Objavljeno: 21.12.2016. u 13:43   |  Izvor: ABC.ba 

Decembarski dani Udruženja ABC

Osnovci iz OŠ Kamenica: Mali junaci novogodišnjih praznika (FOTO)

Već smo pisali o simpatičnim osnovcima iz OŠ "Kamenica" koju su se prjie nekoliko dana odazvali na naš poziv za ukrašavanje novogodišnje jelke u našem gradu. Njihovi ručno izrađeni ukrasi danas krase jelku u centru grada, koja osim što simboliše novogodišnju atmosferu, simboliše i rad naših mališana.

Osnovci iz OŠ Kamenica: Mali junaci novogodišnjih praznika (FOTO)
velika slika

Vezano: Simpatični osnovci dio "Bihaćke zimske priče" (VIDEO)

S obzirom da su se osnovci, zajedno sa svojim roditeljima i nastavnicama, kojima se posebno zahvaljujemo na srčanom radu s našim malim junacima, odlučili odazvati i na akciju "Decembarski dani Udruženja ABC", danas ih je naša ekipa posjetila kako bismo sakupili pripremljene paketiće. 

Masovnost kojom su se odazvali na našu akciju uveliko nas je iznenadila. Nismo bili spremni na ono što su pripremile male ručice.

Pored toga što će biti razlog za osmijeh mnogih mališana, roditelji i nastavnici su se pokazali i kao Osnovna škola, koja svoju lokalnu zajednicu svojim radom čine boljom.

Udruženja ABC im iskreno želi da tim putem nastave jer smatramo da se na taj način gradi bolje društvo koje nam je itekako potrebno.

Danas smo doživjeli posebno iznenađenje od učenika, roditelja i nastavnika O.Š. "Kamenica" iz Bihaća. Bilo nam je jasno...

Posted by ABC.ba on 21. prosinca 2016
 

Nas su sigurno oduševili i motivisali da nastavimo dalje.

KOMENTARI