Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 07.01.2017. u 09:36   |  Izvor: Sponzorirano 

Ispitni termin u februaru

ERM Cazin: Škola za pomoćnike njegovatelja i kursevi njemačkog jezika

Obavještavamo polaznike PU Centra za obrazovanje odraslih E.R.M Cazin i sve zainteresirane da će se 03.02.2017. i 04.02.2017.održati ÖSD ispit iz Njemačkog jezika.

Ispit će se održati u prostorijama Medrese Džemaluddin Čaušević u Cazinu.Kandidati su obavezni sa sobom ponijeti ličnu kartu i kopiju lične karte ili pasoš i kopiju pasoša te ukoliko imaju položen/položene dio-dijelove ispita trebaju ponijeti diplomu/diplome o položenom dijelu/dijelovima ispita ili potvrdu, šifru ispitivača i broj testa.

Također obavještavamo sve zainteresirane da je u toku upis druge generacije za pomoćnika njegovatelja/ica po nastavnom planu i programu koji je prilagođen nastavnim planovima i programima zemalja EU, s mogućnušću zapošljavanja u inostranstvu.

Pored ispita i škole za pomoćnike njegovatelja/ica naš centar nudi i kurseve Njemačkog jezika kao što su Redovni kurs i intenzivni kurs.

Redovni kurs se odvija dva puta sedmično, Intenzivni kurs se odvija svakim radnim danom po 3 nastavna časa.
Isto tako nudimo i pripremnu nastavu za polaganje OSD ispita.

Za sve dodatne informacije svi zainteresirani se mogu obratiti na broj telefona: 037/511-911 ili doći lično u kancelariju koja se nalazi u ulici Irfana Ljubijankića br 10 (stara autobusna stanica Cazin)

KOMENTARI