Objavljeno: 17.03.2017. u 14:49  

Horor na ulicama Rijeke: Naoružan motornom pilom jurio muškarca s kojim je došao u sukob

Na ulicama Rijeke u Hrvatskoj u srijedu navečer odvijala se prava drama. Mnogi Riječani ostali su zatečeni prizorom muškarca koji je u ruci držao motornu pilu te progonio drugog muškarca, koji je panično bježao.

Horor na ulicama Rijeke: Naoružan motornom pilom jurio muškarca s kojim je došao u sukob
velika slika

Motorna pila je bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očito negdje još ranije sukobili prije nego je sve eskalirano, piše portal Riječanin, koji je objavio snimke nadzornih kamera s mjesta događaja.

Na snimcima se mogu vidjeti i tragovi krvi koji svjedoče o pravom hororu koji se tu odigrao u srijedu navečer. Prema pričanjima svjedoka, bio je to sukob više muškaraca od kojih je grupa od nekoliko njih najprije izazivala muškarca koji je kasnije dograbio motornu pilu; a nakon što je ovaj počeo progoniti jednoga od njih s "motorkom" u rukama, njegovi prijatelji su se "pregrupirali" i napali muškarca s "motorkom" kojeg su, navodno, udruženim snagama fizički napali i dobrano pretukli.

O cijelom događaju obaviještena je i policija, koja provodi istragua. Incident je izazvao nelagodu pa i strah stanara u obližnjim ulicama.

KOMENTARI