoj komisiji: Takste koje nameće Hrvatska su prevelike
Hrvatska je za voće i povrće koje uvozi iz trećih zemalja, među kojima je i BiH, odredila takse koje su 22 puta veće od dosadašnjih. Prema novim cijenama taksi, umjesto 12 evra, sada će se naplaćivati 270 evra. Zbog ovakve mjere, BiH, Srbija, Makedonija, Crna Gora, Albanija i Kosovo su uputili dopis Evropskoj komisiji koji prenosimo u cijelosti.
Zanimanje: 22 puta veće od dosadašnjih
Kategorija: Evropa
Američki senat izglasao početak rasprave o ukidanju Obamacarea
Američki senat izglasao je u utorak početak rasprave o nastavku reforme zdravstvenog sistema, pri čemu je ugledni senator John McCain pozvao Senat na jedinstvo i kompromis o rješenju za zdravstveno osiguranje te kazao da neće glasati za republikanski prijedlog zakona u sadašnjem obliku, javljaju agencije.
Zanimanje: Nastavak reforme
Kategorija: Svijet
Analitičari: Grande koalicija je sastavljena zbog ličnih interesa, zbog njih će i opstati do izbora
Usvajanje seta zakona o akcizama u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine bio je svojevrstan poligon za funkcioniranje parlamentarne većine, iako ona praktično ne funkcionira od prošle godine. Svaka nova inicijativa u državnim institucijama to potvrđuje, a trenutno se koplja lome oko Izbornog zakona. Stručnjaci smatraju da će koalicija ipak opstati do izbora zbog ličnih interesa, jer je zbog njih i sastavljena.
Zanimanje: Vječita blokada
Kategorija: BiH