Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Epilog pucnjave u Sarajevu: Jedan policajac upucan u ruku, drugom slomljen prst
Kategorija: BiH
Zanimanje: Nakon filmskih scena
Dva policajca 4. Policijske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo povrijeđena su usljed jutrošnjeg pokušaja krađe automobila i pucnjave u sarajevskoj općini Novi Grad, a jedan od policajaca, koji je metkom ranjen u podlakticu, zadržan je u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu.
Drugi policajac je, kako saznajemo, povrijeđen usljed udara vozilom i slomljen mu je prst na ruci. On je pušten je na kućno liječenje.

Oba policajca su pripadnici 4. Policijske uprave MUP-a Kantona Sarajevo, odnosno pripadnici interventne policije.

Kako Klix.ba nezvanično saznaje, do pucnjave je došlo kada su dva muškarca pokušala ukrasti automobil u sarajevskoj općini Novi Grad.

Napadači su bili maskirani i namjeravali su ukrasti automobil Škoda Octavia, a kada su ih policijski službenici pokušali spriječiti, prema njima je ispaljeno više hitaca.

Policijski službenici su uzvratili vatrom, kako je to saopćeno iz MUP-a KS, nakon čega su se napadači automobilom Audi, nepoznatih registarskih oznaka, udaljili u pravcu Istočnog Sarajeva.

Jedan policajac je ranjen u podlakticu, a drugi je povrijeđen kada su automobilom krenuli na njega u namjeri da pobjegnu s mjesta zločina.
Izvor teksta: klix.ba
KOMENTARI ()
Ilma d.o.o. Trgovina i transport
Komrad d.o.o Bihać Javno komunalno preduzeće
ATO Phtography Usluge fotografiranja
Miron Ibrahimpašić
Arhitekta
{pre_news|char_limit=180}
Dinko Mulić
Kajakaš
{pre_news|char_limit=180}