Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 21.05.2018. u 14:00   |  Izvor: klix.ba 

Debituje u junu

Objavljena prva epizoda teaser serijala o Audiju Q8

Audi je započeo svoj teaser serijal namijenjen flagship SUV-u Audiju Q8 objavljivanjem prve epizode.

Objavljena prva epizoda teaser serijala o Audiju Q8
velika slika
Epizoda je objavljena na kompanijinom Audi MediaTV kanalu na videoservisu YouTube, ali u videu koji traje duže od tri minute se ne otkriva mnogo.

Ipak interesantan detalj je svijetlo narandžasta boja modela spremnog za proizvodnju. Narandžasta boja je rijetka na automobilia i koristi se uglavnom za automobile visokih performansi, a primijetna je sličnost s Q8 Sport konceptom predstavljenim u martu prošle godine (fotografije u galeriji). Čini se kako bi Q8 od prvog dana mogao biti dostupan u sportskoj verziji prije nego stigne RS model kao dio plana Audij Sporta za proširenje SV ponude u narednim godinama.

"Trebala je to biti romantična noć,a li je sve ispalo potpuno drugačije", navodi se u prvoj epizodi nazvanoj "Unleash the tough".

Preostale epizode će biti objavljene 24. marta (Unleash te brave), 28. maja (Unleash the gentleman), 1. juna (Unleash the hero) i 5. juna (Unleash you character).

Na dan objavljivanja posljednje epizode će Audi Q8 debitovati na Audijevom samitu u Shenzhenu, kada ćemo konačno vidjeti "najuzbudljiviji Audijev SUV svih vremena".
MISS NET
ABC
KOMENTARI