Objavljeno: 23.12.2016. u 22:59   |  Izvor: ABC.ba 

Bihaćka pivovara i koncertna agencija Stage ART

Winter Story: S.A.R.S. po treći put oduševio Bišćane (VIDEO)

U Bihaću je večeras održan koncert grupe S.A.R.S. Vidno zadovoljni Bišćani i članovi benda podarili su još jednu noć za pamćenje, a atmosferu ćemo vam najbolje dočarati kroz fotografije i video koji smo pripremili. Pogledajte!

Winter Story: S.A.R.S. po treći put oduševio Bišćane (VIDEO)
velika slika

Bihaćka pivovara i koncertna agencija Stage ART, u sklopu zajedničkog projekta nazvanog "Winter Story", ugostili su regionalnu senzaciju iz Beograda, bend S.A.R.S.

 

''Winter Story'' zajednički je projekat dobro poznatih brendova Bihaćke pivovare i Stage ART-a, a uključuje seriju koncerata najvećih imena u regionu tokom zimske sezone u gradu na Uni. Imena drugih izvođača još uvijek su "strogo čuvana tajna", tako da u ovom trenutku svu energiju i raspoloženje možemo usmjeriti na prvo najavljeni koncert poznatih SARS-ovaca. 

 

 

Da se publika u Bihaću i bend S.A.R.S. dobro poznaju dokazano je na već dva održana koncerta koje je naš portal kao medijski pokrovitelj pratio. I ovaj put vam prenosimo dio atmosfere iz dvorane ''Luke''.

 

U Bihaću je večeras održan koncert grupe S.A.R.S. Vidno zadovoljni Bišćani i članovi benda podarili su još jednu noć za...

Posted by ABC City Life on 23. Decembar 2016
KOMENTARI