Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 07.03.2017. u 08:21   |  Izvor: ABC.ba 

U PRIPREMI NOVI ALBUM

Bihać: "Camino verde" i Mirzad Pervnić - Migos snimili spot za pjesmu "Ovo nisam ja"

Grupa "Camino verde" i Mirzad Pervnić - Migos snimili su spot za pjesmu naziva "Ovo nisam ja". Pjesma će se naći na novom albumu grupe "Camino verde", koji nosi naziv "Šareno", a koji je pripreman skoro pet mjeseca. Dio pjesama je rađen u Londonu, Minhenu, a dio u Sarajevu i Bihaću.

- Ne volim duete, ali ovoj saradnji nisam mogao odoliti. Pjesmu "Ovo nisam ja" sam davno napisao za Migosa, a njegova je ideja bila da dugogodišnje prijateljstvo obilježimo pjesmom. Bez obzira što stanujemo na različitim krajevima Europe, uvijek smo jedan drugog podržavali - rekao je za ABC.ba Ado Iftić, pjevač grupe ''Camino verde''.

Spot za pjesmu "Ovo nisam ja" kompletirala domaća produkcija "Vision", a iza muzičke produkcije stoji "Heart music", također iz Bihaća.

- Sjedili smo prije skoro dvije godine, Ado i ja pored rijeke "Une", i pričao sam mu kakav je moj život "Vani", šta radim, i čim se bavim. Tad mi je obećao napraviti pjesmu da se malo vratim samostalnom pjevanju i karijeri. I tako je i bilo, pozvao me je nakon mjesec dana i rekao, "Migi - gotova". Mogu reći da je Ado  potrefio pjesmu totalno i ona je stopostotni hit. Želja mi je odavno bila da surađujem sa Camino verde, i eto želja mi se ispunila - rekao nam je Migos.

/ABC.ba
MISS NET
ABC
KOMENTARI