Pizza bestellen Graz Aktuelne vijesti iz BiH Vicevi smesno mujo i haso
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Paulo Dybala najbolji mladi nogometaš
Napadač nogometnog prvaka Italije Juventusa Paulo Dybala izabran je za najboljeg mladog igrača, po izboru čitatelja portala "Goal".
Zanimanje: Napadač Juventusa
Kategorija: Sport
Ploča posvećena Zmaju od Bosne u Gradačcu zbog grešaka izazvala negodovanje građana
U toku su završni radovi na izgradnji trga u Gradačcu na kojem je postavljena i spomen ploča posvećena Husein-kapetanu Gradaščeviću. Ništa ne bi bilo sporno da je na ploči izvorno i gramatički tačno uklesan citat kapetana Gradaščevića, koji je poznat još i kao Zmaj od Bosne.
Zanimanje: Bit će uklonjena
Kategorija: Lifestyle
Predsjednik Sampdorije provocira Juventus: Fićo brži od Ferrarija
Kontroverzni biznismen i vlasnik Sampdorije Massimo Ferrero originalno je opisao podvig i pobjedu njegove ekipe protiv Juventusa (3:2) u posljednjem kolu Serije A.
Zanimanje: Zanimljiv osvrt
Kategorija: Sport
Zvizdić i ambasadorica SAD-a istakli napredak BiH ka NATO-u
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je danas ambasadoricu Sjedinjenih Američkih Država u BiH Maureen Cormack s kojom je razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji.
Zanimanje: Susret u Sarajevu
Kategorija: BiH
FUCZ proteklog vikenda održao vježbu spasavanja s visine
Na treningu tehničkog spasavanja s visine, koji je 18. i 19. novembra održan u Centru “Safet Zajko” u Općini Novi Grad u Sarajevu, uz instruktore iz Slovenije, učestvovali su i spasioci iz Federalne uprave Civilne zaštite, saopćila je ta uprava.
Zanimanje: Centar "Safet Zajko"
Kategorija: BiH
Donacija Addiko banke: Knjige i didaktički materijal za 14 ustanova u BIH
Addiko banka Međunarodni dan djeteta obilježava donacijom knjiga i didaktičkog materijala ustanovama koje se bave zaštitom djece. Danas tokom dana zaposlenici Addiko banke obići će 14 institucija u Sarajevu, Banja Luci, Prijedoru, Mostaru, Bihaću, Doboju, Travniku, Foči, Međugorju i Trebinju, te im uručiti donacije.
Zanimanje: Akcija zaposlenika
Kategorija: BiH