Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 11.05.2017. u 22:37   |  Izvor: Sponzorisano 

POSJETITE CENTAR ZA EDUKACIJU BIG BEN

Nauči dizajnirati i oblikovati svijet oko sebe u moćnom AutoCad softveru

Obuka iz AutoCAD-a je namjenjena profesionalcima i početnicima iz bilo koje oblasti koja od njih zahtjeva da kreiraju 2D ili 3D geometriju jako brzo i precizno i da isto tako dokumentuju istu.

Centar za edukaciju "Big Ben" ponovo organizuje tečaj AutoCad-a za početnike i one s predznanjem. Tečaj je razvijen u dva stepena.

Na prvom stepenu se obrađuje uvod u AutoCad i 2D crtanje, a na drugom stepenu 3D crtanje.

Nastava se odvija (3x2 časa) sedmično, ukupno 70 časova nastave i 4 sata testiranja.

Svi zainteresirani mogu posjetiti adresu Mehmedalije Maka Dizdara 1 A (preko puta Doma Armije) ili  kontaktirati na brojeve tel. 061/806-353 ili 037/221-352.  

Autodesk AutoCAD kao osnovno softversko rješenje se koristi u ogromnoj lepezi industrija i predstavlja daleko najpopularnije rješenje na polju CAD (Computer Aided Design) digitalnog kreiranja dizajna i dokumentovanja. Korišten od strane miliona ljudi širom svijeta on je vodeće svjetsko rješenje za projektovanje, mapiranje i izradu prateće dokumentacije. AutoCAD nudi robustan set alata za 3D modelovanje slobodnih formi i velike mogućnosti za crtanje i dokumentovanje dizajna, te pokreće inovacije u projektovanju u preduzećima svih veličina u gotovo svim granama industrije.

KOMENTARI