Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Parlament FBiH usvojio dva zaključka, demobilisani borci nezadovoljni
Poslanici Zastupničkog doma FBiH usvojili su zaključke koje je sačinila radna grupa po pitanju aktuelne problematike boračke populacije. Međutim, nezadovoljni zaključcima, demobilisani borci su ušli u Parlament FBiH i optužili zastupnike za prevaru.
Zanimanje: Nakon rasprave
Kategorija: BiH
Carlo Ancelotti novi trener Napolija
Ekipa Napolija predstavila je proslavljenog talijanskog stručnjaka Carla Ancelottija na mjesto novog trenera kluba, potvrđeno je na zvaničnoj stranici.
Zanimanje: Zvanično
Kategorija: Sport
Parodija na pobjedničku pjesmu Evrovizije okarakterisana kao odraz mržnje prema Jevrejima
Ambasada Izraela u Holandiji podnijela je žalbu zbog parodije na pjesmu kojom je Izrael pobijedio na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pjesmu Evrope. Parodija na pjesmu "Toy" kritikuje izraelsku politiku, a kritičari kažu da je na granici da bude antiizraelska i antisemitska.
Zanimanje: Izrael ljut
Kategorija: Magazin
Zvijezda 09 sa šest pogodaka ispratila Podrinje i stigla na korak do Premijer lige BiH
Ekipa Zvijezde 09 savladao je Podrinje u meču 7. kola Lige pa prvaka Prve lige RS-a rezultatom 6:3 te su tri kola prije stigli na korak do plasmana u Premijer ligu BiH.
Zanimanje: Prva liga RS-a
Kategorija: Sport
Khanemei: Nakon povlačenja Trumpa iz sporazuma, nema nikakvog dogovora sa SAD
Vrhovni iranski lider ajatolah Ali Khamenei rekao je da je američko odbacivanje međunarodnog nuklearnog ugovora s Iranom pokazalo da ta država ne može imati nikakva posla niti bilo kakav ugovor sa SAD-om.
Zanimanje: Iranski lider
Kategorija: Svijet
Hvar: 72-godišnji svećenik uhapšen zbog pedofilije
Hrvatska policija uhapsila je na ostrvu Hvar 72-godišnjeg svećenika zbog sumnje da je počinio krivično djelo bludne radnje i polna zloupotreba djeteta mlađeg od 15 godina, javio je portal Index.
Zanimanje: Regija
Kategorija: Regija