Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 27.07.2016. u 13:16   |  Izvor: ABC.ba 

U organizaciji BBK Daj Krug iz Bihaća

Pogledajte biciklističku razglednicu Nacionalnog parka Una: Voli svoj grad, voli svoju rijeku

Povodom Dana rijeke Une, BBK Daj Krug iz Bihaća u suradnji sa Nacionalnim parkom Una i podrškju Udruženja ABC već tradicionalno organizira biciklijadu nazvanu "Stazama rijeke Une". Stotine zaljubljenika u prirodu i druženje biciklira Nacionalnim parkom Una uživajući u bajkovitoj prirodi i nestvarnoj boji rijeke Une, a kulminacija druženja završava na već biciklistima poznatim Japodskim otocima.

 
"Malo ljubavi i podrške, ali puno dobre volje potrebno je da organiziramo ovakve manifestacije. Svaka organizirana za naš klub znači mnogo, jer znamo da nam se pridružuju mladi ljudi koji svoj dan ispunjavaju sportom, a samim tim ispunili su i svrhu postojanja našeg kluba. Ove godine uz prijatelje iz ABC-a učinili smo promotivni video, koji osim što će reklamirati našu biciklijadu reklamirat će i ljepote naše prirode koja je stvarno jedinstvena i vrijeme da je da to više cijenimo", kazao je za ABC Adnan Mekić.
 
Ovo je inače treća biciklijada koja se organizira 17. maja povodom rođendana rijeke Une, a sigurni smo da ljubitelji sporta i svega lijepog oko Une neće stati u posvećivanju svog vremena ovakvim manifestacijama, ali i organizaciji novih događaja koji će promovirati našu ljepoticu.
 
Poruka je uvijek jedna, ali i uvijek jasna - mi volimo Unu!.
 
/ABC.ba
KOMENTARI