Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 22.04.2018. u 22:37   |  Izvor: Normala.ba 

fizički obračun

Asim Kamber pretučen u “svom” gradu!

U Sanskom Mostu u centru grada oko 18,30 sati fizički je napadnut Asim Kamber, federalni zastupnik i predsjednik lokalne SDA .

Asim Kamber pretučen u “svom” gradu!
velika slika

Kamber  je dovezen u Službu hitne pomoći  Doma zdravlja i prema informacijama svjedoka, ima povredu glave. Još uvijek nema pouzdanih informacija ko je napadač i šta se, u stvari , odigralo.U Sanskom Mostu  poznato  je da Kamber izbjegava šetnje po gradu, pa čak i odlaske u ribolov.

21,15 sati

Poznat je napadač na  zastupnika  Kambera kao i mjesto gdje se odigrao incident.  Dvadesetogodišnji student  M.S. iz Sanskog  Mosta fizički se sukobio  sa Asimom Kamberom na Trgu  ljiljana u blizini ulaza  u zgradu gdje živi.  Riječ  je o Muji Sinanoviću.  Policija je u večernjim satima napravila uviđaj  i razgovarala sa svjedocima događaja. Nezvanično na trotoaru je bilo i tragova krvi. 20-godišnjak  se u pratnji  oca prijavio u policiju.

Nezvanično, do incidenta je došlo kada je Sinanović prišao Kamberu  i pitao  ga zašto preko  vijećnika  SDA opstruira  izgradnju  objekta njegovog oca u centru grada.O  ovom slučaju upoznat je i vrh SDA u Sarajevu.

Došlo je do međusobne prepirke i fizičkog  kontakta  u kome je 56-godišnji Kamber prošao  lošije. Detalje ovog “obračuna” pored svjedoka najbolje znaju  oba učesnika.

MISS NET
ABC
KOMENTARI