Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Unski smaragdi održali petnaesto finale eko kviza „Una i ekologija – Ekobis 2017.“
U organizaciji “Unskih smaragda”, a u saradnji sa JU Pedagoškim zavodom USK-a, osnovnim i srednjim školama, uz pokroviteljstvo Privredne komore USK-a i podršku resornih ministarstava vlade USK: MGPUZO, te MPVŠ, Nacionalnog parka “UNA”, a povodom petnaestog međunarodnog ekološkog sajma EKOBIS, Unski smaragdi su održali finalno takmičenje eko kviza “UNA I EKOLOGIJA-EKOBIS, 2017”, pod motom “Budućnost počinje danas!”
Zanimanje: “Budućnost počinje danas!”
Kategorija: Krajina
Volvo XC40: Najmanji SUV u paleti švedskog proizvođača
Početkom naredne godine kupci širom svijeta moći će kupiti novi Volvo XC40 koji će se izrađivati u belgijskom Gentu.
Kategorija: AutoMoto
Australac zaprosio djevojku u virtualnoj realnosti: Mjesecima u grafici pravio njeno "sretno" mjesto
Dvadesetpetogodišnji Australac Alex Lackovic proveo je nekoliko mjeseci praveći u grafici sretno mjesto svoje djevojke na kojem ju je u virtuelnoj realnosti zaprosio.
Kategorija: Tehnologija
Mark Beaumont obišao svijet biciklom za samo 78 dana
Mark Beaumont je vozio 18 sati na dan i sagorijevao više od 9.000 kalorija svaka 24 sata prelazeći Poljsku, Rusiju, Mongoliju, Kinu, Australiju i Sjedinjene Države.
Kategorija: Lifestyle
Problem koji traje već šest godina: U BiH od maja blokirana registracija novih lijekova
Ramo Rustemović, predsjednik sindikata Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine kaže da još uvijek nije imenovan direktor i zamjenika direktora Agencije u skladu sa zakonskim propisima.
Zanimanje: Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH i dalje bez direktora i zamjenika
Kategorija: BiH
Tužilaštvo BiH želi vladavinu prava: Kako su onda akteri velikih afera prošli bez sankcija?
Nakon niza kritika na račun (ne)rada Tužilaštva BiH i neispunjavanja onoga što je obećala kada je imenovana za v.d. glavne tužiteljice Gordana Tadić održala je kolegij sa svim tužiocima iz sva tri odjela Tužilaštva BiH. Tadić je razgovarala sa tužiocima Posebnog odjela za ratne zločine, Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju i Odjela III, piše agencija Patria.
Zanimanje: TADIĆ SA 59 TUŽILACA
Kategorija: BiH