A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Sarajlija Emir Bašić treći na svijetu u igri PES 2018: Drago mi je što je jedan Bosanac u vrhu
Malo je onih koji danas mogu odoljeti igricama namijenjenim smartphoneima, a izuzetak nije Sarajlija Emir Bašić koji živi u Lisabonu u Portugalu. On igra nogometnu simulaciju Pro Evolution Soccer 2018 te je trenutno treći igrač svijeta. U razgovoru za portal Klix.ba je govorio o svom hobiju i uspjehu koji je napravio.
Zanimanje: Veliki uspjeh
Kategorija: Tehnologija
Oko 140 radnika i 46 vozila Rada čiste ulice Sarajeva
Oko 140 radnika i 46 vozila Zimske službe Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća "Rad" od jutros čiste ulice od snijega na području Kantona Sarajevo kazao je Feni glasnogovornik preduzeća Mirza Ramić.
Zanimanje: Zimska služba
Kategorija: BiH
U Foči uhapšen mladić iz Sarajeva koji je prevozio ilegalne migrante
Policija u Foči uhapsila je jučer O.A. (1995.) iz Sarajeva, koji je prevozio ilegalne migranate. U vozilu ove osobe, koje je jučer zaustavljeno u Miljevini, bila su četiri ilegalna migranta iz Alžira, Libije i Sirije, saopćeno je danas iz Policijske uprave Foča.
Zanimanje: Miljevina
Kategorija: BiH
Đoković u nevjerici nakon što ga je novinar pitao zna li ko je Marin Čilić
Hrvatski teniser Marin Čilić je trenutno treći igrač svijeta, a novinar portala CroatianSports.com odlučio je na turniru u Indian Wellsu ispitati Amerikance koliko znaju o njemu.
Zanimanje: Iznenađen pitanjem
Kategorija: Sport
Nutricionistica Nevena Pandža: Mladima je interesantnije šta jede Kim Kardashian nego savjet stručnjaka
Prema istraživanju Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) u BiH je oko 20 posto djece pretilo te je ta bolest postala veliki globalni problem koja je definitivno pogađa sve više najmlađe, kazala je u razgovoru za Fenu magistrica nutricionizma Nevena Pandža.
Zanimanje: Sve više pretilih
Kategorija: Ishrana
Bačena bomba u sarajevskom naselju Dobrinja, oštećena vozila i stakla na zgradi
U sarajevskom naselju Dobrinja, u ulici Sulejmana Filipovića, rano jutros je aktivirana nepoznata eksplozivna naprava.
Zanimanje: Nema povrijeđenih
Kategorija: BiH