Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 06.01.2017. u 11:49  

Novi singl izlazi upravo pred veliki koncert u Bihaću

PREMIJERA: Massimo izdao novi singl “1000 ljudi” (VIDEO)

Massimo je u MTV premijeri predstavio novi spot za pjesmu “1000 ljudi”. Novi Massimov singl zove se „1000 ljudi“ . Pjesma apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i naglašava činjenicu da usprkos preprekama samo srce zna prepoznati onu jednu, pravu osobu za svakog od nas.

„Pjesma ‘1000 ljudi’ je pjesma koja je, opet, načinila kvantni skok u P'Eggyjevom i mom radu. Ono što ovu pjesmu, na prvu, razlikuje od onoga što je dosad izašlo iz naše radionice je činjenica da se radi o afirmativnoj pjesmi, o pjesmi kojoj je ljubav glavna premisa, ali ne kao dosad da ‘iz jednog pogleda doznajem sve’, već govori o tome kako sačuvati ljubav usprkos mnogima koji se tome protive,“ izjavio je Massimo.


Autori teksta su Predrag Martinjak i Ante Pecotić, dok su muzika i aranžman djelo Predraga Martinjaka. „1000 ljudi“ je uvertira za neko novo diskografsko izdanje, koje se očekuje tijekom sljedeće godine u izdanju Aquarius Recordsa.

Napominjemo naše čitao da je veliki koncert Massima planiran  28.01. u sportskoj dvorani Luke u Bihaću.

Massimo Savić stiže u Bihać

Massimo Savić, jedan od najtraženijih i najkvalitetnijih pjevača na ovim prostorima, a zahvaljujući Stage ART d.o.o Bišćani će 28. januara uživati u njegovom velikom koncertu u gradu na Uni #ABCba #massimosavic #stageart #bihac

Posted by ABC Škljoc on 6. siječnja 2017
 
KOMENTARI