Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 15.05.2017. u 16:37   |  Izvor: SS 

Stigla je i potvrda: Kolašinac ide u Arsenal!

Ako je bilo dilema, čini se da ih više nema i da je transfer Seada Kolašinca u Arsenal završena stvar koja još samo čeka na svoju zvaničnu potvrdu.

 O njegovom prelasku u redove Topnika se mnogo pričalo u proteklom periodu, kasnije su se pojavile i informacije da je zapravo već potpisao petogodišnji ugovor sa Arsenalom, a sada je stigla i svojevrsna potvrda svega i to od strane njegovog saigrača iz Schalkea Maxa Meyera. 

Kolašinac je jučer radio videoprenos uživo na Instagramu koji je pratio veliki broj njegovih fanova. Između ostalih, u komentarima se javio i Max Meyer koji je sa svog zvaničnog naloga na ovoj društvenoj mreži spomenuo Arsenal (#yagunners), što su mnogi protumačili kao jasan dokaz da će London biti naredna Seina destinacija. 

Naš fudbaler je dobio ogroman broj komentara dobrodošlice od navijača Arsenala, ali nije želio ništa komentarisati niti potvrditi, već se samo smješkao. 

Osim toga, Sky Sport je danas ekskluzivno objavio da će se Kolašinac Arsenalu pridružiti 1. jula, odmah nakon što mu istekne ugovor u Schalkeu. 

Da je Kolašinac ovog vikenda odigrao posljednju utakmicu u Gelsenkirchenu potvrda je i emotivan rastanak od navijača, koji su mu posvetili parolu na kojoj je pisalo "Šest godina naš grb ponosno na tvojim grudima - Hvala Seo".

KOMENTARI