Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 12.06.2017. u 19:07  

7. INTERNACIONALNA PLESNA REVIJA BIHAĆ 2017

Plesni klub "Virus" Vas poziva na događaj koji publiku ostavlja bez daha

Sportski plesni centar "Virus" Bihać poziva Vas na najveći plesni događaj u Krajini. SPC "Virus" sedmu godinu za redom organizira Međunarodnu plesnu reviju gdje uz raskošnu kostimografiju, scenografiju i briljantan plesni izraz, predstavlja svoje nove koreografije, novine iz svijeta show dancea, jazza, hip-hopa i savremenog plesa.

Plesni klub "Virus" Vas poziva na događaj koji publiku ostavlja bez daha
velika slika

 To je događaj koji publiku ostavlja bez daha i koji sa velikim nestrpljenjem iščekuje stotine vrhunskih plesača.

7. Internacionalna plesna revija Bihać 2017 će prikazati ples u svojoj raskoši i ljepoti kroz razičite plesne stilove. Ove godine plesači Virus-a uz pomoć gostiju prikazati će nešto novo što je urađeno za sezonu 2017. Nove koreografije, novi kostimi,izvanredna scenografija i ogromna ljubav prema plesu!

Ove godine SPC ''Virus je Reviju podijelio na dva tematska dana. Tako će se 17. 6. (subota) plesati STREET DANCE, dok će narednog dana (18.6. - nedjelja) publika vidjeti PERFORMING ARTS.

Ulaz je simboličnih 5KM, vidimo se!

Bitno je naglasiti da je SPC "Virus" najtrofejniji plesni klub u Bosni i Hercegovini. Ovaj višestruki evropski i svjetski prvak već šesnaest godina zlatnim slovima ispisuje plesnu historiju BiH i međunarodnu plesnu reviju je mapirao kao jednu od glavnih manifestacija na sportsko-umjetničkoj sceni Bosne i Hercegovine.

Virusova djeca, juniori, seniori i seniori II, zajedno sa svojim gostima i prijateljima iz Ljubljane, Maribora, Zagreba, Banjaluke i Tuzle s nestrpljenjem očekuju da i ove godine, navijače, publiku, kritiku i javnost oduševe svojim performansima.


KOMENTARI