Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 29.12.2016. u 18:41   |  Izvor: ABC.ba 

Decembarski dani Udruženja ABC

Miki i Mini Maus posjetili dječicu u Kantonalnoj bolnici (FOTO)

Danas su u sklopu Decembarskih dana Udruženja ABC Miki i Mini Maus posjetili i obradovali djecu koja trenutno borave u Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću. U sklopu posjete članovi Udruženja su sa maskotama Miki i Mini Maus najmlađim Bišćanima na odijelu Pedijatrije i Dječije hirurgije uručili Novogodišnje paketiće koji su prikupljeni za vrijeme prethodno organizirane humanitarne akcije.

Miki i Mini Maus posjetili dječicu u Kantonalnoj bolnici (FOTO)
velika slika

Vezano:

 

Decembarski dani Udruženja ABC humanitarna je akcija putem koje su građani na inicijativu Udruženja ABC dostavljali pomoć za socijlano ugrožene sugrađane, kao i paketiće kojim su uveselili najmlađe sugrađane tokom novogodišnjih praznika.

Tokom posljednjih pet dana, koliko traje akcija, naši sugrađani dostavili su preko četiri stotine paketića i prehrambenih artikala za četrdeset porodica, kao i novčane donacije čiji utrošak tek slijedi.

Unazad nekoliko dana traje podijela prikupljenih donacija na području Grada Bihaća, a kako su volonteri Udruženja ABC danas obradovali dječicu, medicinske sestre i doktorice u Kantonalnoj bolnici pogledajte u nastavku.

Danas smo se družili sa našim medicinskim sestrama, doktoricama i našim najmlađim sugrađanima u Kantonalnoj bolnici Bihać. #osmijehnalice

Posted by ABC.ba on 29. prosinca 2016
 
KOMENTARI