Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Rezervirajte Vaš izložbeni prostor na sajmu EKOBIS 2017 na vrijeme
Privredna komora USK organizira 15. Međunarodni sajam ekologije „EKOBIS 2017“ koji će se održati u Bihaću od 14. do 16.09.2017. godine na prostoru SCR „Luke“, te Vas poziva da uzmete učešće na istom.
Zanimanje: Privredna komora USK
Kategorija: Izdvojeno
Muzej I zasjedanja AVNOJ-a zatvoren za turiste
Stariji Bišćani pamte vremena kada je Avnojevski Bihać bio odrednica mnogobrojnih turističkih i đačkih eksurzija. Razlog tome je svakako bio Muzej I zasjedanja AVNOJ-a, bogata istorija ovog grada od antičkih vremena do danas.
Zanimanje: BIHAĆ I TURISTIČKE PONUDE
Kategorija: Krajina
Uhapšen Bišćanin osumnjičen za krađu u OŠ.„Harmani 2“
Dana 18.06.2017.godine , Policijskoj stanici Bihać oko 02.00 sati, građani su prijavili kako su uočili sumnjivo vozilo parkirano ispred zgrade u ul. Ešrefa Kovačevića.
Zanimanje: MUP USK
Kategorija: Krajina
Bužimljani krenuli pješice za Srebrenicu
Jutros su iz Bužima na put dug 645 kilometara krenuli Husein Dizdarević i Mehmed Bašigovac. Odlučili su pješačiti do Srebrenice kako bi odali počast nevinim žrtvama genocida te 11. jula prisustvovati još jednoj dzenazi i godišnjici stradanja naroda ovoga kraja.Husein je bivši pripadnik 505.Viteške bužimske brigade koji je odlučio priključiti se, također bivšem pripadniku Armije R BiH Mehmedu iz Kalasije, kojem je ovo drugi put da pješači od Bužima do Srebrenice.Podršku ovim hrabrim veteranima rata dali su općinski načelnik Zikrija Duraković i predsjednik Koordinacije boračkih udruženja Edham Eminić.
Zanimanje: DUG PREMA ŽRTVAMA
Kategorija: Krajina
U Krajini najniža plata u Cazinu, a najveća u Bihaću
Federalni zavod za statistiku saopćio je da prosječna isplaćena neto plaća u Federaciji BiH za 2016. godinu iznosi 839 KM.
Zanimanje: Agencija za statistiku objavila podatke
Kategorija: Krajina
Borci u sve težoj situaciji: Poručuju da će se spaliti za Bajram!
Već jedanaest dana traju protesti demobiliziranih boraca Armije BiH ispred zgrade Vlade Federacije BiH u Sarajevu, te su iscrpljeni borci danas najavili da će se spaliti za Bajram ako njihovi zahtjevi ne budu ispunjeni.
Zanimanje: 11 dana nalaze se ispred zgrade Vlade FBiH
Kategorija: BiH