Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 20.03.2017. u 11:30   |  Izvor: Sponzorirano 

BIHAĆ

Marija Šerifović po prvi put u Sportskoj dvorani “Luke” Bihać

Nakon koncerta grupe Parni valjak, d.o.o.Stage Art predložio je posjetiocima da na koncertu svojim ovacijama odaberu sljedeći koncert koji će se desiti u organizaciji Stage Art na istoj lokaciji – u Sportskoj dvorani Luke Bihać.

Mnogi koncerti i izvođači su ponuđeni, a prvi u nizu koji je dobio najviše ovacija je koncert Marije Šerifović  uživo sa bendom, što su potvrdili i zahtjevi mnogih prijatelja d.o.o. Stage Art-a preko FB profila i e-mail adrese. Kao što je projekt Winter Story, tako i ovaju organizaciji d.o.o. Stage Art-a uz podršku Bihaćke pivovare,  ima za cilj da u ova teška vremena koncerti budu antidepresiv mnogima koji su “željni” izlaska na koncerte i sportske dvorane, a da im isti u potpunosti vrate samopouzdanje sa sjetom na lijepa vremena kad su koncerti bili svaki mjesec u godini, a nekad i dva puta mjesečno.

Marija Šerifović, po mnogima kontraverzna, a opet, po većini drugih vrhunska profesionalka, vrhunski vokal čiji koncert prati bend sa kvalitetom evropskog nivoa, sigurno će napraviti koncert koji će se pamtiti do kraja života – spektakl nad spektaklima!

Novi albumi, novi mega hitovi, veliki koncerti, velika tehnika, energija razlog su da što prije dođete do svoje ulaznice!

Marija je predstavljala  R. Srbiju na Eurosongu 2007. s pjesmom Molitva, s kojom je pobijedila i dovela Eurosong u Beograd. Kaže da je prvi put zapjevala u prvom razredu osnovne škole, već u četvrtom razredu je na dječijem festivalu u Kragujevcu  Djeca pevaju hitove zapjevala pjesmu Whitney Houston. Po završetku srednje škole preselila su u Beograd gdje je snimila svoj prvi album Naj, najbolja 2003. godine, a na muzičkoj sceni ističe se svojim snažnim i prodornim vokalom, a često se komentira i njen naglašeno opušten stil odijevanja.

Marija Šerifović je imala veći broj uspješnih nastupa na festivalima: Budvanski festival 2003, Gorka čokolada, Budvanski festival 2004, Bol do ludila, prvo mjesto, Beovizija 2005, Ponuda, sedmo mjesto, Radijski festival 2005, U nedelju, prvo mjesto, Festival u Vrnjačkoj Banji 2006, drugo mjesto za interpretaciju, Beovizija 2007, kad je otišla na Eurosong  i sa pjesmom  Molitva osvojila prvo mjesto  na Eurosongu  2007. godine te dovela naredne godine Eurosong u Beograd. Koncert u Kombank Areni koji je održan 11. maja 2010. godine, na kojem je nastupila pred 15.000  posjetilaca  i  priredila im pravi spektakl.

Nakon dvije godine, 2012, sa majkom je otpjevala pjesmu Čudna jada od Mostara grada,  a 2014. godine objavila je album Hrabro sa pjesmama: Gorka hrabrost (duet sa Alexanderom Rybakom), Ja volim svoj greh, Mrš, Podseti me, Ružna strana ljubavi, Samo tvoja, Vidim te svuda, Izvini se. Godine 2015. snimila je singl Pametna i luda. Postala je dio žirija koji odlučuje o sudbini kandidata muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Koncert u Areni Zenica 3. decembra 2016. godine, kada su ulaznice rasprodane u rekordnom toku, a sad, na inicijativu  posjetilaca koncertaWinter Story, evo je na Unsko-sanskom kantonu u gradu Bihaću i u sklopu projekta “Proljeće u gradu Bihaću” da svojom izvedbom i energijom prenese dobre vibracije svojih pjesama fanovima u dvorani!  

MARIJA  ŠERIFOVIĆ, Bihać, Sportska dvorana Luke, nedjelja, 16.04.2017.godine u 20 sati!

Cijena ulaznica:

  • Jedinstvena cijena: 15,00 KM,
  • FAN PIT  ispred bine: 25,00 KM.
Prodajna mjesta; 
  • Bihać -Sportska dvorana Luke ,TC ADNA  i benzinska punpa ADNA Bihać 
  • Bihać -Ispred Nacionalnog parka „ Una „ ( ili stari naziv kod sata ) , 
  • Bihać Media group PC Bingo ,Turistička agencija Mix Comerce , Irish pub, Friends  pub,
  • Bos.Krupa -. Radio Bosanska Krupa  i  Krupaturist Bosanska Krupa ,  TC ADNA  Bosanska krupa 
  • Cazin - Foto – knjižara DINO Cazin , Bingo poslovni centar , TC ADNA  Cazin
  • Radio Velika Kladuša  , TC Adna Velika Kladuša 
  • VIP ulaznice se  mogu rezervirati po broju stola i nacrtu   ali se moraju uplatiti u roku 24 sata koliko vrijedi rezervacija. 

Sve dodatne informacije na našim partnerskim portalima i na FB profile d.o.o. Stage Art

Jedan od najboljih  muzičkih  događaja  koji možete vidjeti na prostoru južne Evrope Veliki koncert prati i velika profesionalna tehnika  što omogućuje evropski ugođaj na koncertu .U slučaju hladnog vremena  grijanje dvorane  Luke obezbjeđeno standardnim griajnjem i topovima za grijanje .

Dobro  nam došli  ;)

KOMENTARI