Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 31.12.2016. u 11:37   |  Izvor: Sponzorirani članak 

Pizzeria CITY

Nova pizza je stigla u grad

Iako se o tome koja je pizza najbolja može napisati debela knjiga te raspravljati do besvijesti, ona iz pizzerie City u Bihaću se uvijek drži pri vrhu. Premda pizzeria City spada među novije u Bihaću, kvalitetom usluge brzo je zadobila epitet jedne od najboljih.

Nova pizza je stigla u grad
velika slika

Caffe Pizzeria City ima široku ponudu pizza, tjestenina, ali i jela sa roštilja, a pizza majstor garantuje da će najkvalitetnija pizza iz krušne peći stići na vaš stol za samo nekoliko minuta. Posjetioci ove pizzerije posebno ističu kvalitet tijesta i sosova, što spojeno sa vrhunskom uslugom i ambijentom garantuje ugodan boravak u ovoj  pizzeriji.

Vrhunska pizzu iz krušne peći koju možete kušati na adresi 502. Viteške brigade (kod Stensa) u ugodno uređenom enterijeru ili na vašoj kućnoj adresi.


Što se tiče same usluge ovog objekta, kvaliteta i ponude u to ne treba ni sumnjati, jer se već na samom otvorenju vidjelo oduševljenje kod prisutnih. Cilj poslovanja caffe-pizzerie City je udovoljiti svojim kupcima kvalitetnom hranom, po povoljnim cijenama i brzom dostavom.

Premda pizzeria City spada među novije u Bihaću, kvalitetom usluge brzo je zadobila epitet jedne od najboljih.N ajbolje...

Posted by ABC Škljoc on 31. prosinca 2016
 
Najbolje tijesto, spoj svježih i ukusnih sastojaka te brza i pouzdana dostava, neki su od kriterija odabira kada želite naručiti pizzu iz krušne peći na posao ili kod kuće. Dovoljno je samo da pozovete broj 037 223 565.

KOMENTARI