Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 22.09.2018. u 12:45   |  Izvor: klix.ba 

Skupovi SBB-a

Šemsudin Kavazović: Radončić je možda najbolji Bošnjak kojeg sam u životu upoznao

Savez za bolju budućnost BiH jučer je održao tri nova skupa u tri općine Tuzlanskog kantona, zatim u Doboj-Istoku, Gračanici i Lukavcu.

Šemsudin Kavazović: Radončić je možda najbolji Bošnjak kojeg sam u životu upoznao
velika slika
"Zelena buržoazija laže da smo mi tobože loši muslimani i Bošnjaci i da je takav i naš predsjednik. A ja, s godinama i iskustvom koje imam, potpuno odgovorno kažem da je Fahrudin Radončić možda i najbolji Bošnjak kojeg sam u životu upoznao. U to sam se uvjerio i u ove četiri godine kao aktuelni federalni zastupnik SBB-a i neko ko barem jednom sedmično popije kafu s Radončićem", rekao je na skupu SBB-a u Gračanici hadžija Šemsudin Kavazović, nosilac liste SBB-a za Parlament FBiH, saopćili su iz SBB-a.

"To je odgovoran čovjek kojem je samo na umu kako pomoći narodu, kako iskorijeniti siromaštvo i zaustaviti odlazak naših mladih. Bakir Izetbegović nije znao otići dalje od Ankare. Molim vas da podržite našeg predsjednika Radončića, jer je to čovjek koji ima viziju i sposobnost da ovo, govorim figurativno, sve preokrene, da pobijedimo ovu zelenu buržoaziju i da zemlju povede naprijed - rekao je Kavazović, praćen burnim aplauzima i skandiranjem", rekao je on, saopćeno je iz SBB-a.
MISS NET
ABC
KOMENTARI