Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 19.06.2017. u 07:25  

Obilježen Međunarodni dan joge

Bihać: Joga u prirodnom ambijentu Japodskih otoka

Zajedničko vježbanje joge u prirodnom ambijentu Japodskih otoka, praćeno druženjem i laganom zakuskom od sirove i vegetarijanske hrane organiziralo je danas Udruženje Joga u svakodnevnom životu iz Bihaća. Povod izlaska u prirodu bilo je obilježavanje Međunarodnog dana joge.

Bihać: Joga u prirodnom ambijentu Japodskih otoka
velika slika

Ovo Udruženje nastoji promovirati zdravlje kao način života kroz jogu i vegetarijansku ishranu. Brojni polaznici danas su vježbali jogu u prirodnom ambijentu uz opuštajuće melodije rijeke Une.

Predstavljanje rada Udruženja Joga u svakodnevnom životu iz Bihaća i panel diskusija o fizičkim, mentalnim i duhovnim aspektima i dobrobitima vježbanja joge, zakazana za 21. juni u Galeriji Enver Krupić u Bihaću od 19h, prilika je za sve one koji poznaju, ali i one koji bi htjeli nešto više saznati o jogi da se informišu i priključe ovom Udruženju.

Oni koji su već odlučili da uplove u svijet joge mogu se okušati tokom besplatnih časova, 19., 23., 26., 28. i 30. juna od 19:45 sati, u prostorijama Udruženja Joga u svakodnevnom životu iz Bihaća, na adresi Harmanska br. 5.

Na Japodskim otocima danas je održano zajedničko vježbanje joge u prirodnom ambijentu, praćeno druženjem i laganom zakuskom od sirove i vegetarijanske ishrane.

Posted by I love Una on 18. Juni 2017
KOMENTARI