Objavljeno: 23.07.2017. u 12:37   |  Izvor: ABC.ba 

U sklopu 45. internacionalne Una regate

Drugo blobbing takmičenje u Bihaću: Prijavi svoju ekipu!

Udruženje ABC u saradnji sa Nacionalnim parkom "Una" i ove godine, u sklopu 45. Internacionalne Una regate organizuje takmičenje u blobbingu, odnosno skokovima sa bloba.

Drugo blobbing takmičenje u Bihaću: Prijavi svoju ekipu!
velika slika

Kako je Unska regata jedna od najvažnijih manifestacija koje se tokom ljeta dešavaju na području Grada Bihaća, organizator Una regate - JP Nacionalni park "Una", uz pomoć još nekoliko kolektiva, potrudio se da što više obogati sadržaj ove manifestacije.

Tako će se na dan dolaska Unske regate u Grad Bihać, održati blobbing takmičenje, tradicionalni skokovi sa gradskog mosta, te koncert grupe Prljavo kazalište. Sve to dešavat će se od popodnevnih sati, tokom cijelog dana, te u večernjim satima, na gradskom slapu, gradskom mostu i gradskoj otoci.

Organizator 2. blobbing takmičenja je Udruženje ABC Bihać, 19. tradicionalnih skokova Gradski sportski savez Bihać, dok koncert grupe Prljavo kazalište organizira koncertna agencija Stage Art, a sve to u saradnji sa Nacionalnim parkom "Una".

Pored zvaničnog programa, najavljeno je još nekoliko komercijalnih događaja, tako da će petak 28.07.2017. godine biti zasigurno biti jedan od "najluđih" dana u godini kada je Grad Bihać u pitanju.


Prijavi svoju ekipu za blobbing!

Dakle, na dan kada Unska regata stiže u Bihać, sve zaniteresirane ekipe imat će priliku da se takmiče u skokovima sa bloba. Kako je već poznato, skokovi sa blobba izvode se u ekipama od po tri osobe. Tri ekipe koje prema ocjeni žirija uspiju izvesti najatraktivnije skokove, osvojit će nagrade koje će obezbijediti organizatori.

Svoju ekipu možete prijaviti tako što ćete svoje podatke (imena i prezimema, datume rođena i naziv ekipe) dostaviti na e-mail adresu: blobbing@iloveuna.ba ili lično u kancelariji Udruženja ABC na adresi Bedem bb u Bihaću.

Uz takmičenje će biti organizovan i popratni zabavni program uz dobru muziku i pozitivne vibracije.

Da li ste spremni?

Drugo blobbing takmičenje u Bihaću

Adrenalin

Posted by I love Una on 16. Juli 2017

KOMENTARI