Objavljeno: 24.11.2016. u 15:21  

Priča koja je u žiži interesovanja javnosti

Ervina Piralić ranije ucjenjivala prof. dr. Genca Trnavcija?

Priča koja je u žižu interesovanja javnosti. Otvorila ju je Ervina Piralić, studentica treće godine Pravnog fakulteta. Progovorila je o navodnom seksualnom uznemiravanju profesora Genca Trnavcija. U nastavku pročitajte navodno svjedočenje studenta ispisano na koverti, a koje je profesor Trnavci priložio kao dokaz da ga je studentica ranije ucjenjivala.

Ervina Piralić ranije ucjenjivala prof. dr. Genca Trnavcija?
velika slika

- Srijeda, 23. 10. 2015. oko 10:30h.

Bio sam prisutan pokraj kabineta prof. Genc Trnavcija (ispred vrata ass. Amne Toromanović), kada sam čuo ovaj razgovor kroz poluotvorena vrata kabineta između prof. Trnavcija i studentice Ervine Piralić - jer sam čuo iz razgovora nje sa profesorom - njeno puno ime kako se obratila profesoru zahtjevom da joj profesor sredi ispite (namjesti) kod prof. Suzane Bubić iz Nasljednog prava i kod Nikole Findrika iz Krivičnog prava kako bi ispunila uvjet za upis treće godine, a ako to profesor ne uradi, da će iskoristiti protiv njega nekakve snimke koje je tajno - neovlašteno snimala. Dobro sam čuo kada je profesor odbio ispuniti takve zahtjeve Ervine Piralić. Čekao sam tada pred kabinetom prof. Trnavcija kako bih ga zamolio za pravni savjet u privatnom predmetu i bilo mi je veoma neugodno slušati (ucjenu) kako student ucjenjuje profesora,
stoji u svjedočenju neimenovanog studenta, a koje je ispisano na koverti koju je profesor Trnavci priložio ekipi magazina ''Mreža'' Federalne televizije.

Vezano:

 

KOMENTARI