A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Martial donio pobjedu Unitedu, Arsenal za 22 minute razbio Crystal Palace
Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su na Turf Mooru u okviru 24. kola Premiershipa ekipu Burnleya rezultatom 1:0.
Zanimanje: Premiership
Kategorija: Sport
Obustava saobraćaja do 10. februara zbog radova na Južnoj longitudinali
Zbog radova na izgradnji Južne longitunale od 20. januara do 10. februara bit će u potpunosti obustavljen trolejbuski saobraćaj na postojećim linijama, kao i saobraćaj u ulicama Azize Šaćirbegović, Zvornička i Safeta Hadžića u Sarajevu.
Zanimanje: Obavijest iz GRAS-a
Kategorija: BiH
Marković: Crnadak je najbeskrupuloznija ličnost u historiji RS
Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Milica Marković ocijenila je da je Igor Crnadak najbeskrupuloznija ličnost u historiji Republike Srpske, koja poziciju ministra vanjskih poslova koristi za ličnu korist, te da "laže" kada kaže da se protiv nje vodi međunarodna korupcijska istraga.
Zanimanje: Teške optužbe
Kategorija: BiH
Gradonačelnik Ogrešević i komandant snaga EUFOR-a u BiH razgovarali o aktuelnoj situaciji
U Cazinu je danas boravio komandant mirovnih snaga EUFOR-a u BiH generalmajor Anton Waldner kojeg je primio gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević.
Zanimanje: Teme razgovora odnosile su se na sigurnosnu situaciju i ekonomski razvoj
Kategorija: Krajina
Leverkusen razbio Bičakčićev Hoffenheim, Leipzig poražen od Freibruga
U terminu od 15:30 odigrano je pet susreta 19. kola njemačke Bundeslige, a veoma važnu pobjedu na gostujućem terenu ostvarila je ekipa Bayer Leverkusena koja je savladala Hoffenheim rezultatom 3:1 na gostujućem terenu.
Zanimanje: Bundesliga
Kategorija: Sport
Preglasavanje na današnjoj sjednici Vlade USK: Odbijen prijedlog ministra Kapića (DF) o izmjenama i dopunama esencijalne liste
Danas je u poslijepodnevnim satima zasjedala Vlada Unsko-sanskog kantona. Ova sjednica je trebala biti održana jučer, ali zbog neusaglašenih stavova prolongirana je za danas.
Zanimanje: Prijedlog je podržao samo predlagač
Kategorija: Krajina