Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Na Dan mladosti, ista je ubijena
Te noći 25. maja tutanj granate me probudio oko 21:00 sat. Imala sam devet godina i rani odlazak u krevet je bio normalna pojava, a neprospavane noći provedene u skloništu veoma česte. Ustala sam, povukla sestru za rukav i brzo se skupa s njom sakrila u hodnik. „Tu vam je najsigurnije ako nemate vremena otići do skloništa“, govorila nam je mama. U hodniku su sa svih strana zidovi. Prozora nema. Čučnula sam ukočeno pored sestre i čekala da se granatiranje završi.
Zanimanje: „Sa mladima je sve teže razgovarati o devedesetim"
Kategorija: BiH
Održan 6. koncert profesora Muzičke škole Bihać
Već šesti u nizu koncerata koje Umjetnička škola Bihać priređuje povodom obilježavanja 45 godina postojanja Srednje muzičke škole Bihać, održan je u dvorani Muzeja AVNOJ-a.
Zanimanje: Ljubitelji "gromke radosti" uživali
Kategorija: Krajina
Jedite zdravo: Ishrana prema krvnim grupama
Peter D’Adamo napisao je zanimljivu knjigu o ishrani koja odgovara određenoj krvnoj grupi. On tvrdi da neka hrana šteti određenim tipovima, dok je za druge ekstremno korisna, piše Healthyfoodteam.
Kategorija: Ishrana
Čudo na autoputu: Šleperu otkazale kočnice, jurio je 160 km/h...
Pravo čudo desilo se na meksičkom autoputu Mexico City - Puebla. Vozač šlepera našao se skoro u bezizlaznoj situaciji kada su na teškom vozilu otkazale kočnice.
Kategorija: Magazin
Morski lav povukao djevojčicu u vodu
Dok je djevojčica sjedila na zidu blizu vode, morski lav je to iskoristio. Iako se činilo da je samo znatiželjan, veliki morski sisavac jednim je potezom povukao djevojčicu u vodu...
Kategorija: Magazin
Zobene pahuljice: Idealna namirnica za mršavljenje
S obzirom na to da je doručak najvažniji obrok u danu, važno je da bude zdrav i hranjiv posebno ako pokušavate smršaviti.
Kategorija: Ishrana