Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Francuski muslimanski reper Medine morao otkazati koncert u dvorani Bataclan
Francuski muslimanski reper Medine poznat po svojim provokativnim tekstovima otkazao je dva koncerta u dvorani Bataclanu, mjestu gdje je 2015. godine ubijeno 90 osoba u terorističkom napadu.
Zanimanje: Mjesto stradanja
Kategorija: Magazin
Komšić: Zašto u Predsjedništvu BiH Lavrova nisu podsjetili na raniji stav o NATO-u
O jučerašnjoj posjeti ministra vanjskih poslova Ruske Federacije treba govoriti jezikom činjenica. Sergej Lavrov je jučer u BiH, doduše u njenom manjem entitetu, odlikovan priznanjem koje su dobili ratni zločinci, a da ga uopće Predsjedništvo BiH nije upitalo za svoj raniji stav o poštovanju odluke BiH da ide ka NATO-u, kazao je danas predsjednik DF-a i kandidat za člana Predsjedništva Željko Komšić.
Zanimanje: Danas i nekada
Kategorija: BiH
Na KCUS-u akcija besplatnog predgleda pacijenata treće životne dobi
U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) u toku je akcija besplatnog ljekarskog pregleda pacijenata starijih od 65 godina iz sarajevskih općina Centar i Stari Grad.
Zanimanje: Stariji od 65 godina
Kategorija: BiH
Uznemirujuće /Objavljen snimak oružanog napada tokom vojne parade i Iranu
Nekoliko osoba je ubijeno kada su nepoznati napadači otvorili vatru tokom godišnje vojne parade u gradu Ahvazu u provinciji Huzestan na jugozapadu Irana, javili su danas lokalni mediji.
Zanimanje: Nekoliko ubijenih
Kategorija: Svijet
Adem Zolj najavio izgradnju nove tramvajske pruge, od Ilidže do Hrasnice
Premijer Kantona Sarajevo Adem Zolj zadovoljan je radom Vlade Kantona Sarajevo, ali smatra da je Skupština mogla malo više raditi.
Zanimanje: Projekti u Sarajevu
Kategorija: BiH
Cahill iznenadio Chelseajeve navijače: Želim otići, nisam neko ko će sjediti na klupi
Engleski stoper Gary Cahill (32) objavio je kako je spreman u januaru napustiti Chelsea, a kao glavni razlog navodi to što je izostavljen iz svih planova Maurizija Sarrija.
Zanimanje: Ikona kluba
Kategorija: Sport