Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 19.04.2018. u 21:45   |  Izvor: klix.ba 

Totalno ludilo

Prekinut derbi Fenera i Bešiktaša: Trener dobio šavove, pomoćnik nokautiran, navijači divljali

Trener Bešiktaša Senol Gunes dobio je šavove, njegov pomoćnik Erdinc Gultekin je nokautiran, a rezervni golman je golim rukama krenuo na navijače koji su bacali predmete na teren. To je epilog revanš utakmice polufinala turskog Kupa u kojem je Fenerbahče dočekao Bešiktaš. Meč je, očekivano, prekinut kod rezultata 0:0.

Prekinut derbi Fenera i Bešiktaša: Trener dobio šavove, pomoćnik nokautiran, navijači divljali
velika slika
Prvi meč okončan je rezultatom 2:2, a domaćin je bio Bešiktaš. Ovaj put kod rezultata 0:0 u 57. minuti izbile su nemile scene na terenu, a najdeblji kraj izvukao je trener Bešiktaša Senol Gunes koji je pogođen pao na travu i na kraju je njegova rana na glavi zašivena.U tim trenucima rezervni golman Tolga Zengin kreće na navijače, ali je spriječen u tome, a ludilo je navodno nastavljeno i u tunelu gdje je nekoliko teških udaraca u glavu dobio pomoćni trener Bešiktaša Erdinc Gultekin.
Sve nerede, kako stvari stoje, izazvali su navijači Fenera koji su bacali predmete u teren, a ostaje da se vidi da li će se meč nastaviti nekog drugog dana ili će biti pripisan kao pobjeda Bešiktaša.
Varnice na terenu rasplamsale su se u 30. minuti kada je direktan crveni karton dobio štoper Bešiktaša Pepe, a sve je kulminiralo u drugom poluvremenu.
MISS NET
ABC
KOMENTARI