Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 20.03.2018. u 22:00   |  Izvor: klix.ba 

Glumci digli cijene

Millie Bobby Brown će zarađivati 350.000 dolara po jednoj epizodi "Stranger Things"

Treća sezona serije "Stranger Things", koja je u veoma kratkom roku osvojila publiku, uskoro se počinje snimati, a prema pisanju američkih medija, glavni protagonisti su uspjeli povećati svoje plaće. Najveći dio kolača, što i nije čudno, dobit će glavna zvijezda Millie Bobby Brown.

Millie Bobby Brown će zarađivati 350.000 dolara po jednoj epizodi  Stranger Things
velika slika
Svi glumci iz serije, odrasli i djeca, utrostručili su svoje plaće, s obzirom na veliku popuarnost koju su stekli kroz prvu i drugu sezonu serije.

Winona Ryder i David Harbour, koji glume Joyce Byers i Jima Hoppera, koštali su između 80.000 i 100.000 dolara po epizodi u prvoj i drugoj sezoni, dok će za jednu epizodu treće sezone biti plaćeni čak 350.000 dolara.

Mladi Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin i Noah Schnapp koštali su blizu 20.000 dolara po epizodi, a u nastavku serije će koštati skoro 250.000 dolara. Natalia Dyler, Charlie Heaton i Joe Keery će zarađivati 150.000 dolara po epizodi.

Najveća misterija jeste kolika će biti plaća Millie Bobby Brown, koja u seriji glumi djevojčicu Eleven. Prema prvim informacijama, mlada zvijezda će uzimati više od 350.000 dolara po epizodi.

Filmski kritičari Millie predviđaju uspješnu karijeru. Ona već sad vrijedi oko tri miliona dolara po filmu, a ova svota bi se trebala povećati kad ona napuni 16 godina.

Millie se pored "Stranger Things" priprema za još jednu veliku ulogu koja će joj sigurno donijeti još veću slavu, a riječ je o filmskom serijalu koji se temelji na romanima "Enola Holmes Mysteries".
MISS NET
ABC
KOMENTARI