Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Danas temperatura do 21 stepen, pročitajte prognozu do nedjelje
Danas će u Bosni prevladavati pretežno oblačno vrijeme. Očekuje se prolazna slaba kiša od sredine dana prema poslijepodnevnim satima.
Zanimanje: FHMZ BiH
Kategorija: BiH
Gradonačelnik Fazlić u osinjem gnijezdu
Stranka demokratske akcije USK-a imaće pretežak zadatak da na predstojećim izborima povrati izgubljeno povjerenje birača u sedam od ukupno osam općina ovog kantona. A kako vrijeme odmiče, sve je veća konfrontacija između SDA i gradonačelnika Bihaća Šuhreta Fazlića (GS).
Zanimanje: Zamjerio se kadrovima SDA
Kategorija: Krajina
U Martin Brodu svečano otvorena 45. Internacionalna Una regata
U prisustvu učesnika, mještana Martin Broda i Kulen Vakufa, te predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti grada Bihaća i USK-a u piknik zoni Lučica u Martin Brodu svečano je otvorena 45. Internacionalna Una regata.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Kupi ulaznicu za ''Prljavce'' i osvoji lađu
JP Nacionalni park Una, Koncertna agencija Stage Art i Karlovačko pivo dodjeljuju vrijednu nagradu na koncertu grupe Prljavo Kazalište, 28.07.'17!
Zanimanje: JOŠ JEDAN DAN DO KONCERTA
Kategorija: Krajina
Bihać: 3. Memorijalna utrka ''Stazama Brane Verišića''
U 72. godini preminuo je Branislav Brane Verišić, sudija i tužilac u mirovini. Veći dio radnog vijeka proveo je u struci, a potom je bio i jedan od ombudsmana za Unsko-sanski kanton. Većina Bišćana, ipak, najviše će ga pamtiti po sportskim aktivnostima. Unatoč poznim godinama, aktivno se bavio rekreativnim trčanjem i trčao je na više od 460 utrka u zemlji i inozemstvu.
Zanimanje: IN MEMORIAM
Kategorija: Krajina
''Bog ludosti'' stiže u Kulen Vakuf
Nevid teatar gostuje u subotu, 29. jula, u Bebi Art Centru u Kulen Vakufu, u okviru edukativno-kulturnog događaja „Mokoša“, sa predstavom "Pohvala ludosti".
Zanimanje: Nevid teatar gostuje u Bebi Art centru
Kategorija: Krajina