Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 07.12.2016. u 19:00   |  Izvor: Sponzorirano 

Hotel Opal Exlusive & Svadbeni salon Opal

Osetite pozitivnu energiju, ljubav, kreativnost i inovativnost u novogodišnjoj noći

Novogodišnja euforija je na pomolu, bliži se Nova godina, a s tim i pitanje gdje i kako ući u Novu 2017. godinu.

Osetite pozitivnu energiju, ljubav, kreativnost i inovativnost u novogodišnjoj noći
velika slika

Ako ste tokom ove godine bili na makar jednom u preuređenom hotelu Opal Exlusive, imali ste priliku da osetite svu ljepotu, pozitivnu energiju, ljubav, prijateljstvo, kreativnost i inovativnost koje je Opal grupacija dijeli sa vama u 2016. godini.

Hotel Opal Exlusive

Uskoro dolazi vrijeme da se prisetite svih lijepih trenutaka koje ste doživjeli i iskusili u 2016. godini i da ih proslavite još jednom žurkom koja će se dugo pamtiti! Za tu priliku hotel Opal Exlusive pripremio Vam je doček Nove godine 2017. godine uz muzičku poslasticu Irma & band „Mačak u čizmama“ s kojim ćemo plesati do jutra. Ponuda sadži all inclusive aranžman, odnosno bogat švedski stol i neograničenu konzumaciju pića.

Svadbeni salon Opal

Također, ove nove godine u Svadbenom salonu Opal organizatori su za Vas pripremili doček Nove 2017. godine uz muzičke note poznatog dvojca Osmana & Enke. Ovi majstori odlične zabave vodiće Vas u čaroliju novogodišnje noći uz bogatu večeru u više slijedova i neograničenu konzumaciju pića. A zabavu že uveličati bogata tombola i hostese.

Rezervacije i informacije za oba objekata možete dobiti na recepciji hotela Opal Exclusive ili na telefon +387/37/224-183.

KOMENTARI