Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Broj novih srednjoškolaca u SBK opada: Za pet godina će se ugasiti jedna škola sa 600 učenika
U srednju školu u Donjem Vakufu ove godine upisalo se tek 11 učenika, a s obzirom na to da ih nema dovoljno za jedno odjeljenje, bit će raspoređeni po drugim odjeljenjima. U razgovoru za Klix.ba ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta Srednjobosanskog kantona Katica Čerkez ističe da će za nekoliko godina SBK izgubiti 600 učenika, odnosno, jednu cijelu školu.
Zanimanje: Alarmantni podaci
Kategorija: BiH
Crvena Zvezda u finišu slomila Spartaks, Suduva izbacila favorizovani APOEL
Nogometaši Crvene zvezde plasirali su se u narednu rundu kvalifikacija za Ligu prvaka nakon što su u dva meča bili bolji od latvijskog Spartaksa.
Zanimanje: Kvalifikacije za LP
Kategorija: Sport
Slovenci u svjetskom vrhu po potrošnji čistog alkohola
S registriranom potrošnjom od 10,5 litara čistog alkohola na stanovnika starijega od 15 godina, Slovenija je daleko ispred prosječne svjetske potrošnje od 6,4 litara, ali i ispred prosjeka u europskoj regiji u kojoj se prosječno popije 9,8 litara, upozoravaju u utorak slovenski liječnici.
Zanimanje: 10,5l po stanovniku
Kategorija: Magazin
Novi dokumentarac o Robinu Williamsu otkriva njegovu ovisnost o komediji
Prekomjerno uzimanje opojnih sredstava dovelo je Robina Williamsa do teške ovisnosti i depresije, ali manje poznata ovisnost legendarnog glumca bila je i komedija, što otkriva novi dokumentarac o njemu pod nazivom "Come Inside My Mind".
Zanimanje: Come Inside My Mind
Kategorija: Magazin
Mika se nakon 15 godina vratio na estradnu scenu: Uz muziku se osjećam ispunjeno
Prošlo je više od decenije otkako bh. publika nije čula Mirsada Muminovića Miku čija je pjesma "Vrati se" postala veliki hit koji se i danas sluša. Mika se nakon 15 godina vratio na estradnu scenu novom pjesmom "Zato sam tu". U razgovoru za Klix.ba otkriva zašto je napravio ovako dugu pauzu, kao i svoje planove za budućnost.
Zanimanje: Snima nove pjesme
Kategorija: Magazin
Za Slobodu potpisao golman Vukliš, vratio se stoper Ignjatović
Ne večerašnjem treningu Slobode predstavljena su dva nova nogometaša.
Zanimanje: Pojačanja za Tuzlake
Kategorija: Sport