Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 14.06.2017. u 14:48  

Organizator priredio iftar za postače

Bihać: Obilježena prva godišnjica rada Ville Adriana (FOTO+VIDEO)

Uz prisustvo velikog broja članova porodica korisnika ove ustanove, Villa Adriana u Bihaću obilježila je svoju prvu godišnjicu rada.

U zabavnom dijelu programa učestvovali su članovi plesne grupe VIRUS, muzički sastav Zvuci Une, a zajedno sa horom Villa Adriana svoj doprinos dali su i članovi HKD Napredak iz Bihaća.

Menadžment Ville Adriana je ovom prilikom uručio i diplome najboljim praktikantima koji su svoju obuku vršili u ovoj ustanovi u 2016/2017 godini, zbog čega su dobili i posao u Villi Adriana.

„Cilj nam je da se kroz obuku praktikanata, koji se prekvalifikuju u PU Sapientia, potrudimo da im prenesemo svoja znanja, ali istovremeno da pronađeno najbolje njegovatelje jer to naši korisnici zaslužuju“, istakao je direktor ustanove Ermin Hajder.

Uz prisustvo velikog broja članova porodica korisnika ove ustanove, Villa Adriana u Bihaću obilježila je svoju prvu godišnjicu rada.

Posted by ABC Škljoc on 14. Juni 2017
 

Nakon oficijelnog dijela programa organizator je priredio iftar za sve goste koji su postili i večeru za ostale uz cjelovečernje druženje jer je veliki dio od oko 150 gostiju, baš zbog ovog povoda, došao iz Austrije, Slovenije i Hrvatske, te svih gradova USK.

KOMENTARI