Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 21.05.2017. u 14:54   |  Izvor: ABC.ba 

MarketMakersi i Turistički klaster Una organiziraju događaj

Izazovi i perspektive razvoja turzima u Bihaćkoj regiji

Unapređenje turizma kao najbrže rastuće privredne grane u Bosni i Hercegovini, kao i predstavljanje poslovnih modela koji su imali izvrsne rezultate u Hercegovini i Krajini jedna je od tema koje će biti predstavljeni na događaju u organizaciji projekta Marketmakersi i novosonovanog Turističkog klastera "Una" nazvan "Bihaćka regija - pravac razvoja incoming turizma".

Izazovi i perspektive razvoja turzima u Bihaćkoj regiji
velika slika
Pozivamo sve privredne subjekte i institucije koje se bave unaprjeđenjem i razvojem turizma u bihaćkog regiji da u pozitivnom okruženju razgovaramo o izazovima i perspektivama razvoja incoming turizma u Bihaću i okolini, a mi ćemo vas upoznati sa uspješnim inicijativama iz Hercegovine i Krajine.

Radujemo se Vašem aktivnom učešću i razmjeni ideja kojom ćemo doprinijeti razvoju incoming turizma.


 

Ovaj događaj se organizira u okviru projekta  MarketMakers podržanog od Vlade Švicarske, a koji provodi konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv, d.o.o. (Posao.ba) i turistički klaster Una pod nazivom "BIHAĆKA REGIJA - PRAVAC RAZVOJA INCOMING TURIZMA",  dana 24.05.2017. godine u 10:00 sati na Japodskim otocima, Račić - Bihać.

 

 

 

KOMENTARI